mary Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Για αρκετό καιρό τώρα η Lenovo έχει επεκταθεί στη κατασκευή και άλλων συσκευών πέρα από προσωπικούς υπολογιστές, καταγράφοντας πρόσφατα περισσότερες πωλήσεις smartphones παρά υπολογιστών.Οι αποστολές της Κινεζικής εταιρείας έχουν αυξηθεί κατά 39% από έτος σε έτος κατά τη διάρκεια του οικονομικού τριμήνου που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο φτάνοντας τα 15,8 εκατομμύρια συσκευές. Σε αντίθεση, η εταιρεία διέθεσε στην αγορά 14,5 εκατομμύρια προσωπικούς υπολογιστές. Τα 13 περίπου εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα που πούλησε η εταιρεία ήταν στη πατρίδα της, την Κίνα, όπου είναι πολύ γνωστή για τα οικονομικά αλλά και ταυτόχρονα υψηλών προδιαγραφών smartphone της όπως το πρόσφατο Lenovo Vibe Z2 Pro. Η εταιρεία υποστηρίζει πως ήταν ο κορυφαίος κινεζικός κατασκευαστής κατά τη διάρκεια του τριμήνου, αν και άλλες εκτιμήσεις φέρουν τη Xiaomi να βρίσκεται στη κορυφή με μεγάλη διαφορά. Η Lenovo κατέχει περίπου το 20% της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ οι πωλήσεις tablet αυξήθηκαν κατά 67%, φτάνοντας τα 2,3 εκατομμύρια τεμάχια. Αυτό ήταν αρκετό για την εταιρεία ώστε να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια tablet, πίσω από την Apple και τη Samsung. Είναι άγνωστο αν η Lenovo θα έχει την ίδια επιτυχία και στην αγορά των wearables ή σε άλλες κατηγορίες, αλλά το μέλλον της μητρικής εταιρείας της Motorola προβλέπεται ευοίωνο. Υπενθυμίζουμε ότι τα smartphones της Lenovo θα κάνουν επίσημα την εμφάνιση τους στη χώρα μας από τον επόμενο μήνα, με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται σύντομα γνωστές. Site: Engadget
giorgoslouk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πάμε γερά. Απίστευτη η ποιότητα των προιόντων της Lenovo τόσο στα τηλέφωνα όσο και στα λάπτοπ. Άντε να παίρνουν σιγά σιγά το μάθημά τους οι καλαμοκαβαλάρηδες των παραδοσιακών εταιριών. 1
lambros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ας βαλουν 2χρονια εγγυηση στα λαπτοπ να τους προτειμαμε. Αντε ξεμουρισανε και αυτοι
giorgoslouk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ας βαλουν 2χρονια εγγυηση στα λαπτοπ να τους προτειμαμε. Αντε ξεμουρισανε και αυτοι Δύο χρόνια εγγύηση δίνει η Lenovo.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 αυτό μάλλον είναι εγγύηση eshop...
lambros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ειναι ε-σοπ το επισημο ειναι 1χρονος http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty/
akis337 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μόνο στα e-lenovo δίνουν διάφορα πακέτα επέκτασης εγγύησης προς το παρόν,για 2 ή 3 χρονια.
giorgoslouk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εγώ από το e-shop.gr αγόρασα το δικό μου Lenovo laptop. Με δύο χρόνια εγγύηση αντικατάστασης. Δεν ήξερα ότι άλλα μαγαζιά δίνουν ένα χρόνο.
lambros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να πληρωσουμε για κατι που δικαιουμαστε δωρεαν βαση νομοθεσιας εοκ. Πρεπει να μην αγοραζουμε απο τετοιους κατασκευαστες.
giorgoslouk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να πληρωσουμε για κατι που δικαιουμαστε δωρεαν βαση νομοθεσιας εοκ. Πρεπει να μην αγοραζουμε απο τετοιους κατασκευαστες. Κι εγώ μαζί σου είμαι.
akis337 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σε άλλες χώρες νομιζω ισχύει κανονικά η 2ετης....
giorgoslouk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πάντως αν το πάει κάποιος δικαστικά θα δικαιωθεί. Σε διπλανό φόρουμ κάποιοι κυνήγησαν τη μηλαρού και δικαιώθηκαν. 1
lambros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 αν σου περισευουν λεφτα? αν οχι? εκει πονταρουν ? στο χαρατσι? Γιαυτο DELL,TOSHIBA,SAMSUNG,LG, ξεχνω αλλη?
dionisis7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δύο χρόνια εγγύηση δίνει η Lenovo. ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΙΝΕΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
sokos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 πάρτε ενα Thinkpad (τα σοβαρά μηχανηματα της Λενοβο) να δείτε τι εστί 3τής παγκόσμια εγγύηση.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα