Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη για το ipad mini (χωρις jb) που να μπορω να κανω καποιο φακελο με φωτογραφιες αορατο? Δηλαδη ναι μεν ν αυπαρχουν οι φωτογραφιες στο ipad μεσα στο φακελο,αλλα αν καποιος ανοιγει τις φωτογραφιες να μην φαινεται οτι υπαρχει καν εκει ο φακελος,οποτε να μην μπορει να δει αυτες τις φωτογραφιες.. 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ξέρω μόνο τις εφαρμογές που κλειδώνουν αρχεία με password. Δεν μπορεί να τα δει κανείς αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάτι κλειδωμένο. Γράψε "Folder" στο App Store και θα βρεις πολλές, όπως φυσικά και οι file management εφαρμογές που έχουν δυνατότητα κλειδώματος.
Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ξέρω μόνο τις εφαρμογές που κλειδώνουν αρχεία με password. Δεν μπορεί να τα δει κανείς αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάτι κλειδωμένο. Γράψε "Folder" στο App Store και θα βρεις πολλές, όπως φυσικά και οι file management εφαρμογές που έχουν δυνατότητα κλειδώματος. Φιλε μου,η ουσια ειναι να μου προταθει καποια εφαρμογη καλη που να την εχει χρησιμοποιησει καποιος ή να την γνωριζει..Αν ειναι να κανω search δεν θα ανοιγα το θεμα.. Θα ηταν προτιμοτερο να μου πει καποιος μια εφαρμογη που να μην φαινονται καν οτι υπαρχουν τα αρχεια.Αν κατι τετοιο δεν υπαρχει σε no jb συσκευες,τοτε πειτε μου εστω για να κλειδωθει ο φακελος..
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Οι εφαρμογές στο App Store έχουν reviews απ´ αυτούς που τις έχουν χρησιμοποιήσει. Εγώ έχω αυτή: https://itunes.apple.com/gr/app/lock-your-folder/id495828672?mt=8 Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια που να μην φαίνεται καθόλου.
Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Οι εφαρμογές στο App Store έχουν reviews απ´ αυτούς που τις έχουν χρησιμοποιήσει. Εγώ έχω αυτή: https://itunes.apple.com/gr/app/lock-your-folder/id495828672?mt=8 Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια που να μην φαίνεται καθόλου. Δηλαδη μπορω να κλειδωσω φακελο στο μενου των αλμπουμ μου δηλαδη στο ipad και απλα να φαινεται ως κλειδωμενο? Kατι δωρεαν δεν υπαρχει?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Όχι μέσα στο native Photos app. Πρέπει να τις κάνεις import στην εφαρμογή και από 'κει θα τις βλέπεις. Είναι τελείως ανεξάρτητη απ´ την προεγκατεστημένη "Photos", στην οποία δεν μπορείς να κάνεις κλειδώματα και τέτοια. Δεν το επιτρέπει νομίζω η Apple.
Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δηλαδη αν παω στην εφαρμογη της apple θα μπορω να τις δω κανονικα τις φωτογραφιες απο εκει?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν τις αφήσεις εκεί, φυσικά θα μπορείς να τις δει όποιος έχει το iPad στα χέρια. Θα πρέπει να τις βγάλεις από 'κει και να τις έχεις μόνο στο "Folder". Επειδή έχω ήδη την εφαρμογή, δεν μπορούσα να δω αν είναι ακόμη free (ήταν όταν την κατέβασα). Υπάρχουν όμως πάρα πολλές free στο App Store που δεν χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις. Ερώτηση: Τα Album είναι από φωτογραφίες που βρίσκονται στο Camera Roll ή από φωτογραφίες που έχεις συγχρονίσει από υπολογιστή;
Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν τις αφήσεις εκεί, φυσικά θα μπορείς να τις δει όποιος έχει το iPad στα χέρια. Θα πρέπει να τις βγάλεις από 'κει και να τις έχεις μόνο στο "Folder". Επειδή έχω ήδη την εφαρμογή, δεν μπορούσα να δω αν είναι ακόμη free (ήταν όταν την κατέβασα). Υπάρχουν όμως πάρα πολλές free στο App Store που δεν χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις. Ερώτηση: Τα Album είναι από φωτογραφίες που βρίσκονται στο Camera Roll ή από φωτογραφίες που έχεις συγχρονίσει από υπολογιστή; Δεν εχω καθολου φωτογραφιες στο ipad τωρα.Θελω απλα να περασω καποιους φακελους απο το pc
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σε κάποιες εφαρμογές (δεν ξέρω για την συγκεκριμένη που έχω και δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα) μπορείς να περάσεις αρχεία απ' τον υπολογιστή κατ' ευθείαν στην εφαρμογή. Αν βρεις π.χ. μια εφαρμογή file manager με password όπως αυτή https://itunes.apple.com/gr/app/files-pro-document-pdf-reader/id285578660?mt=8(πρέπει να υπάρχει και free version) μπορείς να βάλεις κατ' ευθείαν τις φωτογραφίες μέσω iTunes ή μέσω browser και να την κλειδώσεις.
Danbo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σε κάποιες εφαρμογές (δεν ξέρω για την συγκεκριμένη που έχω και δεν μπορώ να το τσεκάρω τώρα) μπορείς να περάσεις αρχεία απ' τον υπολογιστή κατ' ευθείαν στην εφαρμογή. Αν βρεις π.χ. μια εφαρμογή file manager με password όπως αυτή https://itunes.apple.com/gr/app/files-pro-document-pdf-reader/id285578660?mt=8(πρέπει να υπάρχει και free version) μπορείς να βάλεις κατ' ευθείαν τις φωτογραφίες μέσω iTunes ή μέσω browser και να την κλειδώσεις. Περα απο αυτο,αν θελω να περασω κατι αρχεια excel και pdf που εχω στο pc,σε ποια κατηγορια πρεπει να τα κανω συγχρωνισμο ωστε να μου τα εμφανισει στο ipad?
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τέτοιου είδους αρχεία μεταφέρονται μόνο σε εφαρμογές file management όπως το files pro ή το Documents 2. Ειδικά τα excel θα μπορούσες να τα έχεις στο "Numbers" αν το έχεις free αλλά πιθανόν να υπάρχουν μικρο-ασυμβατότητες με το MS Office. Και στο lock my folder μπορείς να περάσεις κι άλλου είδους αρχεία αλλά δεν ξέρω αν τα περνάς από υπολογιστή ή μόνο μέσα απ´ το iPad (από email attachment π.χ.).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα