panos0100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 παιδια καλησπερα, οταν κανω αναστολη λειτουργειας δεν σβηνει ο υπολογιστης απλα παραμενει στην οθονη συνδεσης χρηστη, τι να κανω; πριν εναν μηνα εσβηνε κανονικα οταν εκανα αναστολη τωρα γιατι δεν σβηνει;
fingolfingr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μήπως πειραξες τίποτα στο bios τελευταια;;;;;
panos0100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 εχω windows 7 στον εναν δισκο και στον αλλον εχω λινουξ ubundu στα λινουξ μπαινει κανονικα σε αναστολη στα 7 γιατι δεν μπανει;
fingolfingr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν από τα Linux μπαίνει κανονικά τότε το πιθανότερο είναι να εχει πειράξει κατι στις ρυθμίσεις παροχής ενεργειας. Για αρχή θα σου ελεγα να βαλεις τα power settings σε balanced. Αν και παλι δεν..... τότε θα πρεπει ψαξεις πιο βαθια στις ρυθμίσεις
panos0100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 λοιπον πηγα στις επιλογες παροχης ενεργειας υψηλες αποδοσεις κατα αρχας ειδα τον σκληρο να κανει απενεργοποιηση καθε 20 λεπτα, γι αυτο εχτες που ειχα τον υπολογιστη εκανε ο δισκος ενα τσακ και οταν κουνησα το ποντικι ξανα πηρε μπρος, δεν το ηξερα οτι ειναι αυτη η επιλογη ενεργοποιημενη, γιατι ετσι χαλαει και ο δισκος αν δεν κανω λαθος, σταματα-ξεκινα επισης μετα πηγα εκει που λεει αποδοχη υβριδικης αναστολης λειτουργιας ηταν στο ανενεργο, το εβαλα ενεργο και τωρα λυθηκε και το προβλημα μου, αλλά μου εβγαλε στο μενου κατω της εναρξης αναστολη λειτουργιας, και πιο κατω αρδανοποιηση, ποια η διαφορα των 2; το ενα ειδα οτι σβηνει τον υπολογιστη αλλα κραταει τις εργασιες που εκανα και το αλλο απλα μπαινει στην επιφανεια συνδεσης του χρηστη, πως γινεται να ειχε αλλαξει αυτο; υπαρχει περιπτωση ιος να ειναι; κατι που εγκατεστησα προσφατα ηταν ενα προγραμα το format factory και το hp drivers για πρωτη φορα μιας και το πολυμηχανημα ειναι καινουριο τι μπωρει να αλαξε την ρυθμιση μου;
vrykolakas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Έχει μια λογική να το έκανε το FF (μπορείς να το εξακριβώσεις αν το βγάλεις, ελέγξεις τη λειτουργία του pc, το ξαναβάλεις και ξαναελέγξεις τη λειτουργία του pc). Μπορεί να το έκανε και κανα windows update, ίσως. Ρίξε και κανα scan καλού-κακού.
panos0100 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 το windows update το εχω σβησει, τωρα ενταξει αφου λυθηκε το προβλημα το αφηνω ετσι, μια αλλη ερωτηση γιατι οταν ανοιγω φωτογραφιες αντι να τις βγαζει με λευκο φοντο απο πισω τις βγαζει με κιντρινο προς ασπρο;
fingolfingr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Κατά την αδρανοποίηση τα περιεχόμενα της ram γράφονται στον σκληρό και ο υπολογιστής κλείνει εντελώς. Μπορείς να τον βγάλεις από το ρεύμα και να μην χάσεις τίποτα. Όταν ανοίγει ξαναγράφονται όλα αυτά στις ram οπότε συνεχίζεις από εκεί που ήσουν. Κατά την αναστολή κανονικά πρέπει να κλείνουν τα πάντα εκτός από τις ram και cpu. Έτσι ο υπολογιστής όταν ανοίγει ξανά απλά δίνει ρεύμα στον δίσκο και τα ανεμιστηράκια και είσαι έτοιμος. Ο δίσκος δεν χαλάει αν μπαίνει σε αναμονή. Απλά χαμηλώνει την κατανάλωση.
panos0100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 οχι δεν ειπα γι αυτο, ειπα για τον δισκο οταν ειμαι στα 7 και δεν κανω τιποτα σε 20 λεπτα αυτο που λενε οτι σταματαει να γυρναει και οταν κουνας το ποντικι ξανα παιρνει μπρος, απο την αλλη τωρα στην αναστολη ετσι γινεται σβηνει ο υπολογιστης τελειως και οταν τον ανοιγω ειμαι στην εργασια που ειχα αφησει, τωρα οσο αφορα το θεμμα που λεω με τις φωτογραφιες τι γινεται; δειτε λιγο την φωτογραφια που εβαλα πιο πανω πως την βγαζει
fingolfingr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το ίδιο λέω κι εγώ. Ίσως μπερδεύτηκες με το "αναμονή". Για εσένα που έχεις έναν δίσκο το να σβήνει μετά από 20 λεπτά ίσως να μην έχει νόημα. Για κάποιον όμως που έχει 2+ σκληρούς πάνω...... είναι λογικό να σβήνουν όσοι δεν χρησιμοποιεί. Ίσως να μην καταλαβαίνω εγώ ακριβώς τι εννοείς στις φώτο άλλα..... σε εμένα άσπρο μου φαίνεται ότι είναι. Μήπως πείραξες καθόλου την φωτεινότητα της οθόνης σου;;;;
panos0100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 οχι καθολου, καλα δεν πειραζει ας ειναι κιτρινο δεν πειραζει, το σημαντικο που ηταν η αναστολη λυθηκε το προβλημα και με αυτο, οκ ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα