ShadowSora94 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, έχει κανείς το συγκεκριμένο smartphone να μου πεί την αποψή του; http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_redmi_1s_smart_phone_3g_wcdma_android_4_3_miui_v5_snapdragon_400_quad_core_1_6ghz_4_7_inch_capacitive_touchscreen-6076.html Στα 124 ευρώ δίκαρτο με snapdragon 400 φένεται καλό, αλλά δεν βλέπω kitkat και παραξενεύομαι, η xiaomi αναβαθμίζει το 1s??
doctorkostis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εχω αγορασει για την αδερφη μου το απλο Hongmi με τον ΜΤΚ6589Τ. Ειναι εξαιρετικο, χτυπα το αφοβα. Αριστη ποιοτητα κατασκευης απο την Xiaomi και η MIUI ειναι πολυ ομορφη. 1
SaFiS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα, έχει κανείς το συγκεκριμένο smartphone να μου πεί την αποψή του; http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_redmi_1s_smart_phone_3g_wcdma_android_4_3_miui_v5_snapdragon_400_quad_core_1_6ghz_4_7_inch_capacitive_touchscreen-6076.html Στα 124 ευρώ δίκαρτο με snapdragon 400 φένεται καλό, αλλά δεν βλέπω kitkat και παραξενεύομαι, η xiaomi αναβαθμίζει το 1s?? Εχθες παρεδωσα 2 RedMi 1S σε 2 φιλες.Το κινητο ειναι τουμπανακι.Τους εβαλα την Ελληνικη MIUI GTV 3.18 η οποια ειναι η πιο σταθερη μεχρι στιγμης.Σημερα παρουσιαστηκε και η MIUI V6 που απ'οτι ειπαν θα την παρει και το 1S.Εγω τα αγορασα απο vickmall και μου βγηκαν 124€ το κομματι, με εξτρα θηκη της MOFI και με αρκετα δωρακια απο αυτους (Bumper, Ζελατινα, καλωδιο OTG, κλπ.).Με SinPost που διαλεξα, εκαναν 10 μερες ακριβως συστημενα, στην πορτα μου, χωρις τελωνειο...
jimgoodman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εχθες παρεδωσα 2 RedMi 1S σε 2 φιλες.Το κινητο ειναι τουμπανακι.Τους εβαλα την Ελληνικη MIUI GTV 3.18 η οποια ειναι η πιο σταθερη μεχρι στιγμης.Σημερα παρουσιαστηκε και η MIUI V6 που απ'οτι ειπαν θα την παρει και το 1S.Εγω τα αγορασα απο vickmall και μου βγηκαν 124€ το κομματι, με εξτρα θηκη της MOFI και με αρκετα δωρακια απο αυτους (Bumper, Ζελατινα, καλωδιο OTG, κλπ.).Με SinPost που διαλεξα, εκαναν 10 μερες ακριβως συστημενα, στην πορτα μου, χωρις τελωνειο... Γεια και από μένα μήπως έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα τρελές θερμοκρασίες στο xiaomi redmi 1s γιατί έχω " ψηθεί " να το πάρω αλλά διαβάζω ότι ζεσταίνεται πολύ και δεν κρατάει πολύ και η μπαταρία;
KwstasXt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 2 αρνητικα για εμενα 1)Μεγαλος δεικτης sar (1,42) .Για εμενα ηταν και ο λογος απορριψης της αγορας του. 2) Ασταθεις ROMS.Με αλλα λογια πρεπει να εισαι στα φορα να ελενγχεις αν η επομενη ρομ που βγαινει λυνει τα οποια bugs εχει η τωρινη.Επειδη εχω διαβασει για το συγκεκριμενο κινητο γενικοτερα οι multilanguage roms της xiaomi εχουνε προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα