Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος ο δίσκος WDCWD10EZEX μου κάνει κάτι κόλπα τώρα τελευταία δηλαδή εκεί που δούλευε κανονικά ξαφνικά προσπαθεί να κάνει επιδιόρθωση και δεν μπαίνει στο λειτουργικό με αποτέλεσμα το χάσιμο μερικών αρχείων και 2 format. Λόγω αυτού σκέφτομαι να αγοράσω έναν SSD για τα Windows και τα προγράμματα και να κρατήσω τον μηχανικό για αποθήκευση δεδομένων. Αρχικά είναι καλή ιδέα να τον κρατήσω και δεύτερον θέλω να μου προτείνεται κάποιον SSD στα 60-65 ευρώ max (με τα μεταφορικά μέσα).

Αυτός είναι καλή πρόταση? Έχει και 5 χρόνια εγγύηση.

http://www.e-shop.gr/intel-520-series-ssdsc2cw120a310-120gb-ssd-25-sata-3-brown-box-p-PER.305139

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Για αρχή κατέβασε το hdsentinel και δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος την υγεία του δηλαδή

Ωχ ξέχασα να αναφέρω την υγεία του. Λοιπόν πριν το χθεσινό format η υγεία του ήταν 52% και τώρα 100% παραθέτω και την εικόνα από το hdsentinel.

xaniared ο SSD θέλω να είναι 65 ευρώ max.

post-272660-0-23489600-1408016098_thumb.png

Δημοσ.

Αφου ειναι εντάξει ο δίσκος τοτε καπου αλλου ειναι το πρόβλημα δοκίμασε με αλλο καλώδιο sata και σε αλλη θύρα , οσο τον δίσκο και αφου δεν μπορείς να πας στον evo ο intel ειναι μια χαρά

Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως το sentinel δεν έχει εντοπίσει ακόμα τους bad sectors λόγω του format.. Οπότε έκλεισε ο intel χίλια ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...