ramarg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά στο παλιό μου iphone 3gs εχω καποια θεματα..πριν 5 μηνες το ανοιξα για αλλαγη housing όλα οκ..απειρος στις επισκευες δεν ειμαι για να έχω κανει καποιο λαθος τοτε.Αλλωστε λειτουργούσε άψογα τόσους μήνες...Χθες το 3gs ενος φιλου σταματησε να λειτουργει,μου ειπε τα συμπτωματα και του ειπα μπαταρια. Βαλαμε τη δικη μου στο δικο του 3gs απλα για να ειμαστε σιγουροι για το προβλημα. Για να μην τα πολυλογώ,οταν συναρμολόγησα το δικο μου 3gs αρχισε να κανει νερά..Καταρχάς από εκείνη τη στιγμή εντοπιζει με δυσκολία πάροχο..Βάζοντας κλειδωμένη sim δεν την ξεκλειδωνει ποτέ.. Κατά την πρώτη εκίνηση η οθόνη λειτουργεί κανονικά,αλλά μετά από ένα sleep wake,η οθόνη γινεται λευκη.. Με hard reset τα ίδια..Ανάβει και μετά λευκή.._____________ Εγώ υποπτεύομαι και στο δικο μου μπαταρια γιατι ειναι γερασμένη με 600 κυκλους σχεδον,και αναρωτιόμουν πως λειτουργεί ακόμα.Γίνεται όμως η μπαταρία να επηρεάσει την ευρεση παροχου ? Εχω τριπλοτσεκάρει τις συνδέσεις στην logic board..Η κάρτα sim έμπαινε πιο ελευθερα,και τώρα όχι.Η μπαταρία δεν μου φάνηκε να έχει σκάσει-φουσκώσει.edit. Η οθόνη πλεον ειναι μονίμως λευκή.Κανένα σημάδι ζωής.Όλα τώρα χάλασαν ? Η μπαταρία τα κάνει όλα ? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2014 από ramarg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα