Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Η κάμερα μπορεί να μην είναι η καλύτερη 8MP αλλά την ημέρα είναι πάρα πολύ καλή,την νύχτα χαλάει κάπως...Ποιοι λένε ότι τα Xperia είναι προβληματικά;Όλα τα κινητά μπορούν να βγάλουν προβλήματα,από το ακριβό iPhone μέχρι και το "φθηνό" Xiaomi ξέρω 'γω Πιστευεις οτι το L ειναι κλτρο απο το Samsung Galaxy Core Plus και το Samsung Galaxy S III Mini..?
AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πιστευεις οτι το L ειναι κλτρο απο το Samsung Galaxy Core Plus και το Samsung Galaxy S III Mini..? Το L έχει σίγουρα καλύτερη οθόνη,CPU,GPU από τον Galaxy S3 Mini.Δεν αναφέρθηκα καν στο Core Plus γιατί δεν το ξέρω!
AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οκκ ευχαριστω πολυ Τίποτα Και καλύτερη κάμερα ξέχασα να αναφέρω!
kataramenos32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μακρια απο τα φθηνα samsung ειναι η χαρα του λαγκ 1
AlienTechGR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μακρια απο τα φθηνα samsung ειναι η χαρα του λαγκ Ναι γιατί τα φθηνά LG,Sony κτλ είναι η χαρά του smoothness :P
kataramenos32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ναι γιατί τα φθηνά LG,Sony κτλ είναι η χαρά του smoothness :P Το Μ τουλάχιστον που το δούλεψα μια χαρά
AlienTechGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Το Μ τουλάχιστον που το δούλεψα μια χαρά Εντάξει το M είναι midrange και έχει καλά specs...εγώ λέω για Xperia J,Xperia E...εκεί να δεις lag.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Εντάξει το M είναι midrange και έχει καλά specs...εγώ λέω για Xperia J,Xperia E...εκεί να δεις lag. Εχω δει πρωτο χερι απο φιλο μου το J.Καλα μιλαμε ειναι για πεταμα και τιποτα αλλο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ευτιχος που μ το ειπατε γτ ητα ενα απο τα 4 sony που μου αρεσαν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα