Προς το περιεχόμενο

1)Sony Xperia L 2)Sony Xperia M 3)Sony Xperia J 4)Sony Xperia Miro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο αυτα θα μου προτιναται;(Θελω ενα κινιτο για καθημερινη χριση, με καλη καμερα,γρηγορο στο ιντερνετ,καλο επεξεργαστη)....

Δημοσ.

Βασικα πες μας το μπατζετ σου για να δουμε και αλλες εναλλακτικες.Αρχικα βεβαια να αποκλεισεις να J και Miro διοτι ειναι για τα σκουπιδια ακομα και για τον πιο απλο χρηστη.

• Like 1
Δημοσ.

Τα λευτα που διαθετω ειναι μεχρι 150 ευρω το πολυ απο σκρουτζ απλα μ αρεσαν τα συγκεκριμενα.....Xperia Μ ή L ποιο λες... αλλα αν ξερεις καποιο καλυτερο σε αυτα τα λευτα πες μου;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα εχεις να να μου προτινεις?...Και τι γνωμη εχεις για Samsung Galaxy Core Plus και Samsung Galaxy S III Mini... Σε συγκριση με Xperia L και Xperia M΄΄ ..;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα εχεις να να μου προτινεις?...Και τι γνωμη εχεις για Samsung Galaxy Core Plus και Samsung Galaxy S III Mini... Σε συγκριση με Xperia L και Xperia M΄΄ ..;

Το L και το M είναι καλύτερα από το S3 Mini σε όλα.Πήγαινε στο Xperia L,το έχω παίξει αρκετό καιρό και είναι άριστο για τα χρήματα του και ανταποκρίνεται ακόμα και σε heavy gaming.

Δημοσ.

παρε νοκια λουμια

Φιλε ειχα το Nokia Lumia 610 καθολου καλο τηλεφωνο ειχε πολλα προβληματα γιαυτο κ δν ανεφερα καθολου λουμια...

Το L και το M είναι καλύτερα από το S3 Mini σε όλα.Πήγαινε στο Xperia L,το έχω παίξει αρκετό καιρό και είναι άριστο για τα χρήματα του και ανταποκρίνεται ακόμα και σε heavy gaming.

Και εγω αυτο πιστευω αλαλα ειναι πολλοι π μ λενε μην μαρεις Xperia γιατι ειναι προβληματικα και μ λενε για το L οτι δν εχει καλη καμερα

Δημοσ.

Aπλος δν θελω να ξανα παω σε λογισμικο γουιντοους;P

Δημοσ.

Λιπον διαθετω μεχρι 150 ευρω απο σκρουτζ θα το παρω.....εχω κιταξει καποια αλλα δν εχω καταλιξει

Δημοσ.

Φιλε ειχα το Nokia Lumia 610 καθολου καλο τηλεφωνο ειχε πολλα προβληματα γιαυτο κ δν ανεφερα καθολου λουμια...

Και εγω αυτο πιστευω αλαλα ειναι πολλοι π μ λενε μην μαρεις Xperia γιατι ειναι προβληματικα και μ λενε για το L οτι δν εχει καλη καμερα

Η κάμερα μπορεί να μην είναι η καλύτερη 8MP αλλά την ημέρα είναι πάρα πολύ καλή,την νύχτα χαλάει κάπως...Ποιοι λένε ότι τα Xperia είναι προβληματικά;Όλα τα κινητά μπορούν να βγάλουν προβλήματα,από το ακριβό iPhone μέχρι και το "φθηνό" Xiaomi ξέρω 'γω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...