Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ποιο απο αυτα θα μου προτιναται;(Θελω ενα κινιτο για καθημερινη χριση, με καλη καμερα,γρηγορο στο ιντερνετ,καλο επεξεργαστη)....
kataramenos32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Βασικα πες μας το μπατζετ σου για να δουμε και αλλες εναλλακτικες.Αρχικα βεβαια να αποκλεισεις να J και Miro διοτι ειναι για τα σκουπιδια ακομα και για τον πιο απλο χρηστη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Τα λευτα που διαθετω ειναι μεχρι 150 ευρω το πολυ απο σκρουτζ απλα μ αρεσαν τα συγκεκριμενα.....Xperia Μ ή L ποιο λες... αλλα αν ξερεις καποιο καλυτερο σε αυτα τα λευτα πες μου
kataramenos32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το M που το πηρα για φιλο μου φανηκε αρκετα αξιολογο και δεν ειδα λαγκ προς το παρον
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα εχεις να να μου προτινεις?...Και τι γνωμη εχεις για Samsung Galaxy Core Plus και Samsung Galaxy S III Mini... Σε συγκριση με Xperia L και Xperia M΄΄ ..; Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από Επισκέπτης
AlienTechGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα εχεις να να μου προτινεις?...Και τι γνωμη εχεις για Samsung Galaxy Core Plus και Samsung Galaxy S III Mini... Σε συγκριση με Xperia L και Xperia M΄΄ ..; Το L και το M είναι καλύτερα από το S3 Mini σε όλα.Πήγαινε στο Xperia L,το έχω παίξει αρκετό καιρό και είναι άριστο για τα χρήματα του και ανταποκρίνεται ακόμα και σε heavy gaming.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 παρε νοκια λουμια Φιλε ειχα το Nokia Lumia 610 καθολου καλο τηλεφωνο ειχε πολλα προβληματα γιαυτο κ δν ανεφερα καθολου λουμια... Το L και το M είναι καλύτερα από το S3 Mini σε όλα.Πήγαινε στο Xperia L,το έχω παίξει αρκετό καιρό και είναι άριστο για τα χρήματα του και ανταποκρίνεται ακόμα και σε heavy gaming. Και εγω αυτο πιστευω αλαλα ειναι πολλοι π μ λενε μην μαρεις Xperia γιατι ειναι προβληματικα και μ λενε για το L οτι δν εχει καλη καμερα
d_gkal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 μη συγκρινεις το 610 με τα τωρινα μοντελα. εκτος αν δε σε βολεψε το λειτουργικο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Aπλος δν θελω να ξανα παω σε λογισμικο γουιντοους;P
d_gkal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 τωρα μιλας σωστα! ποσα ευρω διαθετεις? το μοτορολα g το ξερεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Λιπον διαθετω μεχρι 150 ευρω απο σκρουτζ θα το παρω.....εχω κιταξει καποια αλλα δν εχω καταλιξει
d_gkal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 αμα ανεβεις ευρω δες το μοτο που σε ειπα. αλλα δεν δεχεται καρτα μνημης
AlienTechGR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Φιλε ειχα το Nokia Lumia 610 καθολου καλο τηλεφωνο ειχε πολλα προβληματα γιαυτο κ δν ανεφερα καθολου λουμια... Και εγω αυτο πιστευω αλαλα ειναι πολλοι π μ λενε μην μαρεις Xperia γιατι ειναι προβληματικα και μ λενε για το L οτι δν εχει καλη καμερα Η κάμερα μπορεί να μην είναι η καλύτερη 8MP αλλά την ημέρα είναι πάρα πολύ καλή,την νύχτα χαλάει κάπως...Ποιοι λένε ότι τα Xperia είναι προβληματικά;Όλα τα κινητά μπορούν να βγάλουν προβλήματα,από το ακριβό iPhone μέχρι και το "φθηνό" Xiaomi ξέρω 'γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα