the_dude Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Προσπαθώντας να κρατήσω κάποια extras (βασικά σε όλα εμφανίζεται )του "Ο χαμένος τα παίρνει όλα" εμφανίζονται άσπρες τελείες ,οι οποίες μετακινούνται, στις πολύ σκοτεινές σκηνές. Στο dvd2avi δέν εμφανίζονται αντιθέτως με τα avisynth scripts (τόσο φτιαγμένα με Gordian Knot όσο και με SwiftAVS) Απλά να παρατηρήσω το μάλον άσχετο αλλά παρ'όλα αυτά περίργο ότι στο SwiftAVS εμφανίζεται original resolution 720x540 Καμιά καλή ιδέα ?? Άμα κατάφερνα να έβαζα και ένα printscreen (χωρίς url &...)για να δείτε ακριβώς τι συμβαίνει
trustfm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 aspres telies apo oti 8umamai shmainei oti h mnhmh sou kanei la8h ! Mpas kai exeis overclocarei to pc ?
the_dude Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Βεβαίως !!! Αλλά για την ιστορία το ίδιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί όταν έκανα το cube 2 ,το επίσης περίεργο είναι ότι με FlasKMPEG 0.6 δεν εμφανίζονται . Δεδομένου ότι και την κανονική ταινία και αρκετές πολλές άλλες ακόμα τις έκανα στο ίδιο pc (πάντα overclocked) και δεν εμφανίστηκε τίποτα -
trustfm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2003 koita3e na deis ... isws uparxei hardware kataponish. eidika stis mnhmes. Ri3e to overcklock kai postare mas an efta3e to problhma
the_dude Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2003 Δεν ήταν αυτό - έριξα το clock στο default και παραμένουν ως έχουν Πάντως η εξήγησή σου μου φαίνεται λογική (περί του πιωμένου hardware ) γιατί παρατήρησα τα εξής: Ανοίγοντας διαδοχικά τα ίδια avisynth scripts και πηγαίνοντας σε συγκεκριμένο frame (vdub copy source frame to clipboard) οι τελείες δεν είναι ακριβώς στα ίδια σημεία και σίγουρα μεταξύ διαφορετικών avisynth scripts η διαφοροποίηση ήταν σαφώς μεγαλύτερη Πάντως επαναλαμβάνω ότι έχοντας κάνει encode πάρα πολλές ταινίες μου έτυχε μόνο στο cube 2 και στα extras της συγκεκριμένης (η κανονική ταινία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα -με τη μοναδική διαφορά ότι ta extras ήταν interlaced σε αντίθεση με την ταινία) Περαιτέρω αφού το FlasKMPEG 0.6 δε φαίνεται να το επηρεάζει τίποτα το θέμα για μένα έχει λυθεί - αν και η απορία παραμένει Το 720x540 μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.