demykoy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα,εχω το συγκεκριμένο tablet απο προχθες και ενω έκανα συγχρονισμό και πήρε τα δεδομένα απο ενα αλλο παλιο που είχα,στη συλλογη μου εμφανίζονται κάποιες εικόνες και βίντεο τα οποια δεν μπορω να διαγράψω.Μηπως γνωρίζεται πως διαγράφονται αυτά?
TheAccountant Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα,εχω το συγκεκριμένο tablet απο προχθες και ενω έκανα συγχρονισμό και πήρε τα δεδομένα απο ενα αλλο παλιο που είχα,στη συλλογη μου εμφανίζονται κάποιες εικόνες και βίντεο τα οποια δεν μπορω να διαγράψω.Μηπως γνωρίζεται πως διαγράφονται αυτά? Πιθανα να ειναι stock video και images απο την ιδια την Samsung... Δεν σε απασχολουν. Αν νομιζεις πως δεν τα θες, θα πρρεπει να κανεις root και να τα σβήσεις με root explorer....
demykoy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πιθανα να ειναι stock video και images απο την ιδια την Samsung... Δεν σε απασχολουν. Αν νομιζεις πως δεν τα θες, θα πρρεπει να κανεις root και να τα σβήσεις με root explorer.... Καλησπέρα, όχι δεν είναι stock video είναι κάποια δικά μου που έχουν τραβηχτεί από κινητό τα οποία δεν τα θέλω όμως, καθώς και κάτι φωτογραφίες που επίσης θέλω να σβήσω.Το root Explorer τι είναι ακριβώς? Δεν είμαι και πολύ σχετική.Σ'ευχαριστώ.
StigmaX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μήπως είναι σε φάκελο σαν shortcut? Αν στείλεις ας πούμε μνμ από hangouts και βάλεις φωτογραφίες, αυτές σου τις βάζει σε χώρια φάκελο. Πρέπει να σβήσει η original για να φύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα