sofiaxrusa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ανοιξα σημερα τη συλλογη μου κ εχουν χαθει ολες οι φωτογραφιες που χα τραβηξει με τη καμερα,ολες ομως...ηταν αποθηκευμενες στη συσκευη,στη καρτα μνημης δεν εχει χαθει τιποτα...βοηθεια κανεις???
euxoulhs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 μηπως εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν το καταλαβες; αν ναι τοτε οτι ειναι στην συσκευη χανεται εκτος απο το περιεχομενο στην καρτα sd
sofiaxrusa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 samsung galaxy mini 2 δεν εκανα επαναφορα σιγουρα απλα μου κολλαγε αρκετα χθες τιποτα αλλο κ σημερα δε μου βγαζει οτι φωτογραφιες και βιντεο ειχα στο κινητο αυτα που εχω στη καρτα υπαρχουν αλλα το κινητο δεν διαβαζει την καρτα...
euxoulhs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 μπορει να καηκε η καρτα sd,συμβαινει αυτο,δοκιμασε να δεις αν την αναγνωριζει ο υπολογιστης
sofiaxrusa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 τη καρτα τη διαβαζει ο υπολογιστης οι φωτογραφιες που χα τραβηξει που πηγανε εκει σκαω...υπαρχει περιπτωση να διαγρφηκαν μονες τους?χρησιμοποιησα και το samsung kies μπας κ βρω τιποα αλλα τιποτα δε μου διαβαζει το κινητο... αυτα που δε βρισκω δεν τα χα αποθηκευσει στη καρτα αλλα στη μνημη του τηλ βλακεια εκανα το ξερω...
euxoulhs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 αν την αναγνωριζει την sd το pc και οχι το κινητο μηπως εγινε κατι με την υποδοχη του κινητου;δοκιμασε αλλα sd στο κινητο..
sofiaxrusa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 δοκιμασα την sd μου σε αλλο κινητο κ την ανοιγει αλλα οχι ολες τις φωτογραφιες που ειχα μεσα...μαλλον τις εχασα το χω παρει αποφαση κ μαλλον ειμαι για καινουριο κινητο γιατι μου κολλαει αρκετα δεν ξερω τι να πω ειναι το τριτο κινητο που μου χαλαει κ να φανταστεις οτι το προσεχω σαν τα ματια μου....
stonecityboys Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Και εμενα με ενα s3mini ξαφνικα μου εβγαλε οτι η καρτα miniSD ειναι ΚΕΝΗ!!!! Την εβαλα στο PC και μου εδειχνε χωρο 0 μηδεν!!!! Καταφερα και ανέκτησα τις φωτο και τα βιντεο μου με ενα προγραμμα αλλα και παλι δεν "παιζουν "ολα τα βιντεο και καποιες φωτο μου τις δειχνει κατεστραμενες και δεν τις διαβαζει!!! Τι να κανω. Ειναι αγορασμενο απο e-shop.gr και δεν εχει ουτε 2 μηνες.... Τι στο καλο εγινε?Πως γινεται να μην την βλεπει καθολου ουτε το κινητο αλλα και ουτε το PC???
VasilikiPapadopoulouHellas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σένδεσα το κινητό με τον υπολογιστή. Πήγα στον φάκελο pictures στο phone και έκανα αποκοπή απο το phone στο card. Με όλη αυτήν την διαδικασία, σβήστηκαν τα αρχεία του φακέλου και δημιουργήθηκε ένα φάκελος temp. Καταλάθος διέγραψα και αυτόν τον φάκελο. Πως θα γίνει να ανακτήσω τον φάκελο με τις εικόνες μου...?
saruman123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 http://www.doctorandroid.gr/2015/01/android-data-recovery.html?m=1 http://www.apowersoft.gr/data-recovery-for-android Φωτογραφιες-βιντεο στην μνημη του κινητου. Υπάρχει ένας τρόπος αλλά πρέπει να είσαι rooted και δεν είναι κι ότι πιο εύκολο για να ακολουθήσει ο αρχάριος(απο το xda). http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/general/guide-internal-memory-data-recovery-yes-t1994705 Φωτογραφιες-βιντεο στην sd photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
Roula Ntalaka Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Έχω το κινητο iPhone 7 plus. Το συνέδεσα με τον υπολογιστή για να κατεβάσω κάτι τραγούδια (τα τραγούδια δεν κατέβηκαν) και όταν το αποσύνδεσα μου έλειπαν αρκετες φωτογραφίες. Βοήθεια! Τι μπορώ να κάνω;
sargio01 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Τα iphone δεν είναι πάντα συνδεδεμένα με το icloud; Αν όντως είναι έτσι, δεν θα συγχρονίζονται αυτομάτως και οι φωτογραφίες σ' αυτό; Έλεγξέ το μπας και τις ανακτήσεις απο 'κει.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Roula Ntalaka είπε Έχω το κινητο iPhone 7 plus. Το συνέδεσα με τον υπολογιστή για να κατεβάσω κάτι τραγούδια (τα τραγούδια δεν κατέβηκαν) και όταν το αποσύνδεσα μου έλειπαν αρκετες φωτογραφίες. Βοήθεια! Τι μπορώ να κάνω; Άνοιξε καινούριο θέμα για το πρόβλημα σου. Αυτό είναι παλιό topic του 2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις