Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα σε ολους.

Ειχα στειλει ένα κινιτο στην LG για service για τι το κινιτο εσβηνε και υπερθερμενετε ,με το που γυριζει από τον τεχνικο ελεγχο μου λενε ότι η συσκευη εινια ενταξει και δεν εχει τιποτα ,όμως το κινιτο απεκτησε ένα νέο πρόβλημα στην αριστερη πανω γωνια σε μαυρο φοντο η οθονη  φαινετε σαν ξασπρισμενη και όταν παταω πανω στην οθονη το ασπρο φαινετε πιο εντονο .

Τους περνω σημερα τηλεφωνο για να μαθω πληροφοριες και μου λενε ότι δεν εχει τιποτα και ότι εινια συνηθισμενο φαινομενο στις οθονες.

Επεξ/σία από alex52
Δημοσ.

εγω παιδια τι να κανω τωρα αφου μου προξενισαν πρόβλημα στην συσκευη και τωρα δεν το αναγνωριζουν;

Δημοσ.

Και φαντάσου ότι η lg έχει καλό όνομα στο σέρβις της! (αυτή την εντύπωση έχω δηλαδή, μόνο για τηλεόραση το έχω χρειαστεί και δεν είχα θέμα)

Δημοσ.

Εμενα μου αντικατεστησαν 1 Tv-Monitor εντος εγγυησης επειδη εκαψε pixels,με αλλο ανακατασκευασμενο ιδιο μοντελο χωρις καν να το κοιταξουν.Μου το εφερε μεταφορεας σπιτι μου χωρις να χρεωθω κατι.

Δεν ειχα διαβασει καπου οτι με τα κινητα ειναι αλλιως,μονο οτι η LG γενικα εχει καλο service.Για την Arvato της Sony εχει βουιξει το φορουμ οτι εχουν χαλια service.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει και εγω δεν εμαι και απο τους πιο ικανοποιημενους σε σχεση με την εμπειρια που ειχα αλλα οχι και να μου δημιουργησουν προβλημα. Εχω ενα LG Optimus G που ειχε προβλημα η φωτογραφικη του μηχανη ειδικα σε πολυ φωτεινα περιβαλλοντα. Ηταν ημερα Παρασκευη οταν τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι τοτε το κοιτουσαν και μετα απο λιγο κοιτωντας στη σελιδα τους με βαση το emei εκει που πριν εγραφε repairing, μετα εγραφε ready. Θεωρησα οτι επειδη ηταν Παρασκευη δεν προλαβαν να το στειλουν μεσω courier και οτι θα το εστελναν τη Δευτερα. Πηρα και εγω τη Δευτερα τηλεφωνο για να επιβεβαιωσω οτι ολα βαινουν καλως και μου ειπαν οτι υπαρχει χρεωση επειδη το τζαμακι της φωτογραφικης ηταν γρατσουνισμενο καιμθα επρεπε να το αλλαξουν και θα κοστιζε 44€. Υο δεχτηκα μιας και το ειχα στελει και αργησε δυο μερες να το φτιαξουν και πιστευω οτι θα αργουσε περισσοτερο να δεν τους ελεγα να μου το στειλουν αμεσα χωρις να το φτιαξουν. Ως δια μαγειας τν επομενη μερα βρηκαν ανταλλακτικο και τη μεθεπομενη υο παρελαβα. 

Εδω να σημειωσω οτι ενω η LG συνεργαζεται με την speedex, επειδη υπηρχε χρεωση μου το εστειλαν με την acs και πληρωσα και 4,80€ για την αποστολη. Τελικα αλλαξαν ολο το πισω καπακι και μου εστειλαν και το παλιο. Βεβαια η συσκευασια ηταν αψογη και απολυτα προστατευμενο το κινητο.

Ως γενικη εμπειρια, πραγματικα μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση. Δεν ξερω αν τα θετιμα ηταν περισσοτερα απο τα αρνητικα η το αντιθετο. Ισως να ειμαι και πολυ λεπτολογος και να διυλιζω τον κωνωπα, οποτε οποιος θελει ας κανει καποιο σχολιο στην εμπειρια μου για να δω κατα ποσο εχω δικιο η οχι στις αποψεις μου. Ελπιζω ο εκκινητης του θεματος να μη θεωρησει οτι του χαλαω το θεμα. Σε αυτην την περιπτωση, του ζητω συγγνωμη.

Δημοσ.

Εμενα μου αντικατεστησαν 1 Tv-Monitor εντος εγγυησης επειδη εκαψε pixels,με αλλο ανακατασκευασμενο ιδιο μοντελο χωρις καν να το κοιταξουν.Μου το εφερε μεταφορεας σπιτι μου χωρις να χρεωθω κατι.

Δεν ειχα διαβασει καπου οτι με τα κινητα ειναι αλλιως,μονο οτι η LG γενικα εχει καλο service.Για την Arvato της Sony εχει βουιξει το φορουμ οτι εχουν χαλια service.

μηπως ειναι διαφορετικο σερβις?

Δημοσ.

Αν μπορείς ανέφερε ποιο κατάστημα σέρβις ήταν αν επιτρέπεται και από το φόρουμ.Και όποιος ξέρει κάποιος καλό κατάστημα που να υποστηρίζει τα κινητά που είναι εντός εγγύησης καλό θα ήταν να το αναφέρει σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος καλή εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

μηπως ειναι διαφορετικο σερβις?

Ναι,πιθανον.Οπως η Sony στελνει τα κινητα στην Arvato και τις TV αλλου αν δεν κανω λαθος.Η τα PS4 στην Cometron.

Με ενδιαφερει και εμενα γιατι πιθανοτατα να παρω LG κινητο.Ελπιζω να μας γραψουν και αλλοι  που ειχαν εμπειρια απο service για κινητα.

Δημοσ.

Παιδια εγω ειμαι απογοητευμενος θα το ξανα σκεφτω να παρω lg κινιτο ,η δικαιολογια μια χαρα εινια το κινιτο αυτο που φαινετε ειναι ο περιμετρικος led φωτισμος τον ips panel  και εδω ερχετε η αντιφαση περιμετρικος οχι πανω σε μια γωνια που φαινετε πατημα σαν ξασπρισμενη δαχτυλια και μολις πατησω λιγο εντονα την οθονη το μαυρο γινετε ασπρο ελεος δηλαδη .

Οριστε και το service εκει πηγε το κινιτο μου  http://www.procordia.gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...