Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω ενα gaming pc μεχρι 1200 ευρω που να ξεπερνα σε γραφικα το ps4 ????

γιατι?   υπαρχει PS  που να ξεπερνα σε γραφικα τα PC? εγω δεν ξερω κανενα..!!!   ουτε το 5, ουτε το 6....!!!

απλα τα GAMES  δεν γραφονται για PC αποκλειστικα. γινονται port, με οτι συνεπειες εχει αυτο, στην αποδοση και των γραφικων, αλλα και του παιχνιδιου γενικοτερα.

αν γραφτει ενα παιχνιδι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για PC, θα χασεις την μπαλα στα γραφικα....!!!  

αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη, περι γραφικων των παιχνιδομηχανων...!!!  αλλιως στην βιομηχανια του θεαματος, θα χρησιμοποιουσαν PS4 - Xbox, για να δημιουργησουν γραφικα..!!

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω

i)ποσο 1200 ευρω

ii)gaming pc κυριως

iii)ειδικα προγραμματα οχι

iv)χωρις οθονη

v)χωρις ποντηκια,πληκτρολογια κ ηχεια

vi)δν με ενδιαφερει το καταστημα για την αγορα απλα να ειναι αξιοπιστο

γενικα θελω ενα pc μονο με τα χαρακτηριστικα που μπορει να περιλαμβανει ενα case

Δημοσ.

εχεις ηδη καποιο πισι?   μηπως θες να κρατησεις καποιο κομματι απο το προηγουμενο?  

Η θα παμε σε εντελως νεο κουτι? 

παρε μια προχειρη συνθεση, για να ξεκινησει η κουβεντα...! 

post-121902-0-55344200-1408001827_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ξερει τι ειναι overclock οποτε δεν νομιζω και να αξιοποιήθουν τα παρτς που μολις αναφερθηκαν.Οποτε με εναν 4590 πχ θα ηταν κομπλε.

Ακομα μπορουμε αναπτυξουμε αν θες, γιατι να προτεινουμε μια 780 των 500+€ οταν την 290Χ, που ειναι ενα σκαλακι καλυτερη, την βρίσκεις ~480€?

Δημοσ.

ειπα...!!!   για να ξεκινησει η κουβεντα...!!!   

να μας πει καποια πραγματα πρωτα. οπως π.χ τι οθονη εχει...!!   ρωτησα, επισης, αν εχει ηδη πισι, μηπως εχει καποιο αρκετα καλο, ωστε με καποιες αλλαγες, να κανει αυτο που θελει..!!  

ολα οσα εχω βαλει, τα εχω βαλει και λιγο "υπερβολικα", ωστε να δουμε που θα καταληξουμε..! 

δεν σημαινει οτι σωνει και ντε, πρεπει να παρει  αυτα..!!

μπορω να κανω ανετα συνθεση και κατω των 1000€, και να εχει παρομοια αποτελεσματα...!!

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον εχω ηδη καποια κομματια i5 4690k,gigabyte z87m-d3h,corsair cx750 m,case:thermaltake urban s31 θελω να μ πειτε τα υπολοιπα κομματια κ αν θα ανεβαζα επιπεδο αν επερνα καλυτερη μητρικη

Δημοσ.

Τα εχω αυτα εδω κ κανα 2μηνο απλα θελω προτασεις για χτυσιμο pc..ναι αυτα ειναι μεσα στα 1200 ευρω

Δημοσ.

καταρχην αν τα πήρες καινούρια μεγάλο λάθος είναι η μητρική,έπρεπε να πας για Z97 chipset.

απο κει και περα,πες ποσα έχεις ακομα διαθέσιμα για ξόδεμα.

μνήμες και κάρτα γραφικών θες μόνο.

Δημοσ.

Μνημες 8gb?γυρω στα 80 ευρω..καρτα θελω γυρω στα 300 ευρω..μητρικη z97 εχεις καποια για gaming να προτεινεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...