Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ακόμη 2 σκληρούς όμως δεν υπάρχει θέση για να κουμπώσω άλλο sata καλώδιο στην μητρική. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; σκέφτηκα (βασει λογικής) κάτι σε sata splitter όμως... δουλευει; παντού και πάντα;

ή μια κάρτα SATA Controller;...

Δημοσ.

Υπάρχουν περιορισμοί σε αυτες τις κάρτες οπως πχ στις ram και στις κάρτες γραφικών; μπορει δηλαδή να μην "την αντέχει" η μητρική μου επειδή είναι λιγο after market/οτι να νε/no brand?

Δημοσ.

Μπα οχι, 2012 περίπου. Νομίζω solved. Σε ευχαριστώ πολυ. :)

Δημοσ.

Μπα οχι, 2012 περίπου. Νομίζω solved. Σε ευχαριστώ πολυ. :)

δεν λεει ΤΠΤ αυτο..!!     

εξηγησε τι εννοεις Solved?  εβαλες καρτα Sata PCI card? 

σκεφτηκες καθολου,  οτι μπορει να εχει και καποιος αλλος το ιδιο  θεμα?  

Δημοσ.

δεν λεει ΤΠΤ αυτο..!!     

εξηγησε τι εννοεις Solved?  εβαλες καρτα Sata PCI card? 

σκεφτηκες καθολου,  οτι μπορει να εχει και καποιος αλλος το ιδιο  θεμα?  

Αν ρωτάω και ξαναρωτάω, με κράζουν και μου λενε οτι οι απαντήσεις τους δεν μου κάνουν, τωρα που μου απάντησαν και ειπα ΟΚ με την 1η και ειπα να αγοράσω μια καρτα κανενα 15αρη παλι μου την λετε. Οκ ευχαριστώ, δεν θα παρω. συγνώμη κι ολας που εφαγα τα πολιτιμα kb στον server σας.

edit: ακυρο, νομιζα εισαι mod. δεν εχω να προσθεσω κατι. αν εχεις το ιδιο προβλημα ΠΟΣΤΑΡΕ! μην μου την λες.

Δημοσ.

Αν ρωτάω και ξαναρωτάω, με κράζουν και μου λενε οτι οι απαντήσεις τους δεν μου κάνουν, τωρα που μου απάντησαν και ειπα ΟΚ με την 1η και ειπα να αγοράσω μια καρτα κανενα 15αρη παλι μου την λετε. Οκ ευχαριστώ, δεν θα παρω. συγνώμη κι ολας που εφαγα τα πολιτιμα kb στον server σας.

edit: ακυρο, νομιζα εισαι mod. δεν εχω να προσθεσω κατι. αν εχεις το ιδιο προβλημα ΠΟΣΤΑΡΕ! μην μου την λες.

ποιος σε εκραξε?   να τον κανω ντα...?   κι ας μην ειμαι MOD...!!!  :-)

περα απο την πλακα.., εκανες μια ερωτηση (απλη) και απαντηθηκε αμεσα.  ποιο ειναι το θεμα?   

δεν ξερω αν σε αλλα θεματα, δεν εχεις λαβει τις καταλληλες απαντησεις ή τι συνεβη.  

αλλα το καλο στα φορουμ ειναι, οταν βρισκω μια λυση, να την ποσταρω, ωστε καποιος αλλος που θα εχει παρομοιο προβλημα, να εχει ετοιμη την λυση και να μην γινεται και ξαναγινεται η ιδια κουβεντα..!!   

ΥΓ  δεν εχω εγω θεμα με τα SATA. και ΔΕΝ σου τη λεω..!!!!! απλα το κανω για διευκολυνση του φορουμ..!  

αν δεν θελεις να συμμετεχεις, ειναι δικαιωμα σου.  Δημοκρατια εχουμε.

απλα, σκεψου την επομενη φορα που θα αντιμετωπισεις καποιο αλλο προβλημα και θα θελησεις να ρωτησεις/ψαξεις στο φορουμ, οτι καποιος αλλος που τυχον ειχε το ιδιο προβλημα, θα σου εχει ετοιμη τη λυση και θα τη βρεις ετοιμη....!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...