CoOliO Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σε όλους..Μιας και είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα την βοήθεια σας!!Σε λίγο καιρό έρχεται το σήμα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη οπότε και πρέπει να προβώ σε αγορά κάποιον δεκτών..Έχουμε και λέμε Toshiba με μια κενή θύρα scart Philips χωρίς κενή θύρα scart (λόγω dvd player) αλλά με ελεύθερα τα 3 βυσματάκια κίτρινο,άσπρο,κόκκινο Toshiba με ελεύθερα τα 3 βυσματάκια κίτρινο,άσπρο,κόκκινο αν δεν κάνω λάθος Και μια τηλεορασούλα του παππού η οποία δεν ξέρω τι μας κρύβει από πίσω.. Θέλω πρώτα να ρωτήσω τι θα χρειαστώ πέρα από τους δέκτες.. Επίσης σε τι χρησιμεύει το καλώδιο scart αφού συνδέουμε το καλώδιο της κεραίας και από την άλλη στην τηλεόραση.. Έχω βάλει αυτούς τους 2 δέκτες στο μάτι με προτεραιότητα στον 1ο λόγο τιμής σχολίων και συνδεσιμότητας..Με νοιάζει αν γίνεται να βάλω σε όλες τις τηλεοράσεις τον ίδιο δέκτη!!! http://www.e-shop.gr/legent-hd-tuner-max-p-PER.603596 http://www.e-shop.gr/lifeview-lv6tboxhda2-set-top-dvb-t-mpeg4-hd-p-PER.702537 Επίσης κάτι τελευταίο..Στην philips που έχω συνδεδεμένο το dvd player μέσω scart δεν γίνεται να μπορώ να βγάλω κ άλλη έξοδο scart με κάποια πατέντα? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας...
makfil Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα ξεκινήσω από τους δέκτες. Γενικά, αν και οι τηλεοράσεις σου θεωρητικά δεν απαιτούν HD δέκτη, συστήνεται ο δέκτης αυτός για καλλίτερη εικόνα, πολύ περισσότερο αφού σε μερικούς δέκτες η διαφορά με τον SD είναι αμελητέα. Ο Lifeview είναι πολύ καλός και πριν από λίγες μέρες είχα δει ότι το e-shop είχε και τον Crystal Audio HD σε πολύ καλή τιμή. Στο θέμα της συνδεσμολογίας θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις στις μονάδες που έχεις συνδεδεμένες αν οι τηλεοράσεις έχουν μόνο ένα βύσμα scart. Είτε θα συνδέεις βασικά το δέκτη και περιστασιακά το dvd player είτε θα αναγκαστείς να αγοράσεις ένα switch για το scart.
CoOliO Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 H Toshiba η πολύ μικρή δεν έχει ούτε 1 τρυπούλα για να συνδεθεί δέκτης ούτε scart ούτε τίποτα!!Πάει για πέταμα?
graphist83 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Οχι για αυτην υπαρχει αυτος εδω http://www.skroutz.gr/s/346882/Edision-Mini-Triton-MPEG4-SD.html με rf out. Θα συνδεθει μεσω κεραιας.
CoOliO Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αν βάλω σε όλες τις τηλεοράσεις με rf out πειράζει?Επίσης γιατί υπάρχουν οι συνδεσμολογίες των scart και των 3 βυσμάτων..Τι εξυπηρετούν?Επίσης το rf out λέγεται αλλιώς και LOOP OUT?
graphist83 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Οχι το loop out ειναι αλλο πραγμα. Ειναι επιστροφη σηματος. Το RF out ειναι ουσιαστικα modulator. Σαν συνδεση το RF σου παρεχει κακη εικονα σε σχεση με το scart. Ακομα και τα βυσματα RCA (κοκινι κιτρινο ασπρο) ειναι προτιμότερα. Απλα στην toshiba ειναι μονοδρομος.
CoOliO Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Στην toshiba δεν νομίζω να είναι χειρότερο το σήμα απ΄ότι τώρα με το αναλογικό Επίσης θα χρειαστεί και για τον κάθε δέκτη από ένα καλώδιο scart η rca και επίσης από ένα καλώδιο κεραίας αρσενικό θηλυκό σωστά?
graphist83 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε σχεση με το scart ειπα χειροτερη εικονα (αυτες που εχουν). Καλωδιο κεραιας δεν χρειαζεσαι. Βγαινει απο τις TV και παει κατευθειαν στο δεκτη. Επιστροφη loop δεν χρειαζεται εκτος εαν θα εχετε και αναλογικο μαζι. Καλωδιο κεραιας εξτρα χρειαζεσαι για την toshiba.
CoOliO Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Οπότε το σήμα το στέλνει το scart η το rca στην τηλεόραση αφού το πάρει από το καλώδιο της κεραίας..Τέλεια οπότε μόνο ένα καλώδιο για την toshiba που πήγε να μας προδώσει..Επιστροφή loop δεν ξέρω τι εννοείς αλλά το σήμα το αναλογικό θα εξαφανιστεί και θα υπάρχει μόνο το ψηφιακό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα