atrwtos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σίγουρα θα φταίει το root που του έκανα (samsung galaxy s4 gt-i9505) γίνεται τίποτα η θα πρέπει να κάνω unroot?
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτό φταιει. Αστο ετσι και περνα τα ενδεχομενα firmware updates με odin ή κανε το unroot. Ψηφιζω το πρωτο. 2
vrwmiaris Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εννοείται το πρώτο αφού έχει χάσει εγγύηση
atrwtos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ παιδιά κατεβάζω το Site: firmware το οποίο είναι και 1,5GB παρακαλώ όλο το λειτουργικό είναι ;;;;....ένα update..έλεος!...τεσπα!..θα ενημερώσω πως πήγε. Αν κάνω factory reset θα γίνετε μετά αυτόματα οι ενημερώσεις μέσα από το τηλ έτσι;;;;..(αν δηλ. για κάποιο λόγο κάτι δεν πάει καλά) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από atrwtos
alexkalpan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αν περασεις επισημη ρομ με odin, θα γινονται κανονικα οι ενημερωσεις. αλλα αφου εχασες που εχασες την εγγυηση, εγω θα σου προτεινα να περασεις μια custom rom, και συγκεκριμενα την omega που ειναι φοβερες ρομ απροβληματιστες. Site: omega roms gia s4
atrwtos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Λιγο αργά έκανα την ενημέρωση(καλιο αργα..)όλα καλά πήγαν αφαιρεθηκε το root και ολα γίναν όπως πρίν.. Αν περασεις επισημη ρομ με odin, θα γινονται κανονικα οι ενημερωσεις. αλλα αφου εχασες που εχασες την εγγυηση, εγω θα σου προτεινα να περασεις μια custom rom, και συγκεκριμενα την omega που ειναι φοβερες ρομ απροβληματιστες. Site: omega roms gia s4 Σε ευχαριστώ alexkalpan αλλα ασε καλυτερα ειμαι λιγο επιφυλακτικος...αν ειχα δευτερη συσκευη θα την εσκιζα στις ενημερωσεις!
iMarilina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Λιγο αργά έκανα την ενημέρωση(καλιο αργα..)όλα καλά πήγαν αφαιρεθηκε το root και ολα γίναν όπως πρίν.. Σε ευχαριστώ alexkalpan αλλα ασε καλυτερα ειμαι λιγο επιφυλακτικος...αν ειχα δευτερη συσκευη θα την εσκιζα στις ενημερωσεις! Πρόσεξε με το ODIN γιατί αν επιλέξεις λάθος επιλογή το καψες. Χτες το κάναμε το δικό μου με ένα φίλο γνώστη γιατί παρ'όλο το σκίσιμο που είχα κάνει στο διάβασμα και παρ'όλο που είμαι γενικά τολμηρή, δεν το επιχείρησα προτίμησα να το δω πρώτα.
atrwtos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόσεξε με το ODIN γιατί αν επιλέξεις λάθος επιλογή το καψες. Χτες το κάναμε το δικό μου με ένα φίλο γνώστη γιατί παρ'όλο το σκίσιμο που είχα κάνει στο διάβασμα και παρ'όλο που είμαι γενικά τολμηρή, δεν το επιχείρησα προτίμησα να το δω πρώτα. Α εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα όλα πήγαν μια χαρά...Καλό είναι να κάνεις πειράματα μόνο έτσι μαθαίνεις στο οτιδήποτε και αν κάνεις στην ζωή σου. Καλό είναι να έχεις μια δεύτερη συσκευή για πειράματα (αλλά θα μου πεις που λεφτά..άλλο αυτό)
Xvipes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόσεξε με το ODIN γιατί αν επιλέξεις λάθος επιλογή το καψες. Χτες το κάναμε το δικό μου με ένα φίλο γνώστη γιατί παρ'όλο το σκίσιμο που είχα κάνει στο διάβασμα και παρ'όλο που είμαι γενικά τολμηρή, δεν το επιχείρησα προτίμησα να το δω πρώτα. Το λες από προσωπική εμπειρία ή απλά κάπου το άκουσες?
Stelios.Dmt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλώς σας βρήκα παιδιά. Έχω το Galaxy s4 mini και μου έβγαλε και εμένα το ίδιο μήνυμα. Το θέμα είναι πως δε του έχω κάνει απολύτως τίποτα καθώς δε γνωρίζω από root κλπ. Τι κάνουμε;; Επίσης, από χθες δε βλέπει την κάρτα μνήμης. Ψοφάει;;
Grey Warden Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Συγγνώμη αλλά από που κι ώσπου το γεγονός οτι είχε ρουταρει το S4, το θεωρούμε de facto χάσιμο εγγύησης;;; Μπορεί να το είχε κάνει με towelroot και να μην είχε γράψει ο Knox counter. Με ένα απλό unroot θα ήταν κομπλέ. Μόνο αν είχε βάλει custom rom θα είχε σίγουρη απώλεια εγγύησης. ΥΓ. Τώρα είδα οτι είναι παλιό θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα