Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead [Starbreeze][Φθινόπωρο 2018]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όπα wtf?! Τι generic shooter είναι αυτό?! Χειρότερο από το Dead Island φαίνεται :D Το Dying Light δεν το έπαιξαν να δούνε τι σημαίνει melee combat? Σοβαρό TWD action/stealth game μάλλον δεν θα δούμε ποτε. :(

Δυστυχώς. Ε στα 10 και κατω ευρώ σε steam sale με παρέα θα παλεύεται

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τα γραφικά γιατί είναι σαν να βγήκαν πριν 10 χρόνια ;

Καλύτερα ακυρωστε το παιχνίδι και βγάλτε cgi σειρά the walking dead :P Σε αυτο το έχουν

Τα ποδαρακια ...

Screenshot_2018-06-12-16-46-24-514_com.google.android.youtube.png.c43438d583215a77196b48341e6607ef.png

Τα zombies δεν έχουν σκιές...αφού είναι zombies 😛

Δημοσ.

Άσε τα γραφικά και κοίτα τα animations των Walkers που περπατάνε σαν ρομπότ... Ακόμα κατώτερο των χαμηλών μου προσδοκιών αποδείχθηκε...

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαινω μερικους που καθονται και το κραζουν χωρις καν να εχουν παιξει. Εδω μερικοι το κραζουν πριν καν κυκλοφορησει, ειναι κριμα να θαβουμε παιχνιδια χωρις καν να ξερουμε τι και πως, χαλαρωστε, δεν ειναι next gen super graphics & incredible lore AAA game, ειναι απλα ενα ωραιο παιχνιδι, προσωπικα εχω σταματησει να ασχολουμε με κριτικες (steam, metacritic, etc)  παιζω οτι μου αρεσει και το συγκεκριμενο σιγουρα θα τιμηθει γιατι μου φαινεται υπεροχο και διασκεδαστικοτατο απο οτι εχω δει μεχρι σημερα στα videos. Και γραφικα ''ps1'' να εχει, αν το gameplay ειναι καλο φυσικα και θα παιχτει.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν καταλαβαινω μερικους που καθονται και το κραζουν χωρις καν να εχουν παιξει. Εδω μερικοι το κραζουν πριν καν κυκλοφορησει, ειναι κριμα να θαβουμε παιχνιδια χωρις καν να ξερουμε τι και πως, χαλαρωστε, δεν ειναι next gen super graphics & incredible lore AAA game, ειναι απλα ενα ωραιο παιχνιδι, προσωπικα εχω σταματησει να ασχολουμε με κριτικες (steam, metacritic, etc)  παιζω οτι μου αρεσει και το συγκεκριμενο σιγουρα θα τιμηθει γιατι μου φαινεται υπεροχο και διασκεδαστικοτατο απο οτι εχω δει μεχρι σημερα στα videos. Και γραφικα ''ps1'' να εχει, αν το gameplay ειναι καλο φυσικα και θα παιχτει.

Γιώργο αστο καλύτερα και πάνε για μπάνιο :D

Το game δεν είναι καλο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής αν και αμφιβάλλω να γίνει καλύτερο. Ίσως coop να σώζεται. Aμα μέχρι σήμερα δεν είδαμε σοβαρό TWD action game μάλλον δεν θα δούμε ποτε. :(

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιώργο αστο καλύτερα και πάνε για μπάνιο :D

Το game δεν είναι καλο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής αν και αμφιβάλλω να γίνει καλύτερο. Ίσως coop να σώζεται. Aμα μέχρι σήμερα δεν είδαμε σοβαρό TWD action game μάλλον δεν θα δούμε ποτε. :(

Οντως επαιξα σημερα solo και δε μου αρεσε καθολου ομως οπως εχον στησει το ολο πραγμα, χαλια, κι εγω δεν ξερω τι παιζει με το online αλλα δε πιστευω και πολυ μετα απο τη τοσο κακη εμπειρια που ειχα στο solo.

Δημοσ.
Στις 8/11/2018 στις 5:19 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μιλάμε για επική φλόπα και μας τα είχαν και κάνει τσουρέκια στην E3, χωρίς προφανώς να δείξουν πραγματικό gameplay. Grinding για το τίποτα σε ένα reskined Dead Island... Κρίμα γιατί ειδικά την Starbreeze την είχα σε πολύ μεγάλη υπόληψη (αν δεν έχετε παίξει τα Riddick και γουστάρετε τις ταινίες είναι must plays).

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είναι τις Starbreeze αλλα τις Overkill που κάνουν τα PayDay που imho είναι επίσης shite. Το Dead Island ήταν καλύτερο dude, τουλάχιστον το melee ήταν κλάσεις ανώτερο. Ούτε για f2p δεν είναι το game, βασικά είναι τόσο αδιάφορο που άμα δεν ήταν να γράψω review θα το παρατούσα στο μισάωρο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αντίο!

Skybound cancels all versions of troubled Overkill's The Walking Dead

Αναφορά σε κείμενο

UPDATE 27 FEBRUARY 2019: Starbreeze has said Overkill's The Walking Dead will be removed from Steam "within a near future".

Skybound terminates its contract with Starbreeze, will discontinue all efforts on Overkill’s The Walking Dead

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...