Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τον κωδικο ψαξε πρωτα στο νετ μπας και βρεις προγραμματακι που στον δινει απ το serial του ραδιο (για ford τουλαχιστον εχω βρει). για να βρεις το serial βεβαια πρεπει να το ξυλωσεις και συνηθως θες ειδικο κλειδι...

• Like 1
Δημοσ.

Δε με χαλάει aux, ρίχνω επάνω κινητό/mp3 player και κάνω τη δουλειά μου.

Αυτό γίνεται χωρίς να χάσω το LCD;

Δημοσ.

Μλκ, δουλέψτε με, αλλά πηγή = ραδιοσιντί ε;

Και τι χρειάζομαι για να το κάνω αυτό;

εντιτ, πήρα μόλις ένα μαγαζί εδώ δίπλα που πουλάει ραδιοσιντί και ιστορίες. Του εξήγησα τη φάση, μου πε τα εξής:

1. Ότι αν αλλάξω το μαμίσιο με αφτερμάρκετ, η οθόνη του αυτοκινήτου δε θα δείχνει μεν τις μουσικές ενδείξεις, αλλά ώρες/θερμοκρασίες κτλ, κομπλέ.

Μαλακίες λέει;

2. Ότι για το αισθητικό του θέματος υπάρχουν πλαίσια. Στην κοστολόγηση που ζήτησα ήταν 20 το πλαίσιο, 15 ένα καλώδιο που χρειάζεται για τη φάση, 10 τα "εργατικά" +το κόστος του ραδιοσιντί (το οποίο ίσως γλιτώσω αν ψηθεί να μου φορέσει το παλιό).

Αλλά επειδή αυτός θέλει τα λεφτά μου και όχι να 'μαι εγώ καλά, πείτε εσείς που ξέρετε αν σας βρωμάει κάτι.

Δημοσ.

Αν στο λέει υπεύθυνα, πας με το ραδιοσιντί σου και στο περνάει. Να σε υποχρεώσει να πάρεις δικό του, δεν παίζει.

Απο άποψη αισθητικής, γούστα είναι αυτά αν σου αρέσει εσένα αρκεί.

P.S πηγή = ραδιοσιντί

Δημοσ.

δε ξερω συγκεκριμενα για opel αλλα φανταζομαι μουφεικο θαναι. πχ εμενα ford αντιπροσωπεια μου ζήτησε 70€ για ενα πλαισιο πλαστικο 3χ15cm ξερω γω. ε το πηρα μουφεικο απο ιντερνετικο μαγαζι στην αθηνα 7€. 8 το καλώδιο και τοβαλα μονος μου. τωρα επειδη εχεις και πιο καινουριο αμαξι μπορει και το πλαισιο ναναι πιο περίεργο τα 20 δε μου φαινονται και τοσο τραβηγμενα.

το πιο πιθανο ειναι ναναι αυτο εδω...

http://www.studiosound.gr/phonocar-3374-opel-p-108.html

και το καλωδιο αυτο

http://www.studiosound.gr/opel-04-p-260.html

οποτε καλα σε βλεπω

να και το aux. δε ξερω αν παιρνει πισω το δικο σου βεβαια

http://www.studiosound.gr/adaptor-aux-in-opel-4010-p-3780.html

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, great success. Πήγα με το παλιό mp3/cd player, 20 το πλαίσιο, 15 το καλώδιο, 5 ένας αντάπτορας κεραίας, 10 τα δικά του, 50ράκι στρογγυλό. Ρολόγια, θερμοκρασίες κτλ τζιτζί, όλα δουλεύουν φίνα. Το μοναδικό μείον είναι ότι δεν σβήνει με τον κινητήρα, θέλει να πατήσεις το off, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αφήνω την πρόσοψη πάνω, οπότε για εμένα δεν ήταν ζήτημα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους που κάνατε τον κόπο να απαντήσετε τόσο εκτενώς και με λινξ και ψαχτικές, σας χρωστάω μπύρες όποτε θέλετε.

• Like 1
Δημοσ.

Στο χει συδέσει λάθος. Πανε 2 γραμμες στο r/cd μια σταθερη π κραταει τις μνημες , και μια διακοπτομενη για να ανοιγοκλήνει με το κλειδι. Η στα χει βαλει αναποδα και αρα δεν θα σου κραταει ρυθμίσεις ή στα χει βαλει και στα 2 στην σταθερη γραμμη !2 λεπτα δουλεια ειναι καλυτερα να πας να το αλλαξεις

Δημοσ.

Στο χει συδέσει λάθος. Πανε 2 γραμμες στο r/cd μια σταθερη π κραταει τις μνημες , και μια διακοπτομενη για να ανοιγοκλήνει με το κλειδι. Η στα χει βαλει αναποδα και αρα δεν θα σου κραταει ρυθμίσεις ή στα χει βαλει και στα 2 στην σταθερη γραμμη !2 λεπτα δουλεια ειναι καλυτερα να πας να το αλλαξεις

Ρυθμίσεις κρατάει σίγουρα, ρολόγια, σταθμούς, όλα. Μπορεί και να 'χει γίνει αυτό που λες, δεν αμφισβητώ, αλλά αφού έτσι κι αλλιώς το παίρνω μαζί κάθε φορά, κλάην.

Δημοσ.

Πάντως δεν ήταν κάτι που διαπίστωσα κατόπιν εορτής, μου το ανέφερε ως μειονέκτημα που θα προέκυπτε ενώ ακόμα έκανε τις συνδέσεις.

Δημοσ.

ε τοτε μαλλον δεν θα εκανε λαθος θα το εχει βαλει και σε αλλα ετσι.

Μαλλον ετσι πρεπει να συμβιβαστεις. 

Τωρα αν το δωσεις σε κανεναν αλλον καλο ειναι να του το τονισεις το ραδιο πρεπει να το σβησεις εσυ, αλλα ποιος θα σβησει την μηχανη, θα ακουει το ραδιο να παιζει και θα το κλειδωσει να φυγει... Ενας στους εκατο και πολυ λεω....

Δημοσ.

Χρηματικά συνέφερε παραπάνω, τρου. Αλλά με βολεύει πολύ περισσότερο να αλλάζω φακέλια και κομμάτια στο ταμπλώ λόγω συνήθειας, παρά σε mp3 player.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...