killer76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Βασικά μπορεί ετσι να δουλεύει το συστημα και να μην το ξερω εγω... Παιδια κατι έχω κάνει λάθος και παρακαλώ βοηθήστε. Έχω ενα χώρο με cpanel και σε αυτό έχω δηκώσει δυο σελιδες. Μέσα από το cpanel έχω εγκαταστήσει και 2 mail account π.χ. [email protected], [email protected] με κωδικους site1pass και site2pass. Στα email μπαινει ο ενδιαφερόμενος βάζοντας url http://www.site1.gr/webmailκαι εισαγει τα στοιχεία email: [email protected] pass: site1pass ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Όταν ανοίξει το email του τώρα ο site1 με το roundcube (που για μένα πιστευω είναι φοβερό για webmail), και πάει στις ρυθμίσεις-->ταυτότητες και πατήσει προσθήκη ταυτότητας, και βάλει [email protected], θα μπορεί να στέλνει και email σαν [email protected] χωρίς το site2.gr να ξέρει τίποτα. Είναι λογικό αυτό? Υ.Γ. Τώρα παρατήρησα οτι δεν χρειάζεται να είναι στο ίδιο cpanel. Δηλαδή εγώ μπορώ να στείλω μήνυμα σαν [email protected]
ParhsG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μπορείς να στειλεις και ως [email protected] αλλα τα σπαμοφιλτρα το καταλαβαίνουν.Αν ομως το site1 και site2 ειναι στην ιδια ip τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα. Υπαρχουν τρόποι για αυθεντικοποίηση αλλα πρεπει να το ξέρει ο παραληπτης
killer76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο απλο να στελνεις email οπως θελεις
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το να στέλνεις email όπως θέλεις είναι το απλούστερο πράγμα στον κόσμο αν ο mail server είναι υπό τον έλεγχό σου. Το να μην πετάει το email σου αδιάβαστο ο mail server του παραλήπτη είναι άλλη υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα