highvoltage Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας.Αφαίρεσα τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και όταν τον επανασύνδεσα στο σύστημα τα windows αποφάσισαν να αλλάξουν τη διαδρομή του.Πήγα στη διαχείριση δίσκων για να αλλάξω το γράμμα σε αυτό που χρειάζομαι και δεν υπάρχει μέσα.Υπάρχει λύση ώστε να του δώσω το γράμμα το οποίο θέλω κι όχι κάποιο άλλο;Ευχαριστώ πολύ.ΥΓ: Έχω windows 7
pavloa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 λογικά το γράμμα που θέλεις πρέπει να το χρησιμοποιεί κάποια άλλη συσκευή που έχεις συνδεδεμένη....πάνε υπολογιστής μου και δες αν υπάρχει αυτο το γράμμα σε κάποια συσκευή ....
highvoltage Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Έχεις δίκιο σε αυτό.Έχει βάλει ένα εικονικό cd και έχει το γράμμα που χρειάζομαι.Τί κάνω τώρα; Απεγκατέστησα το power iso, η συσκευή εξαφανίστηκε και το γράμμα επανήλθε.Ευχαριστώ
pavloa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 δεν χρειαζόταν να κανείς απεγκατάσταση...θα πηγεναις στην διαχείριση δίσκων και θα αλλαζεσ γράμμα στον εικονικό δίσκο έτσι θα απελευθερωνόταν το γράμμα που ήθελεσ και θα το χρησιμοποιούσες στον εξωτερικό δίσκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα