Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως πάντα με εκπλήσει η καταπληκτική ικανότητά μας να εκμηδενίζουμε τα πάντα, μιάς και εμείς "ξέρουμε καλύτερα".

Ο άνθρωπος μιά χαρά δουλειά είχε, εκ των έσω ήταν και ήξερε για τα πάντα εκ του ασφαλούς, μπορούσε να κάθεται εκεί πέρα στη καρέκλα του να πληρώνεται και να γελά με τις selfie που στείλαμε στη κοπέλα μας και ταυτόχρονα να εκτελεί διαδικτυακούς πολέμους σε άλλες χώρες.

Τα πέταξε όλα στο κάλαθο των αχρήστων, να είναι μιά ζωή κυνηγημένος για να ενημερώσει τον κόσμο για αυτά που γίνονται εις βάρος του και κατάφερε να ταράξει όλο το πλανήτη, να διαταράξει ισσοροπίες, να αφυπνήσει κοιμησμένους και να δώσει πάτημα να ψηφιστούν μεταρυθμίσεις, αλλά όχι, εμείς τα ξέραμε αυτά ήδη, γι'άυτό και τζάμπα η προσωπική του θυσία.

Kαι για όσους νομίζουν ότι ο επαναστάτης του καναπέ είναι για γέλια, υπάρχει ακόμα χειρότερη κατηγορία: Αυτός που πιστεύει ότι επειδή δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, καλύτερα να μήν κάνει τίποτα, ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος.

Ούτε καν επανάσταση του καναπέ.

• Like 3
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα το μοναδικο πραμα που μου εχει κανει εντυπωση με την υποθεση σνοουντεν,σε συνδυασμο με την ουκρανια και αλλες παρομοιες περιπτωσεις,ειναι ποσο πισω,ειναι πραγματικα οι ΗΠΑ,σε σχεση παντα με αυτα που διατεινονται,μεσω χολιγουντ

Δημοσ.

Προδοτης για τους αμερικανούς μεγαλος... Το πατριώτης είναι άτυχο απλα.Μα εντελώς..

Προδοτη ειπανε καποτε και τον Κολοκοτρωνη ... λογικα τοτε δεν θα ητανε πατριωτης ε? Ανοιξε τα ματια σου.

• Like 1
Δημοσ.

《Αυτό, όμως, που το κάνει μοναδικό είναι ότι έχει τη δυνατότητα να «αντεπιτίθεται» μόνο του χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Και αυτό είναι πρόβλημα, εξηγεί ο Σνοουντεν, γιατί αυτές οι επιθέσεις συνήθως είναι συγκαλυμμένες. «Θα μπορούσε κάποιος να βρίσκεται στην Κίνα και να κάνει την επίθεσή του να φανεί ότι ξεκινά από τη Ρωσία. Και τότε εμείς θα καταλήγαμε να βομβαρδίσουμε κάποιο ρωσικό νοσοκομείο. Τι γίνεται τότε;» αναρωτιέται.》

Εντάξει, λογικό να έχουν φτιάξει τέτοιο σύστημα, δεν λέω ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις, αλλά....

Δημοσ.

Βλέπω μερικούς να μιλάνε για την περηφάνια που έχουν για την ένδοξη ιστορία της Ελλάδας αλλά και γενικότερα πως μπορεί να είναι κάποιος περήφανος για την ιστορία της πατρίδας του....

- Πως γίνεται να νιώθεις περήφανος για κάτι που δεν συμμετείχες;

- Μπορείς να νιώθεις τυχερός... Ναι. Ή άτυχος; Ναι.

- Μπορούμε να κάνουμε περήφανους τους προγόνους μας και τυχερούς του απογόνους μας.

- Αλλά όχι να «δανειζόμαστε» τα @@ των προγόνων μας για να νιώσουμε εμείς σημαντικοί.

• Like 2
Δημοσ.

Προδοτη ειπανε καποτε και τον Κολοκοτρωνη ... λογικα τοτε δεν θα ητανε πατριωτης ε? Ανοιξε τα ματια σου.

Ανόμοια πράγματα FTW. 

Fact: Ο Σνόουντεν πρόδωσε την χώρα του και τα συμφέροντα της, αυτό που ορκίζεσαι να υπηρετείς ως πολίτης και αυτό που ορκίστηκε να κάνει πριν τσιμπήσει τον μισθό του από τα λεφτά του Αμερικάνου φορολογούμενου. Δεν είναι πατριώτης

Πέρα από αυτό εγώ πιστεύω πως μαγκιά του που έβαλε την ανθρωπότητα όλη πάνω από τον uncle sam. Αλλα το γεγονός παραμένει πως πρόδωσε τους δικούς του για να το κάνει.

Δημοσ.

Το οπτικό σου πρισμα ειναι σα χουντικού δυστυχώς.

Μαλλον δεν ξερεις τι ειναι πατρίδα και τι κράτος.

Πατριδα ειναι οι άνθρωποι,και αυτούς δεν τους πρόδωσε,τους είπε οτι παρακολουθούνται ασυστολως.

Και μαζι και καποια έθνη ακομα.

Ενας τυπος που πραγματικά τα είχε ολα και τα πεταξε.

Απο εδω μεσα εννοείται ,αλλα και απο ολη τη χώρα που ζούμε δυστυχώς μαλλον ,κανένας δεν εχει τα αρχίδι@ να το κανει.

Μαλλον μας πειραζει που ενα αμερικανακι ,εκανε μια καθαρα αλτρουιστικη και ηρωικη πραξη ,ενώ εμεις που δώσαμε πολιτισμό οταν αυτοί ηταν στα δέντρα, εδω και πολλες δεκαετίες  τουλάχιστον , εχουμε λιώσει 47.000.000 καναπέδες .

Το παραδειγμα με τον Κολοκοτρωνη,ηταν πολυ ευστοχο .

Οποιος ξερει λιγη απο την αληθινη νεα ελληνική ιστορια ,ξερει πως δεν εχουμε πολλα να είμαστε περήφανοι στην πραγματικότητα ,μας εχουν φλομώσει στο παραμύθι ,όπως και τους Αμερικανούς που τους κοροϊδεύουμε εμεις οι έξυπνοι.

Ανόμοια πράγματα FTW. 

Fact: Ο Σνόουντεν πρόδωσε την χώρα του και τα συμφέροντα της, αυτό που ορκίζεσαι να υπηρετείς ως πολίτης και αυτό που ορκίστηκε να κάνει πριν τσιμπήσει τον μισθό του από τα λεφτά του Αμερικάνου φορολογούμενου. Δεν είναι πατριώτης

Πέρα από αυτό εγώ πιστεύω πως μαγκιά του που έβαλε την ανθρωπότητα όλη πάνω από τον uncle sam. Αλλα το γεγονός παραμένει πως πρόδωσε τους δικούς του για να το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα να σε πάρω από το χεράκι να κάνουμε μια έρευνα πριν ορμίσουμε σε κάποιον να απαντήσουμε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Patriotism

Το οπτικό σου πρισμα ειναι σα χουντικού δυστυχώς.

Πέρα από αυτό εγώ πιστεύω πως μαγκιά του που έβαλε την ανθρωπότητα όλη πάνω από τον uncle sam. 

Μαλλον μας πειραζει που ενα αμερικανακι ,εκανε μια καθαρα αλτρουιστικη και ηρωικη πραξη ,ενώ εμεις που δώσαμε πολιτισμό οταν αυτοί ηταν στα δέντρα, εδω και πολλες δεκαετίες  τουλάχιστον , εχουμε λιώσει 47.000.000 καναπέδες .

Κάτσε να το σιγουρέψω πως κατάλαβες ακριβώς πόσο πολύ με έτσουξε...

Πέρα από αυτό εγώ πιστεύω πως μαγκιά του που έβαλε την ανθρωπότητα όλη πάνω από τον uncle sam

Ναι φαίνεται ξεκάθαρα οτί κρύβω έναν μικρό Παπαδόπουλο μέσα μου...

ozpp.gif

Δημοσ.

Και μονο που μου άρχισες εικονίτσες και τρεις φορές την ιδια απάντηση ,καταλαβαινουμε και εμεις κι εσυ και μονος σου ποσο σοβαρά θες να σε πάρουμε.

Επειδη ειπες μια φραση τι;

Και γω λεω γ@μω τη Χρυση Αυγη ,και οποτε δω μεταναστη βριζω και θελω να ψοφησει.

Θες να σου γράφω και εγω με κόκκινα "γαμώ τη χρυση αυγή " να γίνουμε δυο οι φανφάρες;

Αμα λες αυτο τον ανθρωπο προδότη ,οσα κόκκινα και cartoon και εικονίτσες και να βάλεις ...αστο ...

Δεν πρόδωσε τη χώρα του αν μπορεις να το αντιληφθείς .

Μην ασπαζεσαι αυτα που ταιζουν τους Αμερικανους.

Οι μυστικες υπηρεσιες που παρεκλινουν του καθηκοντως κιολας ,και να μην ισχυε ομως ,δεν ειναι η πατριδα κανενος.

Ξυπνα.

Edit

Αν θες οντως να πεις κατι με επιχειρηματα να το ακουσω μετα χαρας ,με gif δε συνομιλώ,περασα αυτή την ηλικία προ μερικών δεκαετιών .

Edit 2 

Εβαλες.τη λεξη. πατριωτισμος. Στο Wikipedia .Για να μου την πεις.

Ποσο μάγκας είσαι τελικά ; δεν το ειχα δει εξαρχής για αυτο δεν ψαρωσα καπάκια.

Σορυ.

Εdit 3

Άκυρο το edit 1 ,τι να πούμε ,αμα θες βοηθρια απο τη Wikipedia για να συζητήσουμε μια ενοια τοσο βαθιά οσο ο πατριωτισμός ,δε θα ηταν συζήτηση όπως καταλαβαινεις κιαπο μονος σου ...

Ανταλλαγη ηλεκτρονικων διευθηνσεων θα καναμε

Δημοσ.
και καλή δουλειά και καλά λεφτά και γκόμενα μοντέλο

wow! μολις τσεκαρα φωτος της, τελικα μου φαινεται ο Σνοουντεν δεν ειναι ηρωας, αλλα μ..κας.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ανόμοια πράγματα FTW. 

φίλε ο Σνόουντεν το Σύνταγμα της πατρίδας του υπερασπίστηκε κάτι το οποίο λέει και το δικό μας

ποιος σου είπε ότι τα Συντάγματα είναι λατέξ για να βολεύετε ο κάθε ''πρόεδρος''και να σε βάζει φυλακή εν ονόματι της Εθνικής ασφάλειας κλπ κλπ το οποίο εφευρίσκει το κάθε δικαστικό δεκανίκι τη εξουσίας 

• Like 2
Δημοσ.

Nαι το βρήκες αυτό ακριβώς έκανε...όχι οτι από θεωρίες παρανοικών χίπηδων μετατράπηκαν οι ισχυρισμοί αυτοί σε ντοκουμέντα...όοοχι

Ωω ... χίπηδες ... και παρανοικοί μάλιστα ... κατάλαβα .........

Πάντως ωραίο μαλλί έχει και μουσάκι περιποιημένο. Και το πουκαμισάκι του σένιο. Και είναι και ομορφάντρας καθώς φαίνεται, τον κόβω να έχει πέραση στις γυναίκες. Και οι φωτό έτσι ασπρόμαυρες και καλλιτεχνικές που είναι του δίνουν ένα μυστήριο και μια επιπλέον γοητεία.

Δημοσ.

Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν τον Σνόουντεν. Ναι είναι πατριώτης, γιατί με τις αποκαλύψεις του ο κόσμος έμαθε ότι η NSA δεν κατασκοπεύει απλά όλη την υπόλοιπη υφήλιο (και καλά για "το καλό των Αμερικανών") αλλά και τους ίδιους τους Αμερικανούς σε τακτική βάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...