Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βούτυρο στο κρουασάν του Ομπάμια, που έβγαλε ένα ωραίο νόμο να φυλακίζεσαι ή να εκτελείσαι χωρίς δίκη χωρίς τίποτα, για το δημόσιο συμφέρον ρε γαμώτο! Μεγάλος αγωνισταράς αυτός ο Σνόουντεν ;)

Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν υπάρχουν πολύ σαν και εσένα γιατί ακόμα θα μας βίαζαν οι Τούρκοι.

Όπως είπε και ο Κάμπελ το αίμα τον πατριωτών είναι ο σπόρος της ελευθερίας...

Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι πατριώτης ενός υπερέθνους που κατασπαράζει όλα τα υπόλοιπα και μιας μικρής χώρας που ούτε 30 χρόνια χωρίς βάσανα δεν έχει προλάβει να ζήσει ακόμη στην σύγχρονη ιστορία της. 

αν μπεις εδω θα δεις πως ειναι οι περισσότεροι οπως λες

http://www.insomnia.gr/topic/496650-%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9/page-39

Δημοσ.

Ενώ κανονικά θα έπρεπε να αισθανόμαστε ντροπή ε;;;

Όλοι οι λαοί είναι υπερήφανοι για την ιστορία τους ακόμα και αυτοί που δεν έχουν καμιά ιστορία.... δε βλέπω το λόγο να είναι κακό λοιπόν αυτό....

Μαλλον δεν το διαβασες καλα και ΔΕΝ επιασες το νοημα. Να σου το κανω λιανα τι ηθελε να πει "αν είναι να βάλει την υπογραφή του ή την .......  προσέχει " 

Ολοι γινομαστε πατριωτες και επαναστατες στο διαδικτυο, αλλα στο πεζοδρομιο, στα δυσκολα, κανουμε τις κοτες και σφυραμε αδιαφορα.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχουμε δει ακόμα όλες τις αποκαλύψεις γιατί σίγουρα θα ανατραπούν δεδομένα ετών και τα κράτη πως διαχειρίζονται το φόβο και την συνείδηση των πολιτών...

Δημοσ.

Βούτυρο στο κρουασάν του Ομπάμια, που έβγαλε ένα ωραίο νόμο να φυλακίζεσαι ή να εκτελείσαι χωρίς δίκη χωρίς τίποτα, για το δημόσιο συμφέρον ρε γαμώτο! Μεγάλος αγωνισταράς αυτός ο Σνόουντεν ;)

Και μετα λες γιατι να ασχοληθει καποιος να κανει την διαφορα; Απο την στιγμη που το μονο που μας αξιζει ειναι να μας βαλουν στο matrix, να κανουμε αυτο που ξερουμε καλυτερα, να ειμαστε αβουλα οντα.

Πες μου κατι, κατα την γνωμη σου τι θα επρεπε να ειχε γινει; Να μην ελεγε τιποτα να συνεχιζε να περνει τα λεφτα του και η NSΑ να ηξερε ποτε εκλασες μεσα στο σπιτι σου;

• Like 2
Δημοσ.

επιτρέψτε μου να βγω εκτός θέματος για μια απάντηση ως προς την υπερηφάνεια του καθενός μας

Έχετε αναρωτηθεί γιατί στην Ελληνική ιστορία υπάρχουν τόσοι πολύ ήρωες!!!

Η απάντηση είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν το μ...... να βγάλει το φίδι από τη τρύπα 

Η διαφορά με τους Αγγλοσάξονες είναι ότι ότι έχει βγει μέχρι τώρα στην επιφάνεια προέρχεται από ένα Αυστραλό που θα μπορούσε να κάνει την αρπαχτή του και να κάνει διακοπές στη Μύκονο και σαπίζει σε ένα δωμάτιο και ένα Αμερικανό που επίσης γυρνάει σαν επαίτης για άσυλο 

Σε μια χώρα που έχειι ρητό κλέψε να έχεις και μπάρμπα στη Κορώνη καλό είναι να κρατάει χαμηλό προφίλ γιατί καλά τα φώτα που έδωσε όπως υπερηφανεύεται αλλά έσβησαν τα δικά του 

καλές βουτιές σε όλους μας 

• Like 3
Δημοσ.

Μου αρέσει που πάντα υπάρχει κάποιος που βγαίνει και λέει 2-3 αυτονόητες γενικότητες που είναι γνωστές χρόνια και δεκαετίες πριν και ο λαός νοιώθει τρομερό "σοκ" και αυτός αναβαθμίζει το status του σε "ήρωα" και "αγωνιστή του λαού".

Εκείνο που δε μου αρέσει, είναι που ποτέ κανένας δε προβάλλει δημόσια τις αποκαλυπτικές ιστορίες του πριν το έχει βούκινο όλος ο κόσμος και πριν είναι αργά.

Δημοσ.

Μου αρέσει που πάντα υπάρχει κάποιος που βγαίνει και λέει 2-3 αυτονόητες γενικότητες που είναι γνωστές χρόνια και δεκαετίες πριν και ο λαός νοιώθει τρομερό "σοκ" και αυτός αναβαθμίζει το status του σε "ήρωα" και "αγωνιστή του λαού".

Nαι το βρήκες αυτό ακριβώς έκανε...όχι οτι από θεωρίες παρανοικών χίπηδων μετατράπηκαν οι ισχυρισμοί αυτοί σε ντοκουμέντα...όοοχι

Δημοσ.
Πάλι καλά που δεν υπάρχουν πολύ σαν και εσένα γιατί ακόμα θα μας βίαζαν οι Τούρκοι.

Όπως είπε και ο Κάμπελ το αίμα τον πατριωτών είναι ο σπόρος της ελευθερίας...

Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι πατριώτης ενός υπερέθνους που κατασπαράζει όλα τα υπόλοιπα και μιας μικρής χώρας που ούτε 30 χρόνια χωρίς βάσανα δεν έχει προλάβει να ζήσει ακόμη στην σύγχρονη ιστορία της.

Μιλάς για τους ένδοξους προγόνους πού έφεραν την ελευθερία μας...ένδοξοι όντως.

Τώρα όμως δεν βλέπω κάτι τέτοιο....ούτε κι ελευθερία βλέπω,μία πατρίδα σκακιέρα βλέπω με πιόνια εμάς...

Πολιτικοί πολύ απλά ανύπαρκτοι,ότι αρπάξουν μόνο και ξεπούλημα της χώρας,κατά τα αλλά απίστευτοι φόροι προς εμάς και όλα καλά...

Κι εντάξει,υπάρχουν άνθρωποι πού δεν έχουν τίποτα να χάσουν,υπάρχουμε όμως και άνθρωποι πού οι δικοί μας δούλεψαν με ιδρώτα και αίμα για να μας αφήσουν κάτι.

Για πιο λόγο λοιπόν να μην σκέφτομαι απλά την πάρτι μου και τα συμφέροντά μου,να με ενδιαφέρει τι...το κράτος?η πατρίδα?η σημαία???

Δεν νομίζω όπως και δε νομίζω ότι αν ζούσαν τώρα αυτοί οι αρχαίοι ημών προγονοί ότι δεν θα έκαναν σαματά σε αυτό το καθεστώς πού βιώνουμε...όμως άλλο το τότε,άλλο το τώρα.

Τώρα ακόμα υπάρχουν υποστηρικτές τους,υποστηρικτές του καθεστώτος,οπότε φταίει κι ο λαός...σε μεγάλο μέρος.

Δεν βλέπω ιδανικά σε αυτή την χώρα πού να με κάνουν να πολεμήσω...κι αν το φτάσω και στα άκρα,για πιο λόγο να πολεμούσα,για να ακούγονταν μόνο τα ονόματά των ανθρώπων πού μας έριξαν σε αυτόν τον οχετό???μπα...δε θα πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ο Σνόουντεν τα είχε όλα, και καλή δουλειά και καλά λεφτά και γκόμενα μοντέλο και τα παράτησε όλα προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για την παραβίαση της ελευθερίας του. ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ. Είναι ένας σύγχρονος ήρωας και σαν τέτοιος θα μείνει τελικά στην ιστορία όσα κι αν του προσάπτουν οι Αμερικανοί.

Από την συνέντευξη κρατάω μόνο το ότι οι ΗΠΑ δίναν χωρίς καμιά επεξεργασία (καθαρή τροφοδοσία δηλαδή) πλήθος δεδομένα στο Ισραήλ. Μου θυμίζει αυτό που είπε σε μια συνέντευξη του Παπαχελά ο πρώην αρχηγός της Σταζι ότι "οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διαβρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους Ισραηλινούς."

Και μια ερώτηση προς όλους μας:

Εάν εσείς είχατε όλα όσα είχε ο Σνόουντεν θα τα παρατούσατε προκειμένου να ενημερώσετε τον κόσμο για την αλήθειαγνωρίζοντας ότι μετά θα ήσασταν μια ζωή κυνηγημένος;

• Like 1
Δημοσ.

Αν οντως τα εκανε οσα εκανε για την ενημερωση του κοσμου και για να παει κοντρα στις παρακολουθησεις τοτε ναι μπραβο του ειναι ενας συγχρονος ηρωας που πηγε κοντρα σε ολους και σε ολα και ξενητευτηκε για τις ιδεες του και τα ιδανικα του...

Απο την αλλη ξυπνατε λιγο... Οκ βγηκε και ειπε για τις παρακολουθησεις. Και? Αλλαξε νομιζετε κατι? Εχετε την ψευδαισθηση οτι δεν σας παρακολουθουν πλεον? Οσοι εχουμε smartphone μεχρι και ποτε παμε τουαλετα το ελεγχουν. Ειναι ολα φτιαγμενα τοσο ομορφα στον συγχρονο τροπο ζωης μας που οποιος θελει μπορει να μας βρει ανα πασα στιγμη με ακριβεια εκατοστου.

Οποτε λοιπον? Μπραβο στον Σνοουντεν αλλα θα χρειαστουν πολλοι περισσοτεροι σαν αυτον για να αλλαξει κατι, πραγμα που δεν θα γινει ποτε. Ολα θα γινουν σιγουρα χειροτερα. καθε σεντ στο πορτοφολι μας θα ειναι γνωστο απο αυτον που θα θελει να το ελεγξει.

Βλεπε συλληψη Μαζιωτη μεσω βιομετρικης σαρωσης και και και. Το big brother που χρησιμοποιειτε πολλοι ειναι παιχνιδι μπροστα σε αυτο που συμβαινει ηδη.

Δημοσ.

τα πολλά λόγια είναι φτώχια

τα τσιγάρα και τον καρκίνο τον έβγαλε πάλι ένα και μόνος καουμπόι!!!!

Υ.Γ.με λίγα λόγια ο Έλληνας έχει μάθει να λουφάζει και να περιμένει εδώ και 2000 χρόνια τώρα διότι δεν είναι μόνο τα 400 χρόνια με τους Οθωμανούς αλλά η Ρωμαιοκρατία και το Βυζάντιο και τα παραμύθια για την Ελληνικότητα του Βυζαντίου να την αφήσουν για κάνα γήπεδο..............

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...