Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει πολλα απς εντ νταουνς αλλά αν σου αρεσε το 1ο θα σου αρεσουν και τα υπόλοιπα. Καλο και το 1ο επεισόδιο της 2ης, αρκετα εισαγωγικό. 

To διαπίστωσα, είμαι ηδη στο 3ο. Πολυ καλος στον ρολο του ο Κλαιβ. Εχει μαζέψει πάνω του ότι κακο υπάρχει. Νευρικός, εγωπαθής, μισογύνης, ρατσιστής.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To διαπίστωσα, είμαι ηδη στο 3ο. Πολυ καλος στον ρολο του ο Κλαιβ. Εχει μαζέψει πάνω του ότι κακο υπάρχει. Νευρικός, εγωπαθής, μισογύνης, ρατσιστής.

Περιμενε να δεις όλη την σεζόν και μετα βγάλε συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του.

Δημοσ.

Σε κάνει να αναθεωρεις τον χαρακτηρισμό χασάπης για τους σημερινούς χειρουργούς. :P και να καταλάβεις το λόγο που τους δόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός.

• Like 1
Δημοσ.

"A hypodermic of 4% cocaine solution", περιμενα να πει μετα "...and another 4% for the patient"

Λατρευω Κορνιλια (καλα εννοειται και Thack) και καθε φορα που βλεπω τον πεθερο της θυμαμαι εκεινη την σκηνη στην 1η σεζον και αηδιαζω. Sick fuck.

Δημοσ.

Σε κάνει να αναθεωρεις τον χαρακτηρισμό χασάπης για τους σημερινούς χειρουργούς. :P και να καταλάβεις το λόγο που τους δόθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός.

Εκτός του ότι ανοίγουν ανθρώπους για να περάσει η ώρα, είναι και μπάτε σκύλοι αλέστε στο χειρουργείο.

Πολύ καλά και τα 2 πρώτα της δευτερης σεζόν. Λίγο αναμενόμενη η main πλοκή βέβαια, αλλά δεν σε χαλάει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"A hypodermic of 4% cocaine solution", περιμενα να πει μετα "...and another 4% for the patient"

Λατρευω Κορνιλια (καλα εννοειται και Thack) και καθε φορα που βλεπω τον πεθερο της θυμαμαι εκεινη την σκηνη στην 1η σεζον και αηδιαζω. Sick fuck.

Εγώ την Cornelia την σφαλιαριζα τουλαχιστον δυο φορες. Επίσης όλοι οι χαρακτήρες αρχίζουν και ανεβαίνουν (αποκορύφωμα ο μαύρος όταν έσκασε η μαύρη και το τελικο frame ...)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...