Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιχαμε την πρεμιέρα του The Knick πριν λίγες μέρες. Σειρά με πρωταγωνιστή τον Clive Owen και σκηνοθέτη τον Steven Soderbergh. Το 1ο επεισόδιο αλλά και από το trailer μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Πρόκειται για κοινωνικό δράμα που παρακολουθεί την επαγγελματική και προσωπική ζωή του Dr. John W. Thackery (Owen) καθώς και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Knickerbocker στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 20ου αιώνα. Στην ουσία, παρακολουθεί την εξέλιξη της σύγχρονης ιατρικής σε μια εποχή που τα ποσοστά θνησιμότητάς ήταν υψηλά και πολλά φάρμακα ήταν ακόμα άγνωστα. http://www.kathimerini.gr/779610/gallery/gynaika/vinteo/the-knick-h-nea-seira-gia-thn-opoia-oloi-miloyn

https://www.youtube.com/watch?v=r_xvw-_YJSo

• Like 3
Δημοσ.

Δυνατή σειρά για την ώρα.Το μόνο που με χαλάει είναι η electro-retro μουσική που παίζει σε ορισμένες σκηνές...οποιοδήποτε άλλο μουσικό θέμα θα ήταν καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυνατή σειρά για την ώρα.Το μόνο που με χαλάει είναι η electro-retro μουσική που παίζει σε ορισμένες σκηνές...οποιοδήποτε άλλο μουσικό θέμα θα ήταν καλύτερο.

ίσα ίσα , αυτό δίνει extra ποντους στη σειρά...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι καθαρά θέμα σκηνοθέτη,έχει και ένα κόλλημα με κάποιες σκηνές όπου η κάμερα τρέμει για να δημιουργήσει τάχα ένταση.Όπως και να χει για μένα είναι η καλύτερη σειρά του καλοκαιριού.

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι. Τώρα που το σκεφτομαι, δεν είμαι σίγουρος αν εχω δει κατι απο Cinemax που να μην μου εχει αρεσει.

Χμμμ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το καλύτερο παιδιά είναι η μουσική σε αυτή τη σειρά. Αφού είδα λίγα λεπτά από το πρώτο επεισόδιο ήξερα αμέσως πως θα με καθηλώσει...

Δημοσ.

Λοιπόν, η σειρά τα σπάει.

Έχει ορισμένες πολύ δυνατές σκηνές και γενικά δε φοβάται να δείξει αυτά που πρέπει.

Και κάπου εδώ να ευχαριστήσω τον Chrisxxx για την ωραία του παρουσίαση. Ακριβως αυτά που έγραψε στον πρόλογο βλέπουμε.

Είμαι στο 6ο επεισόδιο και δηλώνω φανατικός θαυμαστής της σειράς.

• Like 1
Δημοσ.

όντως η σειρά έχει εξελιχθεί σε μια πολυ ευχάριστη έκπληξη. δεν το περίμενα όταν τη ξεκίνησα ότι θα μου αρέσει τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...