KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Hello. Απτο 2009 ειχα στον υπολογιστη μου το pioneer dvr-116dbk. Τα τελευταια χρονια μου εκανε διαφορα δεν μου διαβαζε τα μεσα κλπ κλπ. Το εκανα ενα update firmware που ειχε αλλα τιποτα. Σημερα ηθελα να γραψω ταινια με το convertxtodvd. Αγορασα κατι tdk dvd (αξιοπιστο brand σχετικα), ελα που δεν τα διαβαζε? Πηγαινε να το φορτωσει και εκανε ενα γκλουπ γκλουπ μεσα το drive, σαν να μην επιανε καλα το dvd. Εβαλα κατι αλλα dvd που ειχα, παλι τα ιδια. Αντε λεω θα το ανοιξω να καθαρισω το ματακι διοτι δεν το ειχα κανει ποτε. Ειχε αρκετη σκονη μεσα μπορω να πω. Το κουμπωνω παλι κυριος. Βαζω αγραφο dvd, παει να παρει μπροστα παιρνει δηλαδη καποιες στροφες, σταματαει μετα. Μετα παλι τα ιδια. Τα εφτυσε? Τι αλλο μπορω να κανω?
plpapadopoulos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μπορείς να δώεις 14 ευρώ και να πάρεις ένα καινούριο. Το DVR-116 είναι μοντέλο του 2008 (κλεισμένης πλέον 6 ετίας) και μάλιστα προβληματικό και είναι εύλογο να χρειαστεί κάποια στιγμή να το αντικαταστήσεις. Απλά έφτασε η στιγμή.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτο πιστευα και γω οτι εφτασε η ωρα. Εννοειται οτι υπαρχουν φθηνα και καλυτερα. Αρα εφυγε για αντικατασταση, ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα