marksk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 http://promotion.geekbuying.com/promotion/christmas_flash_deals?utm_source=promotion&utm_medium=HPF1411&utm_campaign=PM_HPF1411_Christmas_Flash_Deals Πάνω πάνω στο flash deal λέει τι θα ακολουθήσει βγάζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εισαι σιγουρος;;;. Νομιζω οτι ειναι effect οπως λεει και ο φιλος απο πανω... Δεν υπαρχει περιπτωση νορμαλ να βγαζει τετοιο καδρο. Τι ωρα ξυπνησες;;;; http://youtu.be/EASnXTyRYE8?t=27m24s δες αυτό το συγκριτικό βιντεάκι για την sj4000 με την φτηνή gopro. φαίνεται και εκεί, περισσότερο στη 4000 λιγότερο στη gopro. μπορείς να αφαιρέσεις ένα μέρος της παραμόρφωσης σε post production αλλά όχι τέλεια και σίγουρα παίρνει χρόνο και θέλει ενασχόληση. ΥΓ εγώ έχω την sj1000 με φακό 140 μοιρών, σε αντίθεση με τους 170 της sj4000, και παρόλαυτα έχω και εκεί ορατό fisheye effect. αντιλαμβάνεσαι οτι με 170 η εικόνα παραμορφώνεται ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/261641898329κάτι τέτοιο θα κάνει τη δουλειά; έχει ίδια εξαρτήματα με GoPro κτλ; Paoki μπαίνεις συνέχεια και το παρακολουθείς στον παραπάνω σύνδεσμο. Σε κάποια φάση θα βάλει ενημέρωση ποτέ θα αλλάξει Προσφορές και τι θα έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Χθες έμπαινα όλη μέρα, χωρίς λόγο ουσιαστικά Δεν είχα προσέξει μέχρι σήμερα τα 1-2-3 πάνω από τα flash deals όπου γράφει τι ώρα θα μπουν συγκεκριμένες προσφορές Ξέρουμε τι ώρα ανανεώνονται ή είναι στην τύχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Κανονικά μόλις μπει η προσφορά βγάζει τι θα ακολουθήσει.χθες πάλι είχε κολλήσει και δεν έκανε μια ανανέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια να ρωτησω κατι τρελουτσικο?Θα μπορουσα να την χρησιμοποιησω σαν IP Camera με καποιο τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Την WiFi λογικά ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 κατι βρισκω για την go pro wifi αλλα εχει ειδικο app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 http://www.geekbuying.com/SpainΦαίνεται να έχει καλές τιμές με ελάχιστη επιβάρυνση.SJ4000 Wifi Link με επιβάρυνση 10$ μόνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kots21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 http://youtu.be/EASnXTyRYE8?t=27m24s δες αυτό το συγκριτικό βιντεάκι για την sj4000 με την φτηνή gopro. φαίνεται και εκεί, περισσότερο στη 4000 λιγότερο στη gopro. μπορείς να αφαιρέσεις ένα μέρος της παραμόρφωσης σε post production αλλά όχι τέλεια και σίγουρα παίρνει χρόνο και θέλει ενασχόληση. ΥΓ εγώ έχω την sj1000 με φακό 140 μοιρών, σε αντίθεση με τους 170 της sj4000, και παρόλαυτα έχω και εκεί ορατό fisheye effect. αντιλαμβάνεσαι οτι με 170 η εικόνα παραμορφώνεται ακόμα περισσότερο. Δεν την εχω ακομα στα χερια μου και δεν μπορω να εχω αποψη. Συμφωνα με το πρωτο video στο πρωτο ποστ δεν ειναι σχεδον καθολου ενοχλητικο σε σχεση με το video της sj5000 που περεθεσε ο φιλος λιγο πιο πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetziker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση όταν έρχεται η κάμερα καινούργια (SJ CAM SJ4000) δεν έχει καρτα να φανταστώ! Πόση ώρα μπορεί να κάνει εγγραφή? Και ποια κάρτα χρειάζεται να αγοράσω τι είδος δλδ? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galans Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Την θέλω και εγώ αυτη την καμερούλα. Πότε την ξαναβγάζει σε προσφορά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evankouros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Την θέλω και εγώ αυτη την καμερούλα. Πότε την ξαναβγάζει σε προσφορά ? Προσφορά στο e-bay: Black SJ4000 mini digital Camera 1080P HD Sports 12MP DVR Car waterproof E - US $69.69 (~EUR 56.67) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martin27 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Προσφορά στο e-bay: Black SJ4000 mini digital Camera 1080P HD Sports 12MP DVR Car waterproof E - US $69.69 (~EUR 56.67) ειναι η γνησια αυτη ή μαϊμουδιαρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evankouros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ειναι η γνησια αυτη ή μαϊμουδιαρικη Δεν έχω ιδέα κι ούτε ενδιαφέρομαι για την SJ, απλά την είχα δει κι είπα ν' απαντήσω/ενημερώσω. Οι 99,3% θετικές κριτικές από 3248 πελάτες όμως, είναι θετικό στοιχείο υπέρ του πωλητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις