hightmare Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Εγω εχω κανει και περιμενω αποτελεσματα Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Dispute στις 45 μέρες ρε παιδιά Είχα δει ότι είχε πλέον μέχρι 60 μέρες αλλά μάλλον δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hightmare Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 βεβαια και εμενα δεν παει τοσο καλα δειτε εδω http://www.insomnia.gr/topic/548477-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-paypal/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον δεν μας τα λέει καλά το PayPal τελευταία... Από όταν ανακοίνωσε ότι "φεύγει" απ'το eBay άρχισε να κάνει νερά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Είχα δει ότι είχε πλέον μέχρι 60 μέρες αλλά μάλλον δεν ισχύει. Από Ιανουάριο και μετά θα ισχύσει Δε μπορώ να βρω το θέμα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kots21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Την έφαγα τελικά από το banggood. Με tracking number κολλημένο στο ίδιο status "παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό 28-9-2014". Μετά από 48 μέρες αναμονής έκανα dispute στο PayPal και δεν μου δίνει τα λεφτά πίσω λέγοντας μου να επικοινωνήσω με τον πωλητή... Γ@μω και τους κινέζους και τα μαγαζάκια τους... Μια απο τα ιδια και εγω απο banggood παραγγελια απο 25/09/14 και ακομα τιποτα Sent from my iPad using Insomnia Το συγκεκριμενο καταστημα πολλες φορες αργει παρα πολυ αλλα δεν εχουν αναφερθει πολλα κρουσματα του να μην παραληφθει το δεμα. Tracking δεν εχετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Την έφαγα τελικά από το banggood. Με tracking number κολλημένο στο ίδιο status "παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό 28-9-2014". Μετά από 48 μέρες αναμονής έκανα dispute στο PayPal και δεν μου δίνει τα λεφτά πίσω λέγοντας μου να επικοινωνήσω με τον πωλητή... Γ@μω και τους κινέζους και τα μαγαζάκια τους... Μια απο τα ιδια και εγω απο banggood παραγγελια απο 25/09/14 και ακομα τιποτα Sent from my iPad using Insomnia Το συγκεκριμενο καταστημα πολλες φορες αργει παρα πολυ αλλα δεν εχουν αναφερθει πολλα κρουσματα του να μην παραληφθει το δεμα. Tracking δεν εχετε??Έχω αλλά γράφει αυτό που έγραψα από πάνω μόνο. Τίποτε άλλο από τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kots21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δεν σου γραφει Dispatched to GR και ημερομηνια?? Τοτε δεν εφυγε ποτε απο εκει. εχεις βαλει το τρακινγ στα Ελτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που γράφω είναι από το tracking των ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kots21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που γράφω είναι από το tracking των ΕΛΤΑ Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Δεν σου εγραψε τιποτα για αεροδρομιο ή για κεντρο διανομης? Σου γραφει μονο 'παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό 28-9-2014' Πηρες το ταχυδρομειο να σου πει τι σημαινει αυτο το status? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που γράφω είναι από το tracking των ΕΛΤΑ Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Δεν σου εγραψε τιποτα για αεροδρομιο ή για κεντρο διανομης? Σου γραφει μονο 'παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό 28-9-2014' Πηρες το ταχυδρομειο να σου πει τι σημαινει αυτο το status? Λες και ξέρουν αυτοί τί τους γίνεται εκεί πέρα. Πήγα μου είπαν ότι σύμφωνα με τον αριθμό αυτό δεν έχει μπει καν Ελλάδα... Παρτο αυγό και κούρευτο δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Παιδια εγω σημερα παρελαβα την καμερα (Sj4000 wifi) . Μου την εστειλα 3/10 και μου ηρθε 12/10 (χθες). Την ειχα παραγγειλει απο Banggood.com! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimoleon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 <p>Παιδια εγω σημερα παρελαβα την καμερα (Sj4000 wifi) . Μου την εστειλα 3/10 και μου ηρθε 12/10 (χθες). Την ειχα παραγγειλει απο Banggood.com!</p> Είχες tracking number? Ενημερωνόταν κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Είχες tracking number? Ενημερωνόταν κανονικά? Xωρις tracking number ηταν η παραγγελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kots21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Λες και ξέρουν αυτοί τί τους γίνεται εκεί πέρα. Πήγα μου είπαν ότι σύμφωνα με τον αριθμό αυτό δεν έχει μπει καν Ελλάδα... Παρτο αυγό και κούρευτο δηλαδή... εστειλες mail στο banggood; Σε 2-3 μερες απαντανε. Πες τους οτι συμφωνα με το tracking η καμερα δεν εχει φυγει ποτε απο εκει. Μην αργειτε να κανετε dispute στο paypal. Στις 40 μερες αν δεν εχει ερθει πατηστε το δεν ειναι τιποτα αν ερθει κανετε cancel . Μην περιμενεται ενα αιωνα και μην πιστευετε τις 60 μερες που λεει τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις