Gunix Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ!!!!! Θέλω φτιάξω ένα διαδραστικό σύστημα και θέλω να αγοράσω το Adobe Director 11.5 ή 12. Καταρχάς είμαι φοιτητής και το διαδραστικό σύστημα είναι πάνω στην πτυχιακή μου και το πανεπιστημιο μου δεν βοηθάει για να αγοράσω το πρόγραμμα. Αλλά το δοκήμασα σε free trial και φτιάξα ένα μικρό Demo. Είδα στην Adobe ότι τo Full το δίνει 999$. Ενώ το upgrade το δίνει 299$ πράγμα που το οποίο εγώ δεν έχω καμία προϊγούμενη version. Θέλω να ρωτήσω το εξής. Που μπορώ να βρω το πρόγραμμα ποιο φτήνα που να το δίνουμε σε καλύτερη τιμή για φοιτητές??? Σας παρακαλώ βοηθήστεμε είναι επίγον.
Zazula Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εδώ πάντως λέει πως υπάρχει academic price: http://www.adobe.com/eeurope/products/director/faq.html#pricing-availability Director 12 for education is available at a discounted price to qualified educational end users. Visit the Adobe Store to learn more about special prices for teachers and students.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα