Vic Tit Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και εγω μολις το πηρα με 270 ευρω. 16αρι φυσικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stussy4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Και εγω μολις το πηρα με 270 ευρω. 16αρι φυσικα. λεπτομερειες;απο που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celtic Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παιδια ολα καλα και ομορφα. SAR;;;;; Αξονικου τομογραφου;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Head: 0.62 Body: 0.75 Πηγή για μέτρο σύγκρισης iphone 5s Head: 1.12 Body: 1.18 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispi775 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Το τηλέφωνο απλά τα σπάει. ....το έχω μόλις μία μέρα και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί τόσο από την ποιότητα κατασκευής όσο και από τις δυνατότητες του. Βάζει κάτω πολύ ακριβότερα μοντέλα με μεγάλα ονόματα. Το δοκίμασα σε παιχνίδι σε 4G σε wifi σε φωτογραφίες σε κλήσεις δεν κολλάει πουθενά. Είχα ένα Note 3 παλιότερα και ήθελα να το αγοράσω ξανά, αλλά τελικά πειστικά από εδώ από το review να δοκιμάσω το Oneplus και από τις πρώτες εντυπώσεις νομίζω ότι δεν θα το μετανιώσω στο μέλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vic Tit Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 λεπτομερειες;απο που; http://www.aliexpress.com/item/in-Stock-Oneplus-One-phone-LTE-4G-FDD-5-5-1080-Full-HD-Qualcomm-Snapdragon-801/1895546281.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shogo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 iphone 6 από την κίνα με αγάπη επίσης λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Αυτό: το σκίζεις όλη μέρα και αυτό έχει άλλα 60% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Γ@μ* το κέρατο μου, μου στείλανε και δεύτερη πρόσκληση και δεν μπορώ να το παραγγείλω. Ενδιαφέρετε κανείς? Θα λήξει σε 24 ώρες. Πάντως πρέπει να κυκλοφορούν αρκετές προσκλήσεις. Δεν περίμενα να μου στείλουν δύο προσκλήσεις σε ένα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delmparmpounel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Γ@μ* το κέρατο μου, μου στείλανε και δεύτερη πρόσκληση και δεν μπορώ να το παραγγείλω. Ενδιαφέρετε κανείς? Θα λήξει σε 24 ώρες. Πάντως πρέπει να κυκλοφορούν αρκετές προσκλήσεις. Δεν περίμενα να μου στείλουν δύο προσκλήσεις σε ένα μήνα. Ενδιαφέρομαι nick για τη πρόσκληση, μόλις σου έστειλα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δώσε μου mail να σου την κάνω forword. Edit: σου την προώθησα στο email Που έχεις στο προφίλ σου. Την πρόσκληση την παρέλαβα χθες στις 20:20 αλλά θα σε συμβούλευα να την χρησιμοποιήσεις το συντομότερο για να μην μείνεις με την όρεξη με ένα μήνυμα "these invitation has expired" Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2014 από nickelodeon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delmparmpounel Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δώσε μου mail να σου την κάνω forword. Edit: σου την προώθησα στο email Που έχεις στο προφίλ σου. Δυστυχώς το email που εμφανίζεται στο προφίλ μου δε χρησιμοποιείται πλέον, μπορείς να τη στείλεις στο [email protected]? Mε συγχωρείς για την αναστάτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν χρειαζεται να δινεις το email σου δημοσια.Θα μπορουσες να το ζητησεις σε μυνημα.Σκεψου μονο και μονο ποσες εκατονταδες αν οχι χιλιαδες ατομα θα διαβασουν το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Kαι το πρωτο κρουσμα απο ελαττωματικη μπαταρια. (κατα τους ισχυρισμους του κατοχου) http://www.androidpolice.com/2014/08/25/oneplus-one-owner-reports-that-his-battery-exploded-company-may-have-to-reevaluate-its-neversettle-policy/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CAVEMANSP Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχουν και οι Μ@λ@κες που πούλαγαν την πρόσκληση που του είχε έρθει. Για να πάρουν μερικά € θα πούλαγαν και την μάνα τους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα