Προς το περιεχόμενο

OnePlus One Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπαρχει για οσους το θελουν ενα κουπονι στο pandawill.com

sku49655  white 16GB price $360.99
sku49663  black 64gb price  $420.84
sku49684  white 64gb  price $420.84

το οποιο τελειωνει στις 18 του μηνα..

coupon: PandawillOneplus520

πρεπει να κανετε login στο pandawill για να το βαλετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι λές; και εγώ για νέους αγοραστές μιλάω... και τα 2 έχουν 32GB έκδοση με 2GB RAM το Z1 παίρνει και κάρτα με σύνολο 64GB χώρο.... και τα υπόλοιπα spec τους ειναι συγκρίσιμα ή καλύτερα...

Καλά είναι, άλλα επίσης και last year, η lg και η sony έχουν προχωρήσει στην φετινές ναυαρχίδες στις 5.5'' και 5.2'', στον snapdragon 801 και σε 3GB ram, επίσης εχει 64gb ενσωματωμένη μνήμη, που είναι πολύ καλύτερη λύση από τις sd και σαφώς πιο βολική, όπως δουλεύει το file system του android.

μπορει καποιος που εχει αγορασει προιντα απο το pandawill να μας δωσει μερικες πληροφοριες για το καταστημα σχετικα με τους τροπους αποστολης  μου εκανε εντυπωση οτι εχει ελληνικα στο site 

• Like 1

Ας μη γελιόμαστε, για τα λεφτά που ζητάει και την ταλαιπωρία απόκτησης/υποστήριξης, το One Plus είναι απλά τελειωμένο.

• Like 2

Στο review σ΄αυτά που δεν σας άρεσαν αναφέρετε την ύπαρξη δύο ηχείων για μονοφωνικό ήχο (με ερωτηματικό) . Ως λάτρης του high fidelity audio έχω να αναφέρω ότι, στον μονοφωνικό ήχο δεν υπάρχει περιορισμός μεγαφώνων , εξ ού και τα πολλά μεγάφωνα στα ηχεία ανα κανάλι . Μειονέκτημα θα ήταν, αν δεν ήταν καλός (ποιοτικός ) ο ήχος σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Σύμφωνα με την εμπειρία μου, οι διαφορές ποιότητας μεταξύ stereo και mono από ηχεία smartphones είναι πολύ μικρές και όχι αξιόλογες.

Όμως σε τέτοιες φορητές συσκευές (smartphones, tablets, ipods κ.α.) βασικό κριτήριο αξιολόγησης θα έπρεπε να ήταν ο ήχος με ακουστικά και επίσης αν συνοδύεται η συσκευή από ποιοτικά ακουστικά, διότι η ακρόαση ήχου αποτελλεί πλέον βασική χρήση της συσκευής.

• Like 4

Καλησπερα και απο μενα.

Το pantawill τι ειναι κινεζικο?

Δηλαδη απο εκει θα παρουμε το original oneplus

Και το κυριοτερο τι παιζει στο συγκεκριμενο καταστημα με τελωνεια δασμους κλπ?

• Like 1

Καλησπερα και απο μενα.

Το pantawill τι ειναι κινεζικο?

Δηλαδη απο εκει θα παρουμε το original oneplus

Και το κυριοτερο τι παιζει στο συγκεκριμενο καταστημα με τελωνεια δασμους κλπ?

Κοίτα εδώ http://www.gizchina.com/2014/06/30/global-oneplus-one-vs-chinese-oneplus-one-unboxing-first-impression-comparison/ ,υπάρχουν διαφορές κυριώς λόγω του colour OS των κινέζων. Π.Χ. διαφορά στο λευκό χρώμα που παραδόξως το κινέζικο είναι καλύτερο.Κατά τα άλλα το αυθεντικό πρέπει να πουλάνε και οι Kινέζοι απλά χωρίς CyanogenMod...

Στις αρχες τα κινεζικα δεν ειχαν τιποτα. Μετα εφεραν τα 16gb σε colorOs και υστερα εφεραν τα 16gb international με cyanogenmod.

Τωρα πλεον εχουν την cyanogenmod και στα 64gb σε στοκ. Τιμες (αν υπολογισουμε τις μεταφορικες επιβαρυνσεις απο το site της oneplus και καποιο post forward) ειναι ιδιες στα γνωστα κινεζομαγαζα και με του site της oneplus.

Απλα απο κινεζομαγαζο εχεις τον 1 χρονο εγγυηση (οτι εγγυηση τελος παντων κι αν ειναι αυτη που δινουν) + την αργοπορια της αποστολης.

Μπορειτε να βρειτε την εκδοση 64gb (και 16 φυσικα) π.χ. στο minideal και στο vickmall.

Στον αντιποδα, οταν βρειτε προσκληση κανετε μια εγγραφη σε ενα δωρεαν post forward π.χ. απο Γερμανια (mailboxde.com) και το κοστος θα ειναι τα: κοστος συσκευης +10 ευρω για αποστολη απο τις αποθηκες Γερμανιας της Oneplus στην...Γερμανια στην εικονικη σας διευθυνση και υστερα +10-12 περιπου ευρω απο το γερμανικο postforwarding στην Ελλαδα.

Δεδομενου οτι τα εξοδα αποστολης απο κινεζομαγαζο ειναι δωρεαν, το κοστος αγορας του κινητου ερχεται περιπου το ιδιο, κι ας το πουλανε κανα εικοσαρικο ακριβοτερα τα κινεζομαγαζα απο το επισημο site.

Το μονο αγκαθι οπως προαναφερθηκε ειναι η εγγυηση απο τα κινεζικα καταστηματα.

Mπορειτε για παραδειγμα να δειτε τις τιμες στα προαναφερθεντα καταστηματα παρακατω. (320 ευρω/430 δολλαρια, την ωρα που γραφεται το παρων κειμενο)

http://www.vickmall.com/original-one-plus-one-64gb-smartphone-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html

http://www.minideal.net/original-one-plus-one-android-4-4-quad-core-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-ram-3gb-rom-64gb-with-5-5-full-hd-touch-on-lens-display.html

Aπο τα παραπανω προκυπτει λοιπον οτι εαν καποιος δεν εχει προσκληση, μπορει να αποκτησει αμεσα την συσκευη, χωρις αντικτυπο στο οικονομικο θεμα. Ισως στις αρχες (αλλα και τωρα υπαρχουν μερικα ακομη) οπου καποια καταστηματα /μεταπωλητες, πωλουσαν πανακριβα την συσκευη, πραγμα που ηταν ανασταλτικος παραγοντας, μιας και το κινητο διαφημιζει το vfm.

Παραμενει μονο η υποτυπωδης εγγυηση των κινεζικων καταστηματων και αυτο καλειται να αποφασισει ο αγοραστης, μιας και αν π.χ. βρεθει στη συσκευη του αστοχια υλικου, εμπλεξε αμεσα με το σερβις της κινας.

Παντως οπως και να εχει , τοσο απο τιμη απο κινεζομαγαζο, οσο και απο την χρηση εικονικης διευθυνσης π.χ. στην Γερμανια οπου αναφερθηκε παραπανω (για αγορες απο το επισημο site) μιας και η opo δεν πουλα Ελλαδα, θα ελεγα οτι τα πραγματα εχουν στρωσει λιγακι ως προς τις εναλλακτικες.

Έτσι είναι.

Μάλιστα πολλοί το πουλάνε και σε τιμές μαύρης αγοράς και καλά λόγω της πρόσκλησης.

Απλά τραγικοί.

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Καλό χρυσό τούμπανο, αλλά μυρίστηκαν μερικά τραγιά μαρμίτα και το παίζουνε και μάγκες πουλώντας invites. καλά χθες είδα την τραγικότερη αγγελία εδώ μέσα για One+. Μερικοί νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@

• Like 2

πολυ καλο το αρθρο.επισης αυτη ειναι η καλυτερη τιμη που εχω βρει μεχρι τωρα για το one plus one http://www.report me for spam/oneplus-one-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-android-44-55-inch-fhd-gorilla-glass-3-jdi-4g-g-33392

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Καλό χρυσό τούμπανο, αλλά μυρίστηκαν μερικά τραγιά μαρμίτα και το παίζουνε και μάγκες πουλώντας invites. καλά χθες είδα την τραγικότερη αγγελία εδώ μέσα για One+. Μερικοί νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@

Αμα μου ζητησεις ομως να σου πουλησω invitation δε θα στη δίνω. :D Εγω τη προσκληση για το αγορασω, την αγορασα στο paypal ebay. Αρα γιατι να μη πουλησω τη δικια μου?

Το κινητο δε, ακομα να ερθει...

Αμα μου ζητησεις ομως να σου πουλησω invitation δε θα στη δίνω. :D Εγω τη προσκληση για το αγορασω, την αγορασα στο paypal ebay. Αρα γιατι να μη πουλησω τη δικια μου?

Το κινητο δε, ακομα να ερθει...

ακόμα το Μ7 μου έχει ψωμιά :P και αν αλλάξω θα κοιτάξω να πάω σε κανά Ζ2 ή Oppo 7. πέρα από την πλάκα με το καλό να έρθει και να το χαρείς :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...