Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 18/8/2022 στις 12:10 ΜΜ, archer100 είπε

H Better Call Mike

I'd be sooooo down. Ο Mike είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και θα είχε ωραία ιστορία να δείξει. Βέβαια τώρα είναι γέρος, δεν μπορούν να βάλουν τον ίδιο ηθοποιοό να παίξει και την νεότερη έκδοση του.

• Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι υπάρχουν περιθώρια για spin offs με τον Mike αλλά δεν νομίζω πως θα τα τρέξουν, θα προτιμήσουν λογικά κάτι νέο παρά τον Mike στα νιάτα του σαν αστυνομικό
Αν θέλετε να δείτε κάτι τέτοιο πάντως σε αυτό το μοτίβο υπάρχει το "We Own This City" με τελειώς άλλους χαρακτήρες όμως (και αρκετή δόση woke...)

Επεξ/σία από hln3
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο και να μην αφήσουν τις δύο αυτές εξαιρετικές σειρές στην ησυχία τους;

Όχι άλλο ξεζούμισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσε το έπος!Μια σειρά που κατάφερε το αδιανόητο,να μπορέσει χωρέσει στα παπούτσια του Breaking Bad.Απο την σκηνή στο τέλος,με τον Jimmy και την Kim να μοιράζονται το τσιγάρο τους όπως έκαναν όταν έμεναν μαζί μέχρι τον αποχαιρετισμό τους,ήμουν με την τρίχα κάγκελο.Είπαμε αντίο,με το τέλος της σειράς,στο κορυφαίο ζευγάρι που έχει υπάρξει στην τηλεόραση.

Επεξ/σία από moure
  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δύο ερωτήσεις γιατί μόλις την τελείωσα και μου έχουν μείνει απορίες.....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/8/2022 στις 9:21 ΜΜ, Greektrooper είπε

Δύο ερωτήσεις γιατί μόλις την τελείωσα και μου έχουν μείνει απορίες.....

Επέκταση  

Επεξ/σία από MrRush
  • Thanks 2
Δημοσ.

Δεν έχω δει καθόλου απ' την έκτη γιατί ήθελα να τη δω όλη μαζί.

Έχει περάσει τόσος καιρός όμως που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

Από πού προτείνετε να ξεκινήσω;

Απ' την αρχή την πέμπτη ή και λίγο πιο μετά;

Δημοσ.
  Στις 22/8/2022 στις 10:43 ΠΜ, phanispal είπε

Δεν έχω δει καθόλου απ' την έκτη γιατί ήθελα να τη δω όλη μαζί.

Έχει περάσει τόσος καιρός όμως που δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα.

Από πού προτείνετε να ξεκινήσω;

Απ' την αρχή την πέμπτη ή και λίγο πιο μετά;

Επέκταση  

Κανα βιντεακι στο Youtube με review της 5ης νομιζω θα σε βοηθησει αρκετα.

• Moderators
Δημοσ.

Είδα προχτές τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς μαζεμένα, μιας και τα είχα αφήσει για μετά τις διακοπές και χθες έκατσα και τα ξαναείδα. Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν την αίσθηση που σου αφήνει όλη η σειρά, οπότε θα αρκεστώ απλά σε μία: μαγικό.

Ο Gilligan έχει ένα έμφυτο ταλέντο να φέρνει το σενάριο στα μέτρα των χαρακτήρων, τους αφήνει να εξελιχθούν όπως τους αναλογεί. Θα πει κανείς «αυτός γράφει το σενάριο, ότι θέλει κάνει», αλλά δεν είναι πάντα έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν σεναριογράφο που γράφει τόσες πολλές γραμμές διαλόγου να αποφύγει τις σεναριακές ευκολίες και ο Gilligan δεν χρησιμοποίησε ούτε μία στο BB και στο BCS, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου μια φθηνή ευκολία θα ανέπτυσε περαιτέρω έναν χαρακτήρα. Αν βάλουμε στην εξίσωση ότι έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο βάθος των χρόνων, τότε ανυπομονώ να δω την επόμενη δουλειά του.

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σειρά ever, πάντως είναι η σειρά με τους πιο ενδιαφέροντες και ολοκληρωμένους χαρακτήρες ever. Ακόμα και οι δευτεροτρίτοι χαρακτήρες είχαν υπέροχα arcs, σωστά δομημένα, χτισμένα επάνω στο ύφος και στα πάθη του καθενός τους. Θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε κάτι αντίστοιχο σε δυτική σειρά, οι περισσότερες είναι πήχτρα στα tropes και στους ρηχούς χαρακτήρες πλέον.

Στα του φινάλε:

Στο τέλος της ημέρας, το BCS ξεπέρασε το BB. Απίστευτο κατόρθωμα για spin-off σειρά.

• Like 7
Δημοσ.
  Στις 18/8/2022 στις 5:47 ΠΜ, hln3 είπε

Επέκταση  

• Like 6
Δημοσ.
  Στις 24/8/2022 στις 6:43 ΠΜ, Malthador είπε

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σειρά ever, πάντως είναι η σειρά με τους πιο ενδιαφέροντες και ολοκληρωμένους χαρακτήρες ever

Συμφωνώ απολύτως αν και φανατικός των space sci-fi, η σειρά αυτή είναι συγκλονιστική ξεπέρασε by far κάθε προσδοκία μου και θα μείνει ως κλασική ως φαινόμενο ανάλογο του breaking bad, δεν θα μπω στην διαδικασία ποια είναι καλύτερη από τις δύο γιατί θεωρώ ότι υποτιμώ αυτά τα διαμάντια και προτιμώ να τις αντιμετωπίζω ως ένα story, η Rhea Seahorn επική δεν θυμάμαι άλλο γυναικείο χαρακτήρα τόσο ρεαλιστικό,  απλά ΕΠΟΣ

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
  Στις 24/8/2022 στις 8:12 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Δεν συμφωνώ.

Επιπλέον:

Στις 24/8/2022 στις 8:12 ΜΜ, Bourdoulas είπε

• Like 2
Δημοσ.

Τελος και απο μενα η 6η σεζον. Οτι και να πουμε ειναι λιγο για τη σειρα. Ευτυχως που υπαρχουν ακομα τετοιες σειρες με χαρακτηρες και ερμηνειες που σου μενουν. Το τελος του jim ηταν απλα αυτο που του αρμοζει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...