phanispal Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Πάντως το τελευταίο επεισόδιο το απόλαυσα. ΟΚ, ήταν ελαφρώς κατώτερο των δύο προηγούμενων, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήταν κι αυτό πολύ καλό. Άλλες σειρές τέτοια επεισόδια δε βλέπουν ούτε με κιάλια. 4
malias4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μολις τελειωσα κ εγω τον 5ο κυκλο ! Ειναι απιστευτη σειρα , τολμω να πω ανωτερη απο bb Ελπιζω να δουμε οσο πιο συντομα γινεται την 6η σεζον 😊 1
ant_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Τα πρωτα 5 επεισοδια ηταν τα ποιο μετρια ολης της σειρας ο μαικ να μαλωνει με την εγγονη του και να ασχολουνται με εκεινον τον μπαρμπα στην ερημο που θελανε το σπιτι του μετα πηρε μπρος αλλα ηδη "Αδικα" φαγανε την μιση χρονια οποτε συνολικα δεν δινω καλο βαθμο στην χρονια υπηρχαν κ καλυτερες
nickmanak Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Θα φαμε αλλη μια σεζόν τον Λάλο στη μάπα; Φαουλ απο μενα...
Edel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, nickmanak είπε Θα φαμε αλλη μια σεζόν τον Λάλο στη μάπα; Φαουλ απο μενα... Κυκλοφόρησε κάτι;
zananiro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Αγαπάμε Λάλο 😛 Εννοείται, μεγάλη μορφή!
nickmanak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Εχω μπερδευτει λιγο. Βλεπω Narcos, Breaking bad ή κατι αλλο. Εχει χασει την αρχικη χροια που ειχε η σειρα οταν ξεκινησε, ομως λογικο αφου παει για συνενωση με το timeline του BB.
giannis2429 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Τέλος και η 5η σεζόν. Τώρα? Να ξαναδώ BB η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο (κάπως παρόμοιο) στο νετφλιξ? ΥΓ. Εχω δει ναρκος και οζαρκ.
najinblue3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Τέλος και η 5η σεζόν. Τώρα? Να ξαναδώ BB η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο (κάπως παρόμοιο) στο νετφλιξ? ΥΓ. Εχω δει ναρκος και οζαρκ. Mindhunter αν δεν εχεις δει, αν κ οχι τοσο παρομοιο. The americans ειναι εξαιρετικο. Τσεκαρε και το Fargo 2 1
Oberyn11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, giannis2429 είπε Τέλος και η 5η σεζόν. Τώρα? Να ξαναδώ BB η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο (κάπως παρόμοιο) στο νετφλιξ? ΥΓ. Εχω δει ναρκος και οζαρκ. Εαν σου αρεσει η "φαση" με τα Καρτελ, δες Narcos: Mexico (θα βγει και 3η σεζον!), El Chapo (υπαρχει περιπτωση να βγει κι αλλη σεζον), Drug Lords (ντοκιμαντερ), και προσωπικα επειδη μου αρεσε πολυ το Narcos.... αλλα και εχω διαβασει σε πολλα σχολια οτι ουτε το 50% δεν ειναι ακριβης τα γεγονοτα της σειρας.... δες το Pablo Escobar: El Patron Del Mal, κατα την γνωμη μου... ειναι πολυ μα πολυ καλυτερη σειρα αντι του Narcos, καθως αυτη η σειρα ειναι τουλαχιστον 90% ακριβης σε οτι εχει γινει εκεινη την εποχη, μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλο το budget οσο του Narcos, αλλα οι ηθοποιοι ειναι ΟΛΟΙ τους Κολομβιανοι, και σχεδον ειναι ιδιοι με αυτους της πραγματικοτητας! Επισης δινει στο κοινο, πολλες λεπτομεριες στο πως ξεκινησε ο Παυλος, αλλα και πως διαδραματιστηκαν ακριβως τα γεγονοτα! Αυτα απο εμενα, περι Drugs & Cartel! Ελπιζω να βοηθησα! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2020 από Oberyn11 1 1
kikos1313 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 9/7/2020 στις 1:49 ΜΜ, giannis2429 είπε Τέλος και η 5η σεζόν. Τώρα? Να ξαναδώ BB η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο (κάπως παρόμοιο) στο νετφλιξ? ΥΓ. Εχω δει ναρκος και οζαρκ. φίλε μου ξεκινά the wire και το the shield οι καλύτερες αστυνομικές...!!! 1 2
giannis2429 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 15/9/2020 στις 12:11 ΠΜ, kikos1313 είπε φίλε μου ξεκινά the wire και το the shield οι καλύτερες αστυνομικές...!!! Υπάρχει στο νετφλιξ το the shield? Νομίζω το the wire δεν το χει.
kikos1313 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Υπάρχει στο νετφλιξ το the shield? Νομίζω το the wire δεν το χει. οχι ουτε το ενα ουτε το αλλο κατεβασε τα παντως ειναι και τα 2 αριστουργημα τελειως διαφορετικα απο οτι εχεις συνηθίσει διαβασε εδω http://www.artcoremagazine.gr/kinimatografos/serial-killers/the-shield-ena-bromiko-diamanti και εδω https://menshouse.gr/sires-tenies/913/wire-kalyteri-sira-pou-den-ides-pote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα