Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει οτι η φετινη σεζον ειναι στα επιπεδα του breaking bad απο τριτη σεζον και μετα. Πολλες συνδεσεις με τη βασικη σειρα και οσο παμε και πλησιαζουμε το breaking bad. Υπεροχη σκηνοθεσια οι ηθοποιοι ολοι ενας και ενας και αν και ξερουμε την καταληξη για πολλους χαρακτηρες δεν βαριεσαι λεπτο. Για την Κιμ δεν μου αρεσει που παει το πραγμα αλλα με οποιον δασκαλο καθισεις ξερετε τι λενε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά πως γίνεται κάθε καινούριο επεισόδιο να κυκλοφορεί στα τορεντάδικα αρκετές μέρες πριν βγει στο Netflix? Το παίζει πιο μπροστά το AMC? Δεν είναι ταυτόχρονα;

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Ρε παιδιά πως γίνεται κάθε καινούριο επεισόδιο να κυκλοφορεί στα τορεντάδικα αρκετές μέρες πριν βγει στο Netflix? Το παίζει πιο μπροστά το AMC? Δεν είναι ταυτόχρονα;

Αργουν να βγουν ελληνικοι υποτιτλοι οποτε ισως για αυτο το βαζουν αργοτερα στο ελληνικο Netflix. Στα γνωστα site ανεβαινει οταν παιζεται Αμερικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αργουν να βγουν ελληνικοι υποτιτλοι οποτε ισως για αυτο το βαζουν αργοτερα στο ελληνικο Netflix. Στα γνωστα site ανεβαινει οταν παιζεται Αμερικη.

Οι υποτιτλιστές του Netflix έχουν πρόσβαση στο επεισόδιο πολύ πριν, για να είναι έτοιμο στην ώρα του. Άλλος θα 'ναι ο λόγος που δεν βγαίνει ταυτόχρονα με την Αμερική.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.

Απιστευτη επεισοδιαρα το 6ο και το φιναλε ολα τα λεφτα. Τζιμι κ Κιμ ειναι το καλυτερο ζευγαρι που εχω δει σε σειρα

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις το είδα και γω το 6. Απίστευτο turning point για τη σειρά και για τη κατάληξη του Τζιμι- Κιμ. Συγκλονιστική η σκηνή μέσα στην αίθουσα ένιωσα τόσο άσχημα για τη Κιμ λες και ήταν δικός μου άνθρωπος. Η  μυθοπλασία και η γραφή της σειράς δείχνουν για ακόμα μια φορά πόσο έχει ξεφύγει. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερη Αμερικάνικη σειρά που έχω δει. Περνάει το 50 λεπτο και γαμωσταυρίζω που δεν έχω επόμενο επεισόδιο να δω.

• Like 5
Δημοσ.

Πως ερμηνευσατε το τελος του επεισοδιου;

Spoiler

Ρωταω διοτι διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι και καλα η Κιμ παει να του τη φερει με καποιο τροπο. Δεν το ειχα σκεφτει μεχρι που το διαβασα αλλα και παλι δεν το βλεπω. Ισως επειδη η σειρα με οσα εχει δειξει, με εχει προγραμματισει οτι ο Σολ θα κανει μια χοντρη μαλακια και θα κατστρεψει την Κιμ.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, speedy23 είπε

Πως ερμηνευσατε το τελος του επεισοδιου;

Απόκρυψη περιεχομένων

Ρωταω διοτι διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι και καλα η Κιμ παει να του τη φερει με καποιο τροπο. Δεν το ειχα σκεφτει μεχρι που το διαβασα αλλα και παλι δεν το βλεπω. Ισως επειδη η σειρα με οσα εχει δειξει, με εχει προγραμματισει οτι ο Σολ θα κανει μια χοντρη μαλακια και θα κατστρεψει την Κιμ.

Spoiler

Η αρχή του τέλους και για τους 2. Το turning point που έγραψα παραπάνω είναι ακριβώς αυτό. Ότι κρατάει ακόμα τον saul προσγειωμένο (Kim) θα τελειώσει άμεσα. Η Κιμ 5 σεζόν δεν έχει δείξει σημάδια "μουνοπανίασης" 5 σεζόν τώρα. Μόνο κρυμμένη οργή. Άρα δε πιστεύω ότι θα του τη φέρει. Απλά θα τα σκατώσει ο δικός μας. Απ όλη την ιστορία με HHM του έμειναν χοντρά ψυχολογικά, γι αυτό ασχολείται ακόμα με τον Howard.

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ δυνατο επεισοδιο

Spoiler

δεν περιμενα να κανει κατι τετοιο στην Κιμ ο Τζιμ. Αρκετα περιπλοκη η σχεση τους και θελω να δω που θα καταληξει. Το αμεσως επομενο καλυτερο δίδυμο μετα απο Γουολτερ-Τζεσι. Ωραια το επαιξαν και Μαικ/Γκας στον Λαλο.

Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια; βγηκαν ελληνικοι και μαζευτηκατε; ή το εβαλε το νετφλιξ;

απ την τριτη εχει παιχτει το επ, helloooo

anyway, ειναι για μπουλο ο τζιμ/γκουντμαν, χαρα στην υπομονη της κιμ που τον ανεχεται..

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ, άλλο ένα αριστουργηματικό επεισόδιο! Όσο για την τελευταία σκηνή, απ' ότι διαβάζω...

Spoiler

αν είναι παντρεμένοι, ο νόμος τους προστατεύει απ' το να βρεθούν ως μάρτυρες κατηγορίας ο ένας απέναντι στον άλλον, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, γι' αυτό και το πρότεινε η Κιμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...