najinblue3 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Θα με κανετε να τν ξαναξεκινησω μου φαίνεται!! Τόσο καλη ειναι? Με το ζορι είδα τν 1η σεζον κ 2 επεισοδια απ τη 2η..Σκυλοβαρεθηκα!!!Τοσο αργα παει ολο το story?? πλακα μας κανεις τωρα? Σκυλοβαρεθηκες? Τα 2 επεισοδια φυγανε νερο, απιστευτο διδυμο Saul-Kim. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Θα με κανετε να τν ξαναξεκινησω μου φαίνεται!! Τόσο καλη ειναι? Με το ζορι είδα τν 1η σεζον κ 2 επεισοδια απ τη 2η..Σκυλοβαρεθηκα!!!Τοσο αργα παει ολο το story?? Ειναι αργη σειρα ναι αλλα εχει μια εξαιρετικη αναπτυξη χαρακτηρων για μενα ειναι στα ιδια επιπεδα με breaking bad. Ανεβαινει αρκετα στις τελευταιες σεζον. Δωσε της χρονο και θα σε ανταμειψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 καλά το δεύτερο φιλερακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Απιστευτη σειρα μην πω κ ανωτερη του breaking bad !!!! εχω φαει κολλημα 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Oλα το λεφτα το μονοκαμερο στο δικαστηριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, Πανος999 είπε Θα με κανετε να τν ξαναξεκινησω μου φαίνεται!! Τόσο καλη ειναι? Με το ζορι είδα τν 1η σεζον κ 2 επεισοδια απ τη 2η..Σκυλοβαρεθηκα!!!Τοσο αργα παει ολο το story?? Είναι η καλύτερη σειρά που έχει η πλατφόρμα νετφλιξ. Με διαφορά 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Edel είπε Είναι η καλύτερη σειρά που έχει η πλατφόρμα νετφλιξ. Με διαφορά Νομιζω θα εβαζα λιγο πιο πανω το Dark, αλλα γενικα θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες σειρες στο Netflix, με mindhunter, ozark να ακολουθουν απο κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Εξαιρετικες σειρες και οι 4 που αναφερθηκαν. Για μενα και οι 4 ειναι σε κορυφαιο επιπεδο και τις ειδα παρα πολυ ευχαριστα. Το dark μυστηριου με το ολο time travel theme και την διαχειρηση και οτι τιποτα δεν ειναι προμελετημενο, το mindhunter μας δειχνει τον τροπο σκεψης των serial killers που μονο συμβατικος δεν ειναι και ξεφευγει με τα κινητρα που μπορει να εχει ο καθενας. Το ozark διαχειριζεται την εξουσια μεταξυ των ανθρωπων με τον καλυτερο τροπο και δεν θα το εβαζα σε καποιο genre συγκεκριμενα μιας και καταπιανεται με πολλα πραγματα(ναρκωτικα διαφθορα εξουσια χρημα σχεσεις μεταξυ οικογενειας). Το better call saul κυριολεκτικα θα μπορουσα να βλεπω απλα τον Saul να μαζευει σκουπιδια οπως εκανε σε ενα επεισοδιο στην προηγουμενη σεζον που εκτελουσε κοινωνικη εργασια. Μαζι με Mike Gas τα 2 αδερφια και Κιμ εχουμε την ισως κορυφαια αναπτυξη χαρακτηρων σε σειρα που εχουμε δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2020 S4-E2 και ένιωσα λίγο γιατί έχει συζητηθεί ο χαρακτήρας της Kim στο παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Τι εγινε ρε παιδια μας εκοψαν τους υποτιτλους; Στο 3ο δεν εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Στις 4/3/2020 στις 8:33 ΠΜ, bvb7 είπε Τι εγινε ρε παιδια μας εκοψαν τους υποτιτλους; Στο 3ο δεν εχει Ναι κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι μπορούμε να κάνουμε κάπου report ; 😠 Δεν ειναι δυνατόν να μην έχουν βγει ακόμη Ελληνικοί υπότιτλοι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 χαχαχαχα αγγλικα δεν παιζουν; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Έχει ανέβει στο netflix το 3ο? Δεν μου εμφανίζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Πολυ μου αρεσε το 3ο, η Κιμ εξαιρετικη ακομα μια φορα, μονη της ολη η σειρα πραγματικα οσο και να αγαπαω τον Σολ, ΚΙΜ > ALL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 55 λεπτά πριν, gxyp είπε Έχει ανέβει στο netflix το 3ο? Δεν μου εμφανίζεται.. Ναι έχει ανέβει όμως Ελληνικοί υπότιτλοι ακόμη γιόκ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα