Προς το περιεχόμενο

Better Call Saul

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Θα με κανετε να τν ξαναξεκινησω μου φαίνεται!! Τόσο καλη ειναι? Με το ζορι είδα τν 1η σεζον κ 2 επεισοδια απ τη 2η..Σκυλοβαρεθηκα!!!Τοσο αργα παει ολο το story?? 

πλακα μας κανεις τωρα? Σκυλοβαρεθηκες?

Τα 2 επεισοδια φυγανε νερο, απιστευτο διδυμο Saul-Kim.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Θα με κανετε να τν ξαναξεκινησω μου φαίνεται!! Τόσο καλη ειναι? Με το ζορι είδα τν 1η σεζον κ 2 επεισοδια απ τη 2η..Σκυλοβαρεθηκα!!!Τοσο αργα παει ολο το story?? 

Ειναι αργη σειρα ναι αλλα εχει μια εξαιρετικη αναπτυξη χαρακτηρων για μενα ειναι στα ιδια επιπεδα με breaking bad. Ανεβαινει αρκετα στις τελευταιες σεζον. Δωσε της χρονο και θα σε ανταμειψει.

• Like 1

15 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Είναι η καλύτερη σειρά που έχει η πλατφόρμα νετφλιξ. Με διαφορά 

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Edel είπε

Είναι η καλύτερη σειρά που έχει η πλατφόρμα νετφλιξ. Με διαφορά 

Νομιζω θα εβαζα λιγο πιο πανω το Dark, αλλα γενικα θεωρω οτι ειναι οι καλυτερες σειρες στο Netflix, με mindhunter, ozark να ακολουθουν απο κοντα

Εξαιρετικες σειρες και οι 4 που αναφερθηκαν. Για μενα και οι 4 ειναι σε κορυφαιο επιπεδο και τις ειδα παρα πολυ ευχαριστα. Το dark μυστηριου με το ολο time travel theme και την διαχειρηση και οτι τιποτα δεν ειναι προμελετημενο, το mindhunter μας δειχνει τον τροπο σκεψης των serial killers που μονο συμβατικος δεν ειναι και ξεφευγει με τα κινητρα που μπορει να εχει ο καθενας. Το ozark διαχειριζεται την εξουσια μεταξυ των ανθρωπων με τον καλυτερο τροπο και δεν θα το εβαζα σε καποιο genre συγκεκριμενα μιας και καταπιανεται με πολλα πραγματα(ναρκωτικα διαφθορα εξουσια χρημα σχεσεις μεταξυ οικογενειας). Το better call saul κυριολεκτικα θα μπορουσα να βλεπω απλα τον Saul να μαζευει σκουπιδια οπως εκανε σε ενα επεισοδιο στην προηγουμενη σεζον που εκτελουσε κοινωνικη εργασια. Μαζι με Mike Gas τα 2 αδερφια και Κιμ εχουμε την ισως κορυφαια αναπτυξη χαρακτηρων σε σειρα που εχουμε δει. 

• Like 1

Στις 4/3/2020 στις 8:33 ΠΜ, bvb7 είπε

Τι εγινε ρε παιδια μας εκοψαν τους υποτιτλους; Στο 3ο δεν εχει

Ναι κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι μπορούμε να κάνουμε κάπου report ; 😠

Δεν ειναι δυνατόν να μην έχουν βγει ακόμη Ελληνικοί υπότιτλοι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...