Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Πήρε 6η και τελευταία season... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Επειδή μπερδεύτηκα, το Netflix θα το δείξει κανονικά στη πρεμιέρα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 On 10/01/2020 at 13:30, najinblue3 said: Ειναι netflix original γτ το netflix εχει τα distribution rights. Ανηκει στην Sony σε συνεργασια με το amc. Νομιζω ηταν σε φαση cancel στην αρχη λογω οικονομικων, αλλα το netflix βοηθησε να συνεχιστει η παραγωγη, γι αυτο τα επεισοδια ειναι διαθεσιμα οταν γινουν release στο us. Εν πασει περιπτωση, αν δεν ηταν το netflix, δυσκολα θα το βλεπαμε νομιμα στην Ευρωπη, μην πω οτι δεν υπηρχε περιπτωση, οποτε καλο θα ηταν να δωσουμε credits Τι cancel λόγω οικονομικών, μας δουλεύουν; Σειρά που γυρίζεται στο New Mexico με minor ηθοποιούς, πόσο οικονομικό πρόβλημα είχαν; Μόνο και μόνο που λόγω Netflix υπάρχουν αυτές οι ερμηνείες, για μένα είναι λόγος να διατηρήσω τη συνδρομή μου για πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Όλο και πιο κοντά στο BB! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μετά από πολύ καιρό θα στεναχωρηθώ που θα τελειώσει σειρά. Λογικά θα έχουμε και cameo από Pinkman/Heisenberg στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι τι θα συμβεί σε Kim και Ignacio, θα μας κάνει να πλαντάξουμε στο κλάμα ο Gilligan, το βλέπω να έρχεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Ξεκάθαρα με kim θα δακρύσουν και οι πέτρες. Το hype για τη νέα σεζόν είναι στα ουράνια. Η σειρά είναι θεϊκή. Εγώ δε θέλω μόνο cameo, θέλω να μάθω τι απέγινε η σκαρλετ με τα δύο παιδιά. Στο ελ καμινο δεν έκανε καν αναφορά, ήμουν σίγουρος ότι τους κρατανε για την έκτη σεζόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Ειναι σιγουρο πως με την Κιμ θα πεσει κλαμα, δεν εχει υπαρξει τετοιος ρολος και ηθοποιος που με πορωσε τοσο πολυ με σειρα, η τυπισσα πρεπει να παρει 200 βραβεια. Απιστευτα ταλαντουχα 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 αντε παλι κιμ λοβ, ο ελα μωρε σιγα την πατσαβουρα λειπει μονο για να ολοκληρωθει το κοπι πειστ απ την προηγουμενη σελιδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Edel είπε θέλω να μάθω τι απέγινε η σκαρλετ με τα δύο παιδιά. Skyler; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Skyler; Πες και έτσι ρε πανεπιστημονα, τ9 γαρ 🤣 Θεωρώ μεγάλο φάουλ να μη μας δείξει έστω και λίγο την οικογένεια και τι αντίκτυπο είχε στις ζωές τους όλη η ιστορία με τον γουολτερ. Και από τη στιγμή που η κάθε σεζόν ξεκινάει με μια μικρή σκηνή από τον σολ ως γλυκατζη πιστεύω θα δείξει κι αυτούς από το αφτερ του bb... Για κιμ και γω το λέω, δεν έχω ξαναπωρωθει με γυναικείο ρόλο τόσο πολύ. Πρέπει να πάρει βραβείο η τύπισσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει η ζωή των παιδιών του Γουόλτ; Εδώ δεν τους δόθηκε χρόνος στα τελευταία του BB, θα γίνει σε ένα spin-off? Εκτός αν γίνουν όπως τα παιδιά του Ρικ στο WD που θα παίζουν για 20 χρόνια σαπουνόπερα, οπότε να το συζητήσουμε. Δεν κάνει τέτοια γκιοζιλίκια ο Gilligan όμως, μιλάμε για τον τύπο που τόλμησε και έσπασε την τελευταία σεζόν μιας σειράς αυτού του μεγέθους σε 2, για να μπορέσει να της δώσει το φινάλε που της αξίζει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από p4n0s86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 όταν ο πατέρας σου βγαίνει στις ειδήσεις ότι καθάρισε κόσμο, έφτιαχνε ναρκωτικά κλπ κλπ ομορφιές, ε του πούστη κάτι δε πρέπει να δείξει τι απέγιναν? Η σκάιλερ ήταν βασικότατος ρόλος, κάτι να μάθουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burgos4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 εχει ψωμι παντος η σειρα.....αμα θελουν βγαζουν αλλους 5 κυκλους με την ζωη του saul μετα το breaking bad.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Ο Jonathan Banks πάντως ήδη αρχίζει να μοιάζει με 100 χρονών στη σειρά. Μου είναι λίγο δύσκολο να τον συσχετίσω με τον Mike που γνωρίσαμε στο Breaking Bad. Και ο Odenkirk επίσης μεγαλώνει. Η σειρά μου αρέσει πολύ αλλά καλό θα ήταν να έδιναν ένα τέλος στα prequel γεγονότα σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Ο Jonathan Banks πάντως ήδη αρχίζει να μοιάζει με 100 χρονών στη σειρά. Μου είναι λίγο δύσκολο να τον συσχετίσω με τον Mike που γνωρίσαμε στο Breaking Bad. Και ο Odenkirk επίσης μεγαλώνει. Η σειρά μου αρέσει πολύ αλλά καλό θα ήταν να έδιναν ένα τέλος στα prequel γεγονότα σιγά σιγά. Δεν έχουν ανακοινώσει ότι η επόμενη θα είναι η τελευταία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα