Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, speedy23 είπε Εξαιρετικο φιναλε και character wise αλλα και για μια συγκεκριμενη εξελιξη οπου η φωτογραφια της ειναι απλα Οσκαρικη. Απο το breaking bad η φωτογραφια του Gilligan ηταν εξαιρετικη. Στο better call saul ανεβηκε ενα σκαλι πανω. Του χρονου εχουμε την 5 σεζον οσο πηγε το breaking bad. Δεν το περιμενα οτι θα μπορουσαν να κρατησουν σε τοσο ενδιαφερον τη συγκεκριμενη σειρα και ομως σε καθε σεζον ανεβαινει οπως ακριβως εγινε με το breaking bad. Δηλαδη αυτο το πραγμα σε ελαχιστες σειρες το εχουμε μονο. 1
Weiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Ο πραγματικός χαρακτήρας του Saul φάνηκε στη σκηνή που μιλάει στη φοιτήτρια που ήθελε να πάρει την υποτροφία. Συμφωνώ και εγώ για την εξαιρετική φωτογραφία στην άλλη σκηνή που όλοι καταλαβαίνουμε ποια ήταν... Θύμισε ταινία. Περιμένω την 5η σεζόν καθαρά BB, θα δούμε ελπίζω και τους περισσότερους πρωταγωνιστές από εκεί ξανά σε δράση. 2
Undertaker25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή η 4η σεζόν αλλά θεωρώ πως η 3η ήταν ανώτερη. Η 5η πιστεύω θα αφορά την πορεία του μέχρι τη συνάντηση με τον Walter. Απο εκεί και ύστερα, μακάρι να μην περιοριστούν σε στιγμιότυπα αλλά να φτιάξουν ολόκληρη σεζόν αποκλειστικά για τη μοίρα του "φυγά" πλέον Saul Goodman. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2018 από Undertaker25 1
bvb7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Φοβερος Μαικλ με Γερμανο μαστορα. ΦΟΒΕΡΗ Κιμ στο τελος, απο την υπερηφανεια στην απολυτη ξενερα. Αν και γενικα ηρεμη σεζον ειχε και τα highlights της και σιγουρα δεν ηταν βαρετη 1
Arkin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Πάντως έχετε καταλάβει ότι είμαστε πολύ κοντά στο breaking bad έτσι. Μπορει να έχουμε περάσει και την πρώτη. Γιατί γίνεται το πλυντήριο με την τρύπα που θα γίνει το εργαστήριο και γιατί ο σαλαμανκα θεωρώ ότι θα είναι αυτος που τότε επιτέθηκε στον φρινγκ και το έπαιζε terminator. Θυμάτε κανείς πότε βρήκαν τον saul οι δικοί μας? Εκεί κοντά πρέπει να είμαστε.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μ' εκείνα και με τ' άλλα, μας τη φόρεσαν όμως οι υποτιτλιστές, στο τελευταίο ep κιόλας. Για την 1080p έκδοση, υπότιτλοι γιοκ. Έριξα τα μούτρα μου λίγο πριν στα 720p κι ετοιμάζομαι. Από αυτά που διαβάζω, σας εμπιστεύομαι, θα περάσω καλά...
Arkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, GiOrGoSk21 είπε Μ' εκείνα και με τ' άλλα, μας τη φόρεσαν όμως οι υποτιτλιστές, στο τελευταίο ep κιόλας. Για την 1080p έκδοση, υπότιτλοι γιοκ. Έριξα τα μούτρα μου λίγο πριν στα 720p κι ετοιμάζομαι. Από αυτά που διαβάζω, σας εμπιστεύομαι, θα περάσω καλά... Για Web δεν βγήκαν ακόμα ναι. Σε Netflix 1080p είδα πάντως.
bvb7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Μ' εκείνα και με τ' άλλα, μας τη φόρεσαν όμως οι υποτιτλιστές, στο τελευταίο ep κιόλας. Για την 1080p έκδοση, υπότιτλοι γιοκ. Έριξα τα μούτρα μου λίγο πριν στα 720p κι ετοιμάζομαι. Από αυτά που διαβάζω, σας εμπιστεύομαι, θα περάσω καλά... παντα να τους δοκιμαζεις και σε 1080 οι περισσοτεροι κανουν
tokko Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Η σκηνή με το εκκολαπτόμενο εργαστήριο του κοτοπουλά ξύπνησε θύμησες από το αθάνατο breaking bad..
speedy23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, bvb7 είπε Φοβερος Μαικλ με Γερμανο μαστορα. ΦΟΒΕΡΗ Κιμ στο τελος, απο την υπερηφανεια στην απολυτη ξενερα. Αν και γενικα ηρεμη σεζον ειχε και τα highlights της και σιγουρα δεν ηταν βαρετη Εξαιρετικη ερμηνεια απο αυτη που παιζει την Κιμ ολη τη σεζον. 1
najinblue3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, speedy23 είπε Εξαιρετικη ερμηνεια απο αυτη που παιζει την Κιμ ολη τη σεζον. Νομιζω ηταν και το highlight φετος. Η Κιμ σαν χαρακτηρας ειναι ο πιο συνθετος, και η ηθοποιος πραγματικα κενταει 1
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα κι εγώ το τελευταίο επιτέλους. Ένα πολύ ωραίο κλείσιμο season, χωρίς υπερβολές, τραβηγμένες από τα μαλλιά σκηνές κλπ. Όπως του έπρεπε δηλαδή, cheers. Είναι η μόνη από τις σειρές που βλέπω που δεν έχει αίμα/δράση κλπ αλλά απολαμβάνω τόοοοσο πολύ. Τρομερά απολαυστικός χαρακτήρας ο φίλος μας, χίλια μπράβο! Στις 12/10/2018 στις 8:39 ΠΜ, bvb7 είπε παντα να τους δοκιμαζεις και σε 1080 οι περισσοτεροι κανουν Σε αυτό κάνεις λάθος φίλε μου. Ποτέ οι WEB versions (1080p ή μη) δεν έχουν τα ίδια timings με τα HDTV, σε καμία σειρά. Αν θες, έτσι από περιέργεια, δώσε μου links (σε pm) με παράδειγμα που έχεις συναντήσει για να σου πω. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από GiOrGoSk21
billsnake21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Έφαγα τρελό hype με την τελευταία ατάκα κλεισίματος,για τον επόμενο κύκλο Spoiler It's all good man. -Its Saul Goodman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα