Προς το περιεχόμενο

Better Call Saul

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, kiko33gr είπε

Βγήκε στο Netflix; Εγώ δεν το βλέπω. Και το προηγούμενο δεν είχε ελληνικούς υπότιτλους, ενώ όλα πριν απ'αυτό είχαν. Παράξενα πράγματα το Netflix!

Ναι έχει βγει. Πάντως σε μένα δεν παρουσίαζονται τα προβλήματα που περιγράφεις  (netflix app σε PS4)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

Ναι έχει βγει. Πάντως σε μένα δεν παρουσίαζονται τα προβλήματα που περιγράφεις  (netflix app σε PS4)

Ευχαριστώ. Μάλλον κατάλαβε το Netflix ότι βλέπω από εξωτερικό. Σε μερικά μου δείχνει υπότιτλους, σε άλλα όχι.

και αναρωτιόμουν αν για αυτο δε μου βγάζει υπότιτλους στα ελληνικά. Κανένας τρόπος να το προσπεράσουμε αυτο;

ωραίo το κουδουνάκι, πάντα μου άρεσε το πως προσέχουν τις λεπτομέρειες και στο bb και στο bcs

4 ώρες πριν, Kostas93 είπε

ωραίo το κουδουνάκι, πάντα μου άρεσε το πως προσέχουν τις λεπτομέρειες και στο bb και στο bcs

Αυτο ακριβως.Θα μπορουσε να δωσει το κουδουνακι σαν ενα απλο δωρο,ομως προτιμησαν να δημιουργησουν μια μινι ιστορια πισω απο αυτο και παραλληλα να μας δημιουργησουν ενα contrast συναισθηματων θυμιζοντας  ποσο αδιστακτος ειναι ο Σαλαμανκα ,πανω που αρχισαμε να τον λυπομαστε.

• Like 1

Τοσες απατεωνιες κανει λογικα χωρις αδεια θα γινει η θα φτιαξει καμια δικια του και ολα καλα. Με την Κιμ να δουμε τι θα γινει αρπαχτηκαν καλα στο τελευταιο.

Στις 5/10/2018 στις 4:15 ΜΜ, Arkin είπε

Τοσες απατεωνιες κανει λογικα χωρις αδεια θα γινει η θα φτιαξει καμια δικια του και ολα καλα. Με την Κιμ να δουμε τι θα γινει αρπαχτηκαν καλα στο τελευταιο.

προβλέπω αναθεώρηση και επιστροφή της άδειας από την επιτροπή με κάτι επικό που θα σκαρφιστεί ο Βοb και ταυτόχρονα χωρισμός του με την Κίμ

Πολύ καλά το έφερε. Δηλαδή τελείωσε το season τώρα?...καπως απότομα το έκοψε.

Spoiler

Η Κιμ ξενέρωσε στο τέλος. Slippin' Jimmy Did it again!!!:lol:

Τελος και απο μενα. Εξαιρετικο επεισοδιο σιγα σιγα θα αρχισουμε να μπαινουμε στο timeline του breaking bad. Θα ηθελα να περασουμε το breaking bad και να μας δειξει αργοτερα τι απεγινε ο saul. Λογικα καπως ετσι θα γινει.

Στο τελος του επεισοδιου ψαρωσε η Κιμ μεσα στο δικαστηριο οπως και εμεις τελικα μαλλον δεν ηξερε/ξεραμε τον Saul οσο θα επρεπε. Καλος απατεωνας ειναι. Το φιλο μας τον Zigler τον λυπηθηκα οπως και ο Μαικ και μας εδειξε για ακομα μια φορα ποσο αμειλικτος ειναι ο Φρινγκ. Ο αλλος τσακαλος απο τους Σαλαμανκα λογικα θα κανει το επεισοδιο που ειχαμε στο breaking bad που το επαιζε terminator ο Φρινγκ και βαρουσαν με το sniper απο πανω στο βουνο. Γενικα ολα δενουν πολυ ομορφα σιγουρα απο τις τοπ σειρες του καλοκαιριου μαζι με ozark που τις απολαυσα εξισου την καθε μια για αυτο που ειναι.

Τρομερο το φιναλε, η σειρα καθε χρονο γινεται και καλυτερη. Η Kim και ο Michael με τον γερμανο ηταν οτι καλυτερο φετος, ιδιαιτερα η Kim.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...