burgos4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 η λογικη λεει οτι η κιμ πεθαινει...στα επισοδεια που εβλεπα στο BB δεν μου εδωσε ο saoul την εντυπωση οτι ειναι ανθρωπος που δινει δεκαρα για τους γυρο του..Σε αντιθεση με τους πρωτους κυκλους που εκανε τα παντα για τους ηλικιωμενους...μαλλον ο θανατος τις κιμ (λεμε τωρα)ειναι το γεγονος που διαμορφωσε τον χαρακτηρα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγω κάτι τέτοιο φαντάζομαι... εκει που τους μιλαγε για Aspen και αεροπλάνα..κλπ...λεω απο μέσα μου..ώχ... λες να την κανουν την γκάφα και νa πέσουν σε κάνα αεροπορικό? Αλλά και πάλι..δεν ξέρω... η σχέση με το Saul δείχνει να κρυώνει... μπορει απλά να σηκωθεί και να φύγει η Κιμ, μετά απο καμία άλλη γκάφα του Saul. Να πάρει μετάθεση σε κάνα υποκατάστημα της εταιρείας, και να παει σε άλλη Πολιτεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 κι εγώ κάτι τέτοιο διάβασα, αλλά το άρθρο έλεγε θα είναι κακό για την σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antemore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 😮λετε να ηταν στο αεροπλανο που επεσε στο brba; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 χαχα..ναι....αν το εννώσουν με το αεροπλάνο του ΒΒ, θα είναι τρελλό. Αλλα το αεροπλάνο στο ΒΒ έπεσε αργότερα. Μέχρι να πέσει κανονικά θα πρέπει να είχαμε δει κάτι από την ΚΙμ στο ΒΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Θυμάται κανείς αν το ροζ κουκλάκι απο το αεροπλάνο ανήκει σε κανένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, kourt71724 είπε Θυμάται κανείς αν το ροζ κουκλάκι απο το αεροπλάνο ανήκει σε κανένα; Οχι σε κανεναν λογικα σε καποιου παιδιου θα ηταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ανατρίχιασα στην σκέψη αν είναι αυτό το αεροπλάνο θυμάστε αν είχε εμφανιστεί ο saul μέχρι τότε στο br bad? παντως μακαρι να ειναι θανατος και οχι απλα χωρισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ καλό επεισόδιο, τρομερή Kim ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 ε ναι εδω εδειξε και borussia περηφανος πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 http://www.freewill-baptistchurch.com 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pitogiro Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Και φυσικά σε comic sans font 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedy23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, bvb7 είπε ε ναι εδω εδειξε και borussia περηφανος πλεον Ηθελα να γυρισει για να δω αν ειχε πισω το ονομα του Riedle ή του Ricken 😄 Η εμφανιση πρεπει να ηταν της χρονιας που ειχε παρει το Τσ. Λιγκ. το '97. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, speedy23 είπε Ηθελα να γυρισει για να δω αν ειχε πισω το ονομα του Riedle ή του Ricken 😄 Η εμφανιση πρεπει να ηταν της χρονιας που ειχε παρει το Τσ. Λιγκ. το '97. Σωστα ή της επομενης το 98 αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, bvb7 είπε Σωστα ή της επομενης το 98 αν θυμαμαι καλα. Το 97 είναι, την έχω την φοσφωριζε ακόμη. Στα του έργου, καλά το πάνε αλλά τον νέο τον σαλαμανκα δεν τον είχε καθόλου στο bd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα