the_doge_whisperer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Κάθε πλάνο στη σειρά είναι μια ολόκληρη ιστορία ρε γαμώτο... Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πουν κουβέντα οι ηθοποιοί, μόνο και μόνο με την αφηγηματική ροή των πλάνων σου περιγράφουν όλη την ιστορία... Καταπληκτική σειρά. 4
Voodooman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ιδιαιτερα με τον Hamlin, μ'αρεσει που οταν τον πρωτοειδαμε και στο μεγαλυτερο μερος της σειρας, σε κανει να τον σιχαινεσαι λιγακι, χωρις να κανει τιποτα ιδιατερα κακο, απλα φαινεται λιγο χαρτογιακας αλλα οπως λεει ο Voodooman τον βλεπουμε τελικα απο μια αλλη οπτικη και ισως ειναι και ο πιο ακεραιος εκει μεσα. O Hamlin εμφανισιακά είναι ο Harvey Specter της επαρχίας!.. Ή, μάλλον, το πώς θα είναι ο Harvey σε μερικά χρόνια, αν αναγκαστεί να πάει να δικηγορήσει σε μία τριτοτέταρτη πολιτεία. Θεωρητικά η Kim είναι ο καλός χαρακτήρας της σειράς, αλλά στην πράξη ο Hamlin είναι αυτός που έχει μπλέξει σε καταστάσεις για τις οποίες ευθύνεται μόνο έμμεσα και με τις οποίες δεν θέλει πραγματικά να έχει σχέση, ούτε τον αφορούν. 1
McNerd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Τέλειωσα σήμερα το 1ο season. Σίχαμα Τσακ. Το είδα χωρίς αγωνία αλλά πολύ ευχάριστα λόγω καταπληκτικής σκηνοθεσίας, Saul/Jimmie και τιτανοτεράστιου Mike, και σίγουρα θα με ενδιέφερε να μαθω αν στα seasons 2 και 3 -θα δούμε ξανά τίποτα από Τούκο Σαλαμάνκα και το συνάφι του; -θα γίνουν τα επεισόδια λίγότερο αυτοτελή και περισσότερο κεντραρισμένα σε μια βασική ιστορία; -θα απογειωθεί η σειρά, κατά το παράδειγμα του BrBa? Μη με σποϊλεριάσετε σε επιμέρους θέματα παρακαλώ. Α, και ΣΙΧΑΜΑ ΤΣΑΚ. 1
Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 1. Ναι 2. Περισσοτερο απο την 1η. 3. Εμενα μου αρεσε πολυ απο την αρχη. 2
exypnakias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Ναι η σειρά στην 3η season ειδικά γίνεται πολύ καλύτερη (και εμένα μου άρεσε από την αρχή). 2
chrisde Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Μην περιμένεις την απογείωση του BrB. To BrB είναι γενικά άπιαστο οπότε το BCS δεν είναι ισάξιο του (και πως θα μπορούσε να είναι; ) Είναι ωστόσο πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, κυρίως λόγω σκηνοθεσίας και παραγωγής (Gilligan). Εννοείται ότι όποιος έχει δει BrB ΠΡΕΠΕΙ να τη δει. (Καλά για το ανάποδο δεν το συζητάμε προφανώς...) 3
McNerd Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Κοίτα, σειρά που εμφανίζεται χαρακτήρας σαν τον Μάικ δύσκολα την αφήνεις, ήθελα να δω γνώμες λίγο για να ξέρω τι ν περιμένω . Βασικά βαριέμαι τα αυτοτελή επεισόδια, με ρίχνει όσο καλή και να είναι η σειρά. Απόψε μπαίνω στο 2ο season λοιπόν. 1
McNerd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Τέλειωσα τον 2ο κύκλο, σηκώνομαι από τον καναπέ να φύγει η γούβα, και από αύριο μπαίνω στον 3ο. Η σειρά γ@μ@ει. ΥΠΕΡΣΙΧΑΜΑ ΤΣΑΚ. 3
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Ειδα και την τελευταια σεζον στο Netflix . Πολυ ποιοτικη σειρα ειδικα η 2η και η 3η σεζον σεζον ειναι σημεια αναφορας . 4
Kasrith Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Επηρεασμένος από S3E10... Ρόμπα Τζίμι, α ρόμπα ξεκούμπωτη. Τσακ, το τερμάτισες σ' αυτό το season. Ναφ σεντ. Απόβρασμα Σαλαμάνκα, έννοια σου και έσσεται ήμαρ στο Breaking Bad. Νάτσο, τον ήπχιες μάλλον κατευθείαν με το ξεκινημα του νέου season. Μάικ, είναι κρίμα που ξέρουμε το τέλος σου γιατί είσαι ο πλέον ενδιαφέρον χαρακτήρας. Άντε καιρέ, πέρνα, θέλω να δω τη συνέχεια Βάλτα όμως σε κανα σποιλερ, ναι; (μπορείς να δεις πως γίνεται αν πατήσεις Παράθεση σαυτό το σχόλιο)
McNerd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Αν και δεν υπήρχε κανένα σπόιλερ στο κείμενό μου, μόνο χαρακτηρισμοί, τελικά διαγράφηκε το μήνυμα.
maximusgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Εξαιρετική σειρά!! Είδα όλους τους κύκλους μέσα σε 10 μέρες! Θέλω κι άλλαααααααα!!! 1
ant_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ειδα 3 χρονια καλη αλλα ηταν σαν να ειδα 1-2 επεισοδια και οχι 10 που ηταν ελαχιστα πραγματα και γεγονοτα συνεβησαν θελει λιγο περισσοτερο ενδιαφερον και δουλεια το σεναριο περα απο την καλη σκηνοθεσια παραγωγη-μονταζ
Πανος999 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Προσπαθησα πολυ να δω αυτη τη σειρα..Παιδεψα τον 1ο κυκλο για κανα μηνα αλλα δε βλεπω να τη συνεχιζω.. Την ξεκινησα καθαρα λογω bb αλλα πεθαινω απ τη βαρεμαρα.. Ισως γιατι περιμενα κτ αλλο..Αν την εβλεπα σαν μια διαφορετικη σειρα,ισως να ηταν αλλιως.. Γιατι βλεπω πολυ καλα σχολια κ εδω μεσα κ γενικα.. 1 1
McNerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) έρχεται Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από McNerd 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα