Προς το περιεχόμενο

Better Call Saul

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είναι δύσκολο να τελειώσει η σειρά, γιατί το βασικότερο, που δεν έχει απαντήσει ακόμα είναι:

Πώς έγινε ο Saul Goodman και πώς απέκτησε τέτοια πελατεία. Αυτό είναι το βασικό. Πέταξε βέβαια την σπόντα, στο τελευταίο επεισόδιο, ότι δε θα τον θέλει κανείς για δικηγόρο, οπότε πρέπει να ξεκινήσει με καινούργιο όνομα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.

Πιστεύω, θα υπάρξει τουλάχιστον άλλη μία season!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ηταν αυτη η σποντα, δεν την επιασες καλα, η σποντα ηταν

οτι κανενα γεροντακι δεν θα θελει να τον δει ουτε ζωγραφιστο πλεον κι οτι πρεπει να αλλαξει ειδικευση,

οχι οτι θα αφησει το δικηγοριλικι, το δικηγοριλικι δεν το αφηνει (μεχρι τωρα τουλαχιστον) για κανενα λογο, το αγαπαει κιολας

Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος δεν έχει δει το breaking bad, μπορεί να δει αυτή τη σειρά χωρίς να έχει απορίες; Γιατί διάβασα κάποια σχόλια πιο πριν που αναφέρονταν στο breaking bad..

Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος δεν έχει δει το breaking bad, μπορεί να δει αυτή τη σειρά χωρίς να έχει απορίες; Γιατί διάβασα κάποια σχόλια πιο πριν που αναφέρονταν στο breaking bad..

Prequel του breaking bad είναι. Δες όποιο θες πρώτα αλλά μην δεις μόνο το ένα από τα 2.

• Like 2

Τελος. :-(

Θεωρώ ότι ειναι ανετα στο τοπ-3 των σειρών που βλέπω τόσο ευχάριστα. Θα μπορουσα να τη βλέπω για τα επομενα πολλά χρόνια χωρίς να με κουράζει στο ελάχιστο. Περιμενω και BCS στα μετα ΒΒ χρόνια. :-D

• Like 1

δεν ηταν αυτη η σποντα, δεν την επιασες καλα, η σποντα ηταν

οτι κανενα γεροντακι δεν θα θελει να τον δει ουτε ζωγραφιστο πλεον κι οτι πρεπει να αλλαξει ειδικευση,

οχι οτι θα αφησει το δικηγοριλικι, το δικηγοριλικι δεν το αφηνει (μεχρι τωρα τουλαχιστον) για κανενα λογο, το αγαπαει κιολας

Ναι αυτό εννοώ....

Ό,τι πρέπει να αλλάξει όνομα για να συνεχίσει ως δικηγόρος

Πιστεύω πως ναι, αλλά αν δεν έχεις δει το Breaking Bad πρέπει να το ξεκινήσεις as soon as possible.

Πολύ λίγα τα 10 επεισόδια για μια τέτοια σειρά. Είδα ότι θα είναι 55' το τελευταίο επεισόδιο και είπα πάλι καλά. Τελικά θέλω άλλα 10.

Με έκανε να αλλάξω πολλά συναισθήματα το τελευταίο επεισόδιο.

Στη σκηνή του Saul με το ακουστικό, μέσα σε 1 λεπτό, τον σιχάθηκα για την κατάληξη της γιαγιάς, χάρηκα που τον άκουσαν και τελικά κατέληξα να τον αγαπήσω που το έκανε επίτηδες.

Εκεί που έλεγα ότι έχει κουράσει το θέμα του Chuck, που αναλώνεται το 70% του επεισοδίου πάλι στο "πρόβλημα" του, σκέφτηκα (και ήλπιζα) να είναι το τέλος του αυτή τη φορά. Ελπίζω -από το τέλος- να μην έπεσα έξω.

Γενικά ωραίος ο 3ος κύκλος και μπήκε ακόμα πιο πολύ στον κόσμο του BrBa. Σαν φανατικός της σειράς, θα ήθελα ακόμα περισσότερους και ελπίζω να έχουμε την εμφάνιση του Jesse στον 4ο.

Ο Gilligan, πριν ξεκινήσει το BCS, είχε πει ότι η σειρά θα διαδραματίζεται πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το BrBa (έχουμε δει σκηνές στις αρχές των πρώτων επεισοδίων κάθε σεζόν). Άρα περιμένω κι άλλες σεζόν και εννοείται την εμφάνιση του W.W.

• Like 1

με τα χαπια δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι ακριβως παιχτηκε. στην αρχη νομιζα οτι θα εβαζε στα αλλαγμενα καποιο δηλητηριο μεσα ωστε οταν θα τα επαιρνε θα εμενε επι τοπου. αλλα ετσι οπως φαινεται νομιζω οτι τα αλλαγμενα χαπια απλως δεν εχουν καμια επιδραση ωστε η αρρωστια του Hector να κανει την δουλεια απο μονη της, σωστα??

Ναι, όταν "έφτιαχνε" τις κάψουλες έδειξε πως έβαλε μέσα τριμμένο παυσίπονο (νομίζω ibuprofane). Οπότε, όταν πιάσει η καρδιά του το Hector, δεν θα πάρει το σωστό φάρμακο, αλλά σε ενδεχόμενη εξέταση δεν θα φανεί κάτι ύποπτο.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω πια τί να πω για αυτήν τη σειρά, δεν μπορώ να καταλήξω στο αν μου αρέσει ή όχι! Το ότι είναι prequel είναι αρκετό για να την σιχαθώ και είναι αργή και-γενικά-υποτονική επίτηδες, αλλά και μόνο η σκηνοθεσία του Gillligan είναι λόγος για να την δει κανείς. Ο τύπος είναι απίστευτος και η δημιουργικότητά φαίνεται ανεξάντλητη. Δεν μπορώ να χορτάσω το ημί-μίζερο setting και τους επαρχιώτες χαρακτήρες. Όλοι είναι επαρχιώτες και δευτεροκλασάτοι, ακόμη και ο Chuck ή ο Hamlin. 

Η σκηνή με το ατύχημα στο 9ο ήταν ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει εδώ και πολύ καιρό, κόντεψε και εμένα να με πάρει ο ύπνος και με το "μπαμ" αμέσως πετάχτηκα. Την είδα άλλες τρεις φορές για να την χωνέψω και να την θαυμάσω και ως εκεί, μετά αηδίασα. Απίστευτη απεικόνιση ατυχήματος, με μηδενικά εφέ, ιδιοφυές. 

Εγώ θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στον Howard Hamlin. Μέσα σε ένα τρελό περιβάλλον όπου ακόμη και η Kim  ξεπερνάει ποικιλοτρόπως τα όρια, είναι ο μόνος που έχει λογική και συνέπεια. Και σε κάθε του αντιπαράθεση με τους-λιγότερο ή περισσότερο-τρελούς που τον περιβάλλουν, μου δίνει την αίσθηση ότι δεν μπορεί να χωνέψει αυτά που συμβαίνουν και για τα οποία έχει έμμεση ευθύνη. Χειραγωγήθηκε από τον Chuck, προδόθηκε από την Kim, ταλαιπωρήθηκε από τον Jimmy, ενώ αυτός το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει την δουλίτσα του!..

• Like 1

Ιδιαιτερα με τον Hamlin, μ'αρεσει που οταν τον πρωτοειδαμε και στο μεγαλυτερο μερος της σειρας, σε κανει να τον σιχαινεσαι λιγακι, χωρις να κανει τιποτα ιδιατερα κακο, απλα φαινεται λιγο χαρτογιακας αλλα οπως λεει ο Voodooman τον βλεπουμε τελικα απο μια αλλη οπτικη και ισως ειναι και ο πιο ακεραιος εκει μεσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...