swstost Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ναι τον λογο τον ξερω το σχεδιο δεν καταλαβα πως θα βοηθησει Είναι να παίρνει ποσοστό από τα λεφτά που θα πάρουν (αν κατάλαβα καλά 20%), οπότε επειδή έχει μείνει πανί με πανί προσπαθεί να επιταχύνει τη διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Α ρε Κιμ σε έφαγε η δουλειά =) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αυτόν τον Hamlin ποτέ δεν τον πήγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Θα υπάρξει και 4η σαιζόν γνωρίζουμε τίποτα γιατί απ' ότι φαίνεται χρονικά πλησιάζει τα γεγονότα του breaking bad, θα μου πείτε αν θέλουν να κοτσάρουν και άλλα επεισόδια το κάνουν άνετα απλά θα ρισκάρουν για να μην γίνει κουραστική η σειρά. Κάποια απορία που έχω : Τελικά ο Νάτσο και ο Φρίγκς σχεδίασαν μαζί να αλλάξουν τα χάπια του Σαλαμάνκα ώστε να τον βγάλουν από την μέση ο καθένας για τους δικούς του λόγους;γιατί τους είδαμε να ανταλλάσσουν περίεργα βλέμματα μεταξύ τους σαν να το σχεδίασαν μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 παιζει και να κοπει, τα νουμερα ειναι χαμηλα: Season Three Ratings The third season of Better Call Saul is averaging a 0.58 rating in the 18-49 demographic and 1.62 million viewers. Compared to season two, that’s down by 34% and down by 25%, respectively http://tvseriesfinale.com/tv-show/better-call-saul-amc-cancelled-renewed-season-four/ δεν πιστευω οτι το κανονισαν προσωπικα, καμια σχεση, ο νατσο το εκανε για τον πατερα του, δεν μας δειχνει πουθενα οτι ανακατευτηκε ο φριγκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Έχω και εγώ μία απορία: Στο S03E09 γιατί τρελάθηκε έτσι ο Salamanca, μετά το τηλεφώνημα και επιτέθηκε στον Fring; Εγώ δεν πιστεύω να κοπεί η σειρά, γιατί έχω την εντύπωση ότι σε μία συνέντευξη ο Bob Odenkirk, είχε πει ότι έχει άλλες 2 season ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Έχω και εγώ μία απορία: Στο S03E09 γιατί τρελάθηκε έτσι ο Salamanca, μετά το τηλεφώνημα και επιτέθηκε στον Fring; Εγώ δεν πιστεύω να κοπεί η σειρά, γιατί έχω την εντύπωση ότι σε μία συνέντευξη ο Bob Odenkirk, είχε πει ότι έχει άλλες 2 season ακόμα. γιατί το τηλεφώνημα έλεγε ότι έχουν τρόπο για την διακίνηση ναρκωτικών και ότι πλέον αυτός θα είναι ο βασικός dealer οπότε και έβγαινε ο fring από την μέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exypnakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 γιατί το τηλεφώνημα έλεγε ότι έχουν τρόπο για την διακίνηση ναρκωτικών και ότι πλέον αυτός θα είναι ο βασικός dealer οπότε και έβγαινε ο fring από την μέση Ναι, γιατί νευρίασε με τον fring; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ναι, γιατί νευρίασε με τον fring; γιατι ειχαν προηγουμενα, μαλλον δεν ειδες καλα το/τα προηγουμενα επεισοδια Εγώ δεν πιστεύω να κοπεί η σειρά, γιατί έχω την εντύπωση ότι σε μία συνέντευξη ο Bob Odenkirk, είχε πει ότι έχει άλλες 2 season ακόμα. μωρε δεν πα να λεει οτι θελει, αν αποφασισει το καναλι οτι δεν το ικανοποιουν τα νουμερα θα σου πω εγω τι σειρα θα γινει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ναι, γιατί νευρίασε με τον fring; Δεν νευριασε, ουσιαστικα ηταν ξεσπασμα σε στυλ "σε πηδηξα, πηρα αυτο που μου ανηκει και πλεον εισαι δευτερος μετα απο μενα". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 γιατί το τηλεφώνημα έλεγε ότι έχουν τρόπο για την διακίνηση ναρκωτικών και ότι πλέον αυτός θα είναι ο βασικός dealer οπότε και έβγαινε ο fring από την μέση Ναι, γιατί νευρίασε με τον fring; Δεν νευριασε, ουσιαστικα ηταν ξεσπασμα σε στυλ "σε πηδηξα, πηρα αυτο που μου ανηκει και πλεον εισαι δευτερος μετα απο μενα". Χμμ δεν νομίζω να έγινε όπως το περιγράφεις. Αυτός στο τηλέφωνο ήταν ο αρχηγός που τον έχουμε δει poolside (Don Eladio). Την τελευταία φορά που τον είδαμε, ο Salamanca του έφερε λίγα λεφτά, αλλα ο εκπρόσωπος του Fring έφερε πολλά περισσότερα και μπλούζα Los Pollos. Εκεί είδαμε ότι σιγά σιγά ο Fring έπαιρνε το πάνω χέρι στην ιεραρχία του Cartel πάνω απο τον Salamanca. Σαυτήν την σεζόν λοιπόν είδαμε πως ο Fring συνέχιζε να παίρνει το πάνω χέρι, όταν μίλησε με τον Mike ο οποίος ήθελε εκδίκηση ενάντια του Salamanca. Πυροβόλησε ο Mike το παπούτσι με τα ναρκωτικά πάνω απο το φορτηγό του Salamanca και πιάσανε τον οδηγό κτλ στα σύνορα. Αυτό ήταν σχέδιο Fring/Mike, και ο Hector έμεινε χωρίς τρόπο να φέρνει να ναρκωτικά βόρεια. Ύστερα μπήκε ο Hector φουριόζος στο κατάστημα του Fring και του είπε πως θα έπαιρνε ένα μέρος τον ναρκωτικών που έφερνε βόρεια ο Fring με το ζόρι - χωρίς να ρωτήσει τον Eladio. Το είδαμε μετά πως ο Nacho πήρε παραπάνω απότι δικαιούταν κτλ. Ε λοιπόν το τηλεφώνημα ήταν μεταξύ Eladio-Hector-Fring για το πως θα συνεχιστεί η φάση. Με λίγα λόγια, ο Eladio είπε στον Hector πως θα συνεχίσει να δίνει τα ναρκωτικά στον "Chillean" (aka Fring) επειδή είχε σωστό δίκτυο κτλ. Ο Hector τα πήρε κράνα και έσπασε το τηλέφωνο λέγοντας Fuck Eladio, Fuck you στον Fring. Τον πήδηξαν και τον έκαναν "δεύτερο" του Fring - όχι το ανάποδο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Λαθος δικο μου τοτε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Χμμ δεν νομίζω να έγινε όπως το περιγράφεις. Αυτός στο τηλέφωνο ήταν ο αρχηγός που τον έχουμε δει poolside (Don Eladio). Την τελευταία φορά που τον είδαμε, ο Salamanca του έφερε λίγα λεφτά, αλλα ο εκπρόσωπος του Fring έφερε πολλά περισσότερα και μπλούζα Los Pollos. Εκεί είδαμε ότι σιγά σιγά ο Fring έπαιρνε το πάνω χέρι στην ιεραρχία του Cartel πάνω απο τον Salamanca. Σαυτήν την σεζόν λοιπόν είδαμε πως ο Fring συνέχιζε να παίρνει το πάνω χέρι, όταν μίλησε με τον Mike ο οποίος ήθελε εκδίκηση ενάντια του Salamanca. Πυροβόλησε ο Mike το παπούτσι με τα ναρκωτικά πάνω απο το φορτηγό του Salamanca και πιάσανε τον οδηγό κτλ στα σύνορα. Αυτό ήταν σχέδιο Fring/Mike, και ο Hector έμεινε χωρίς τρόπο να φέρνει να ναρκωτικά βόρεια. Ύστερα μπήκε ο Hector φουριόζος στο κατάστημα του Fring και του είπε πως θα έπαιρνε ένα μέρος τον ναρκωτικών που έφερνε βόρεια ο Fring με το ζόρι - χωρίς να ρωτήσει τον Eladio. Το είδαμε μετά πως ο Nacho πήρε παραπάνω απότι δικαιούταν κτλ. Ε λοιπόν το τηλεφώνημα ήταν μεταξύ Eladio-Hector-Fring για το πως θα συνεχιστεί η φάση. Με λίγα λόγια, ο Eladio είπε στον Hector πως θα συνεχίσει να δίνει τα ναρκωτικά στον "Chillean" (aka Fring) επειδή είχε σωστό δίκτυο κτλ. Ο Hector τα πήρε κράνα και έσπασε το τηλέφωνο λέγοντας Fuck Eladio, Fuck you στον Fring. Τον πήδηξαν και τον έκαναν "δεύτερο" του Fring - όχι το ανάποδο. Σωστα. Επιπλεον, ο Nacho, μετα το τηλεφωνημα, ξερει πως ο Salamanca θα κανει ο,τι μπορει για να βρει εναλλακτικο τροπο εισαγωγης ναρκωτικων και γι' αυτο πηγε και προειδοποιησε τον πατερα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 με τα χαπια δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι ακριβως παιχτηκε. στην αρχη νομιζα οτι θα εβαζε στα αλλαγμενα καποιο δηλητηριο μεσα ωστε οταν θα τα επαιρνε θα εμενε επι τοπου. αλλα ετσι οπως φαινεται νομιζω οτι τα αλλαγμενα χαπια απλως δεν εχουν καμια επιδραση ωστε η αρρωστια του Hector να κανει την δουλεια απο μονη της, σωστα?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 με τα χαπια δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι ακριβως παιχτηκε. στην αρχη νομιζα οτι θα εβαζε στα αλλαγμενα καποιο δηλητηριο μεσα ωστε οταν θα τα επαιρνε θα εμενε επι τοπου. αλλα ετσι οπως φαινεται νομιζω οτι τα αλλαγμενα χαπια απλως δεν εχουν καμια επιδραση ωστε η αρρωστια του Hector να κανει την δουλεια απο μονη της, σωστα?? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα