Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρε διαβασε:

https://www.reddit.com/r/betterCallSaul/comments/68qntl/better_call_saul_s03e04_sabrosito_postepisode/

το πιο χαρακτηριστικο:

The only thing Jimmy can get disbarred for is destroying evidence, the tape he destroyed was not evidence because it was a copy of evidence.

επισης,

He told the prosecutor during the hearing that the tape was destroyed. Possible perjury at the hearing?

κι επισης (αυτο το σκεφτηκα κι εγω στο ... bingo):

Kim taped Chuck!

και για οσους εχουν καλη μνημη:

SHE'S GOING TO WIPE THE TAPE WITH A MAGNET CAR

χαχα γαματο!

• Like 1
Δημοσ.

SHE'S GOING TO WIPE THE TAPE WITH A MAGNET CAR

χαχα γαματο!

YEAH MR WHITE. MAGNETS

Ερώτηση:

Ο Mike τι έκανε τελικά στο σπίτι του Chuck? Γιατί έβγαλε τις φωτογραφίες και τι σημειώσεις έδωσε στον Saul από το address book του Chuck?

Επίσης κάτι που δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει:

"I'm filling a motion to suppress that tape"

Δημοσ.

ε διαβασε και εσυ το παραπανω, εχει απειρες πληροφοριες

θα φερουν την πρωην γυναικα του chuck να καταθεσει, αυτο ειχε το contact διαβασα απ το address book

Δημοσ.

ε διαβασε και εσυ το παραπανω, εχει απειρες πληροφοριες

θα φερουν την πρωην γυναικα του chuck να καταθεσει, αυτο ειχε το contact διαβασα απ το address book

Και οι φωτογραφίες; Επίσης τι σημαίνει η φράση που έγραψα στο τελευταίο spoiler;

Δημοσ.

σημαίνει ότι θα υποβάλει αίτημα ή όπως αλλιώς λέγεται στα δικηγορίστικα για να μην ακουστεί η κασέτα στην ακρόαση για τον δικηγορικό σύλλογο

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά σόρι που παρεμβαίνω, δεν ανοιγω κανένα σπόιλερ,ούτε κοιτάζω προς τα πίσω τις σελίδες, μόνο μία ερώτηση:

Ενα αρθρο έλεγε ότι η σειρά αυτή αγγίζει το BB. Πιστεύω από σκηνοθεσία, τοπία, ηθοποιούς να ισχύει. Το σενάριο είναι τόσο καλό;

Δημοσ.

παιδιά σόρι που παρεμβαίνω, δεν ανοιγω κανένα σπόιλερ,ούτε κοιτάζω προς τα πίσω τις σελίδες, μόνο μία ερώτηση:

Ενα αρθρο έλεγε ότι η σειρά αυτή αγγίζει το BB. Πιστεύω από σκηνοθεσία, τοπία, ηθοποιούς να ισχύει. Το σενάριο είναι τόσο καλό;

αυτη ειναι περιεργη ερωτηση και εξαρταται τι ζητας να δεις

Το τελευταιο επεισοδιο για παραδειγμα ηταν χωρισμενο στη μεση. Το πρωτο μισο ηταν για την πλευρα του Gus (ναρκωτικα συμμοριες) και το δευτερο για τον Jimmy (το κανονικο ονομα του Saul) και μια νομικη υποθεση που τον ταλαιπωρει ενω ο Mike σαν συνδετικος κρικος ειχε συμμετοχη και στις δυο πλευρες.

Αν σε ενδιαφερει μονο το πρωτο μερος ισως να βαρεθεις πολυ στη σειρα γιατι οπως και να το κανουμε το στορυ "χημικος μαθαινει οτι εχει καρκινο και αρχιζει να φτιαχνει ναρκωτικα" ειναι πολυ πιο ελκυστικο απο το "χαμηλης υποληψης δικηγορος προσπαθει να γινει καλυτερος αλλα η κοντρα με τον αδερφο του τον στελνει στην αντιθετη κατευθυνση".

Εγω την σειρα την θεωρω κορυφαια με εμφαση σε καθε λεπτομερεια και απολαμβανω και αυτα που καποιος που ενδιαφερεται μονο για πιστολιδια θα τα θεωρουσε βαρετα.

• Like 2
Δημοσ.

αυτη ειναι περιεργη ερωτηση και εξαρταται τι ζητας να δεις

Το τελευταιο επεισοδιο για παραδειγμα ηταν χωρισμενο στη μεση. Το πρωτο μισο ηταν για την πλευρα του Gus (ναρκωτικα συμμοριες) και το δευτερο για τον Jimmy (το κανονικο ονομα του Saul) και μια νομικη υποθεση που τον ταλαιπωρει ενω ο Mike σαν συνδετικος κρικος ειχε συμμετοχη και στις δυο πλευρες.

Αν σε ενδιαφερει μονο το πρωτο μερος ισως να βαρεθεις πολυ στη σειρα γιατι οπως και να το κανουμε το στορυ "χημικος μαθαινει οτι εχει καρκινο και αρχιζει να φτιαχνει ναρκωτικα" ειναι πολυ πιο ελκυστικο απο το "χαμηλης υποληψης δικηγορος προσπαθει να γινει καλυτερος αλλα η κοντρα με τον αδερφο του τον στελνει στην αντιθετη κατευθυνση".

Εγω την σειρα την θεωρω κορυφαια με εμφαση σε καθε λεπτομερεια και απολαμβανω και αυτα που καποιος που ενδιαφερεται μονο για πιστολιδια θα τα θεωρουσε βαρετα.

Ενδιαφέρουσα απάντηση.

Θα ήθελα οι χαρακτήρες να μην είναι χάρτινοι, να είναι πραγματικοί, και να με ιντριγκάρουν με την ταύτηση και απώθηση που μου προκαλούν. Αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας πολλών καλών σειρών.

Και έπειτα η ιστορία / το κοινωνικό περιβάλλον που χτίζεται γύρω από τους ήρωες, να στέκει και να αναδεικνύει πράγματα που με ενδιαφέρουν έτσι και αλλιώς στη ζωή. (τα περίεργα διλήμματα και μεγάλα ερωτήματα της ζωής ας πούμε)

Τα πιστολίδια δεν είναι καν στη λίστα μου. Εχω όμως ένα φετιχισμό με αμερικανικά τοπία και νομίζω αυτό είναι το πιο "χαζό" που ζητάω από αυτή τη σειρά, ωστόσο χωρίς αυτά που προανέφερα αυτό από μόνο του δεν θα μου έλεγε τίποτα μετά από λίγα επεισόδια.

Δημοσ.

δες την τοτε σιγουρα

στα γρηγορα που σκεφτηκα ειναι στο τοπ 3 των πιο ανθρωπινων χαρακτηρων/αντιδρασεων

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξεκιναω σειρες με το παραμικρο γιατι κυκλοφορει πολυ υπερτιμημενη σαβουρα εκει εξω. (Το ΒΒ ειναι ισως το νο1 μου)

Θενκσ :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...