Προς το περιεχόμενο

Better Call Saul

vsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ότι η σειρά είναι prequel τελικά αφαιρεί ένα τεράστιο μέρος από το ενδιαφέρον της. Ή ιστορία του Mike θα μπορούσε να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αρκεί να μην γνωρίζαμε τί ακριβώς θα συμβεί σε όλους τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ότι η σειρά είναι prequel τελικά αφαιρεί ένα τεράστιο μέρος από το ενδιαφέρον της. Ή ιστορία του Mike θα μπορούσε να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αρκεί να μην γνωρίζαμε τί ακριβώς θα συμβεί σε όλους τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες...

Εμένα δεν μενοχλει πάντως αυτό...

• Like 7

Εμένα δεν μενοχλει πάντως αυτό...

Εγώ πάλι παρασύρομαι από την σκηνοθεσία, την φωτογραφία και την υποκριτική του Banks, αλλά μετά από λίγο σκέφτομαι "κάτσε μωρέ, αυτός θα.... και αυτός θα...και ο άλλος θα..." και ξενερώνω.

Έχω μία υποψία θάνατο. Η σειρά θα συνεχίσει ως prequel, στους τελευταίους έναν-δύο κύκλους θα μας πετάξει την σύνδεση με το BrBa και εκεί θα τελειώσει. Για εμένα ο Gilligan χαράμισε το τεράστιο ταλέντο του διαλέγοντας λάθος θέμα και λάθος χρονική περίοδο. Καταπληκτικοί χαρακτήρες οι Chuck, Hamlin και, φυσικά, ο Mike, αλλά η σειρά οδεύει προς αδιέξοδο.

• Like 1

Εγώ πάλι παρασύρομαι από την σκηνοθεσία, την φωτογραφία και την υποκριτική του Banks, αλλά μετά από λίγο σκέφτομαι "κάτσε μωρέ, αυτός θα.... και αυτός θα...και ο άλλος θα..." και ξενερώνω.

Έχω μία υποψία θάνατο. Η σειρά θα συνεχίσει ως prequel, στους τελευταίους έναν-δύο κύκλους θα μας πετάξει την σύνδεση με το BrBa και εκεί θα τελειώσει. Για εμένα ο Gilligan χαράμισε το τεράστιο ταλέντο του διαλέγοντας λάθος θέμα και λάθος χρονική περίοδο. Καταπληκτικοί χαρακτήρες οι Chuck, Hamlin και, φυσικά, ο Mike, αλλά η σειρά οδεύει προς αδιέξοδο.

Γιατί όλους πλέον στις ταινίες/σειρές το μόνο που μας νοιάζει είναι αν θα πεθάνει κάποιος ή όχι;

Γιατί όλους πλέον στις ταινίες/σειρές το μόνο που μας νοιάζει είναι αν θα πεθάνει κάποιος ή όχι;

Το κλισεδιάρικο "δεν έχει σημασία ο προορισμός, αλλά το ταξίδι" δεν μου λέει και πολλά. Για αυτό οι περισσότεροι μισούν τα spoilers, για αυτό ελάχιστοι διαβάζουν το τέλος ενός βιβλίου και μετά το αρχίζουν κανονικά.

Δεν είναι  ο θάνατος που μας νοιάζει, είναι η κατάληξη ενός χαρακτήρα σε όλα τα επίπεδα, και το BCS έχει αρκετούς χαρακτήρες των οποίων την κατάληξη γνωρίζουμε. Δεν θα κέρδιζα τίποτα με το να δω ένα prequel με τον Mike πχ στα χρόνια που ήταν καλός αστυνομικός και το πως άρχισε να τα πιάνει. Προφανώς ο Gilligan είναι οπαδός της τραγωδίας και τραγωδία είναι να βλέπεις την μεταστροφή ενός χαρακτήρα και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την μεταστροφή. Αυτό δείχνει και η σειρά, την κατρακύλα του Jimmy και του Mike, αλλά στην περίπτωση του BCS αυτό δεν δουλεύει για εμένα.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα flashbacks, αλλά τα prequels είναι μάλλον κακή ιδέα, όπως φαίνεται και από τα νούμερα της σειράς.

• Like 1

Αυτό δείχνει και η σειρά, την κατρακύλα του Jimmy και του Mike

εισαι σιγουρος οτι δειχνει την κατρακυλα του jimmy; απο ποια εννοια; την ηθικη;

γιατι απο μια αλλη οπτικη γωνια μια χαρα φτιαχτηκε, βασιλιας εγινε, ο αρχιγαμαω δικηγορος του αλμπουκερκι,

ε, δεν το λες και κατρακυλα ακριβως

εισαι σιγουρος οτι δειχνει την κατρακυλα του jimmy; απο ποια εννοια; την ηθικη;

γιατι απο μια αλλη οπτικη γωνια μια χαρα φτιαχτηκε, βασιλιας εγινε, ο αρχιγαμαω δικηγορος του αλμπουκερκι,

ε, δεν το λες και κατρακυλα ακριβως

Φυσικά από την ηθική, αλλά και από την επαγγελματική.

Βασιλιάς; Ανυπόληπτος δικηγόρος εγκληματιών που ξεπλένει χρήματα και διαφημίζεται με τριτοτέταρτες διαφημίσεις σε σπιρτόκουτα και Χρυσούς Οδηγούς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω, για φτιαγμενο τον θυμαμαι, για να μην αναφερουμε το τρελο χρημα που ρουφαγε απο WW

Κρατούσε χαμηλό προφίλ, από όσο θυμάμαι. Το γραφείο του ήταν χάλια, το προσωπικό του επίσης και μόνο το αυτοκίνητό του (Cadillac;) ήταν μουράτο-για τα αμερικανικά δεδομένα.

Τώρα που είπα για αυτοκίνητα. Τί πλάκα που όλους τους έτρεχαν τα σάλια με την C class που του έδωσαν από το δικηγορικό γραφείο! Ελάτε ρε παρτάλια να δείτε πόσες τέτοιες ρολάρουν (ή τελος πάντων ρόλαραν)  στους δρόμους της Ελλάδας, εμάς εδώ ήταν το απόλυτο μίνιμουμ που δεχόταν η μεσαία τάξη εκείνα τα χρόνια. Ούτε λόγος φυσικά να γυρίσουμε το κεφάλι μας να κοιτάξουμε μία τιποτένια C class!

Επεξ/σία από Voodooman
  • Like 1

• 9 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...