patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 το ειδα κι εγω με τα πολλα μεσω netflix φυσικα, σιγα μην περιμενα τους ανεκδιηγητους μεταφραστες... και οταν το τελειωσα αναρωτηθηκα: τι μπουρδα θεε μου! τι σαχλα! ο ορισμος της σαχλας! απορω γιατι το βλεπω πραγματικα...
Kasrith Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 και οταν το τελειωσα αναρωτηθηκα: τι μπουρδα θεε μου! τι σαχλα! ο ορισμος της σαχλας! απορω γιατι το βλεπω πραγματικα... Τα κουβαδάκια σου και σ'αλλη παραλία!
patrickdrd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχα μπα ειμαι μαζοχας δεν τα παραταω τοσο ευκολα αλλα να σου πω, εσυ δηλαδη γελουσες με τις χαζοφαρσες μες στο επ; δεν ξερω ρε γμτ, πολυ φτηνες μου φανηκαν και να φανταστεις ηθελα να μ αρεσει, δεν ειναι οτι ειμαι κακοπροαιρετος ρε γμτ, εχουν κανει φοβερη δουλεια στο netflix και δεν το χρησιμοποιω κιολας φαντασου, τελεια εικονα, απιστευτη δουλεια και στους υποτιτλους (που δεν βρισκεις πουθενα ακομα - μια βδομαδα μετα - ελληνικους), μεχρι και στην αρχη που πεφταν οι τιτλοι, οι υποτιτλοι πηγαν επανω για να μπορεις να διαβαζεις απροβληματιστα, αλλα το αποτελεσμα και η ουσια ηταν.... πραγματικα της πλακας, λυπαμαι πραγματικα α ρε vince πως κατηντησες ετσι ρε φιλε...
totem_lost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πως σας φάνηκε το χθεσινό επεισόδιο; Μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν τη ζηλοφθονία του Chuck προς τον Jimmy. Πιστεύω οτι η εταιρία θα μάθει για τις άλλες δραστηριότητες του και πιστεύω θα τον πουλήσει η Kim σε κάποια φάση πριν χωθεί στην χοντρή μπίζνα.
th_nikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Πως σας φάνηκε το χθεσινό επεισόδιο; Μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν τη ζηλοφθονία του Chuck προς τον Jimmy. Πιστεύω οτι η εταιρία θα μάθει για τις άλλες δραστηριότητες του και πιστεύω θα τον πουλήσει η Kim σε κάποια φάση πριν χωθεί στην χοντρή μπίζνα. Εμένα μου αρέσει πολύ όλη η σειρά. Ο τρόπος που δείχνει ο Gilligan πως διαμορφώνει το χαρακτήρα του ο Jimmy για να γίνει αυτός που θαυμάσαμε στο Breaking Bad είναι μοναδικός. Επίσης μου αρέσει πως δείχνει και το δέσιμο του με το Mike. Το τελευταίο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά.
patrickdrd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 για αλλη μια φορα το τερματισαν στην μλκια, ακους εκει οκλαδοπιτα για τοσο μλκες μιλαμε και βγαινουν και λενε οτι τους αρεσε κιολας το επ, χαχαχα ωραια, το βρηκα, νφ παιζει, οποτε θα το βλεπω για να κραζω, οποιος εχει προβλημα με αγνοει
totem_lost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μήπως απλώς δεν έχεις καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής και κολλάς στις 'οκλαδόπιτες'; (για το θεό, βάλε αγγλικούς υπότιτλους!) Επική επίσης η σκηνή οπου ο Chuck μπαίνει στην αίθουσα και αντι να κάτσει στην κεφαλή του τραπεζιού, κάθεται απέναντι στον αδερφό του. Πιστεύω ήθελε να τσεκάρει τους Jimmy και Kim μαζί, όπως φάνηκε και στην αρχή του επεισοδίου όπου άκουσε οτι τον έσπρωξε στην Davis & Main Αυτή η σειρά έχει μια καταπληκτική εμμονή στις λεπτομέρειες! Jee δεν μπορώ να περιμένω μια εβδομάδα! 3
patrickdrd Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 χαχααχ γιατι θα καταλαβαινα τι ηθελε να πει ο βλακας αν εβαζα αγγλικους; οπως και να εχει επικη πατατα του βινς για αλλη μια φορα, το τερματισε σου λεω, ασε, μην το ψαχνεις, η σειρα αυτη παιρνει με διαφορα και ανετα το βραβειο του... βατομουρου ή οπως το λενε για τις απιστευτες παπαριες της
Evilsmile Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 @patrick αν σου ελεγα οτι θα μπορουσες να σταματησεις να βλεπεις την σειρα;; Aπιστευτο ε ; btw τα passive-aggressive χαμογελακια σου δεν ξεγελουν κανεναν 1
Kasrith Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπάμε επεισόδια με Mike!Και FuckChuck
totem_lost Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Και FuckChuck Πιστεύω οτι θα έχει και άλλο backstory για τον Chuck στην πορεία, είναι ο πιο αινιγματικός χαρακτήρας μέχρι στιγμής και δεν πιστεύω οτι είναι απλά 'κακός'. Καλά δε λέω ρε patrickdrd;
Voodooman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Υπομονή κάνω με την σειρά, μου αρέσει, αλλά όσο ξέρω τί θα συμβεί σε έναν (τουλάχιστον) χαρακτήρα, ξενερώνω. Ελπίζω να τελειώσουμε με το θέμα prequel ως το τέλος της δεύτερης σαιζόν, μιλάμε για την χειρότερη σεναριακή εφεύρεση από καταβολής της τέχνης.
speedy23 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή η σειρά έχει μια καταπληκτική εμμονή στις λεπτομέρειες! Jee δεν μπορώ να περιμένω μια εβδομάδα! Ναι ναι. Και συμβολισμο. Στο τελευταιο επεισοδιο οπου δεν χωραγε το σεικερ στο καινουργιο αμαξι που μπηκε δειχνοντας για το ποσο θα 'χωρεσει' κι'αυτος στη νεα του δουλεια ή μαλλον το ειδος δικηγοριας. Ή στο προτελευταιο στο τελος με τον διακοπτη που το ανεβασε παρ'οτι η ταμπελα εγραφε να μην. Θα κανει οτι θελει και καλα. Nεος Τζιμυ κτλ. 1
Kasrith Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ναι. Και συμβολισμο. Στο τελευταιο επεισοδιο οπου δεν χωραγε το σεικερ στο καινουργιο αμαξι που μπηκε δειχνοντας για το ποσο θα 'χωρεσει' κι'αυτος στη νεα του δουλεια ή μαλλον το ειδος δικηγοριας. Ή στο προτελευταιο στο τελος με τον διακοπτη που το ανεβασε παρ'οτι η ταμπελα εγραφε να μην. Θα κανει οτι θελει και καλα. Nεος Τζιμυ κτλ. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα