Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Xbox 360 E Αγορασμενο τα περασμενα χριστουγεννα , ολα καλα μεχρι τωρα ( μονο στο ιντερνετ δεν εμπαινε για κανενα λογο ) Case 1) . Ειχα παιξει αρκετα παιχνιδια μεχρι που πριν 2 βδομαδες αγοραζω το Sniper Elite 3 . Το βαζω κ κατευθειαν πεταει Disc Unreadable Error . Δεν επαιξε ποτε . Το επιστρεφω στο μαγαζι , θα μου το αλλαξουν κ θα μου δωσουν αλλο copy καινουριο . Δεν το εχω παρει ακομα στα χερια μου το δευτερο copy Case 2 ) Μεχρι να μου ερθει το αλλο παιχνιδι , πηρα ενα αλλο φτηνο παιχνιδι να περασει η ωρα . Την πρωτη μερα ολα καλα . Την δευτερη ενω επαιζα πεταει παλι το ιδιο error κ εκτοτε το game δεν παιζει για κανενα λογο . Εδω να σημειωσω οτι κ αυτο το παιχνιδι αλλα κ το προηγουμενο ειχαν επανω γρατζουνιες , πιθανοτατα λογω του Xbox . Και μιλαμε για μεγαλες γρατζουνιες Eρωτηση λοιπον Φταιει το Xbox κ οπως διαβαζει τα παιχνιδια μου τα καταστρεφει ? Και αν ναι , γιατι αυτο συμβαινει τωρα? Επισης , γιατι αλλα παιχνιδια παιζουν ? Υπαρχει καποια λυση για το error αυτο ? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2014 από Atallos1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Οπως το περιγραφεις μαλλον εχει προβλημα το drive.Δεν μπορεις να κανεις κατι.Το μηχανημα ειναι στην εγγυηση.Μιλα με την ms ελλας να κανεις χρηση της εγγυησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα