Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχώρα σε αναβάθμιση και θα παίξουν κατά πολύ πιο γρήγορα και ο επεξεργαστής υποστηρίζει virtualization τότε θα τρέχουν real time χωρίς πρόβλημα.

Το stupid invaders τι μορφή έχει τα βίντεο; Αν είναι τίποτα bik μπορείς να τα αναπαράγεις με το bink player.

Αναφερονται ως VDS FILES!

Eχω φαει τα συκωτια μου,στο δικτυο,να βρω τι ειναι,αλλα ...τζιφος

Για τα βίντεο άστο. Μάλλον είναι κάποιο κλειστό σύστημα της εταιρίας.

Το vb είναι κορυφή και δωρεάν, όπως και το virtual pc. Άσε το vm αν σου κάνει νάζια και βάλε τα 98se αν μπορείς και όχι τα Me τα οποία είναι το πιο buggy λειτουργικό που έβγαλε η ms.

Tο εχω "ζησει" το θεμα με τα me,μιας και πηρα pc την εποχη που βγηκανε,και "γνωριστηκαμε" καλα!

Ξερω οτι ειναι σκουπιδι,απλα,ειμαι σιγουρος οτι τα παιχνιδια αυτα επαιξαν,με τα συγκεκριμενα σιγουρα!

Και κυριως δεν εχω δισκακι,και ολα τα συναφη με win98!

ΑΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,και οπου παιξει το καθε παιχνιδι!

Φρόντισε στο virtual να ορίσεις τον σκληρό να είναι ide και όχι scsi που βγάζει σαν προεπιλογή.

Καλα ,μολις παρω το εργαλειο,θα ρωτησω τα παντα,απο την αρχη,μιας και εκει θα εχω τα 7,επομενως θα ειμαι ακομα πιο αρχαριος!

Τα 7,εχουν μεγαλες διαφορες με τα ΧΡ?

Δημοσ.

Απο οτι ειδα το aztecs εχει βγει και σε psx, οποτε αν βρεις το rom με εναν emulator (epsxe) θα μπορεσεις να το παιξεις .

• Like 1
Δημοσ.

Απο οτι ειδα το aztecs εχει βγει και σε psx, οποτε αν βρεις το rom με εναν emulator (epsxe) θα μπορεσεις να το παιξεις .

Nαι το εχω βρει ηδη,αλλα τα point and click adventures,ειναι πολυ αβολα,με χειριστηριο!

Ευχαριστω που εψαξες παντως!

• Like 1
Δημοσ.

Κανε εγκατασταση win98 me και οτι θες σε virtual machine με τους drivers κτλ στην συνεχεια παρε την εικονα και καψτην σε στικακι. Και μπουταρε απο το στικακι

• Like 1
Δημοσ.

Τα 7,εχουν μεγαλες διαφορες με τα ΧΡ?

Έχουν κάμποσες.

Ξερει κανεις πως μπορεις να εχει καποιος πραγματκη πληρη οθονη σε τετοια προγραμματα?

Μεχρι τωρα αυτο που δοκιμασα,μου εχει μια οθονη ενα μικρο καρε !

Με το VWware γίνεται να έχεις πλήρη οθόνη και είναι πανεύκολο. Με τα άλλα δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Κανε εγκατασταση win98 me και οτι θες σε virtual machine με τους drivers κτλ στην συνεχεια παρε την εικονα και καψτην σε στικακι. Και μπουταρε απο το στικακι

Ευχαριστω φιλε!

Πιο αναλυτικα,αν εχεις την καλωσυνη!

Πως μπουταρεις απο στικακι,και τι εννοεις να την καψω εκει,να την περασω στο στικακι?

Έχουν κάμποσες.

Με το VWware γίνεται να έχεις πλήρη οθόνη και είναι πανεύκολο. Με τα άλλα δεν ξέρω.

ΟΚ,θα δω στην πραξη τα 7 τοτε

Θα δω τι μπορω να κανω με τα VNMWARE,aν και ηδη ,εφαγα ακυρο,στο να περασω τα winme

Ισως κανω καποιο λαθος εγω

Προσπαθω να  περασω τα windows,μεσα απο iso,μεσω του dtools,στο γραμμα H,ισως να μην το βλεπει ετσι το προγραμμα,και μου λεει οτι δεν υπαρχει προγραμμα

Παιδια οταν λετε οτι τα νεα hardware υποστηριζουν vitualization,απο ποια εποχη και μετα?

Πρεπει να το εχουν και η μητρικη και η καρτα γραφικων?

Οκ η CPU i5 4670 3.40 LGA 1150,

λογικα το εχει,ξερει κανεις,αν τουποστηριζουν και οι ...

MOTHERBOARD           

ASUS H81-PLUS RETAIL

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ          EVGA GEFORCE GT 740 FTW DUAL SLOT 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

?

Δημοσ.

https://www.usboot.org/tiki-view_forum.php?forumId=1

http://reboot.pro/topic/13731-full-universal-xpvhd-run-from-usb-finally-work-for-me-maybe-for-you-too/page-16

αν θυμαμαι καλα γιατι το ειχα  κανει πριν τρία χροννια περιπου σε ενα asus 1001h που ειχα περασει ολο το λειτουργικο σε ένα στικακι. Ξεκινουσα με εγκατασταση των windows μεσα σε εικονικο περιβαλον, ολοκληρωνα την εγκατασταση και εκανα εγκατασταση τους drivers κανονικα και μετατο vhd αρχειο το μπουταρα με την διαδικασια που αναγραφεται στα ως ανω φορουμ. Στο USBoot 2.11 υπαρχει ewf.inf kai to ewf.sys (το οποιο πρεπει να το ψαξεις) που ειναι το \Protected\Volume0 και θα πρεπει να το απενεργοποιεις οταν θα θελεις να εγκαταστησεις το παιχνιδι σου.

Δες και αυτο https://www.usboot.org/tiki-view_forum_thread.php?comments_parentId=891

kai edo o vhd loader http://reboot.pro/topic/15474-vhd-loader/

• Like 1
Δημοσ.

Ισως κανω καποιο λαθος εγω

Προσπαθω να  περασω τα windows,μεσα απο iso,μεσω του dtools,στο γραμμα H,ισως να μην το βλεπει ετσι το προγραμμα,και μου λεει οτι δεν υπαρχει προγραμμα

Σε αφήνει το ίδιο το vmware να διαλέξεις κάποιο iso που θα φαίνεται στην εικονική μηχανή ,γίνεται και με τον τρόπο που λες αλλά πρέπει να το πεις κιόλα στο vmware να κοιτάξει στο γράμμα H για το δισκάκι.

Το virtualization είναι μόνο στον επεξεργαστή και δεν έχει σχέση τίποτα άλλο,από την προηγούμενη γενιά και έπιτα τουλάχιστον όλοι οι Intel το έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αφήνει το ίδιο το vmware να διαλέξεις κάποιο iso που θα φαίνεται στην εικονική μηχανή ,γίνεται και με τον τρόπο που λες αλλά πρέπει να το πεις κιόλα στο vmware να κοιτάξει στο γράμμα H για το δισκάκι.

Το virtualization είναι μόνο στον επεξεργαστή και δεν έχει σχέση τίποτα άλλο,από την προηγούμενη γενιά και έπιτα τουλάχιστον όλοι οι Intel το έχουν.

Οκ,θα το δω για το vmware,μολις παρω το νεο συστημα,με τα 7 κιολας,να κανω την δουλεια εκει,μια και καλη να δω πως θα παει!

Θα ξεκινησω,με το virualbox,που ας πουμε εχω μια εμπειρια,και αν δω τα σκουρα θα βαλω το vmware!

Παντως αφου η cpu κανει την δουλεια που θελουμε,καπως ησυχασα!

Ευχαριστω για την υπομονη σου!

@ oldgik

Ευχαριστω φιλε!

Θα το τσεκαρω,αν και δεν ειμαι τοσο προχωρημενος!

Δημοσ.

Δοκιμασε με vmware να σηκωσεις virtual machine.Ειναι ετη φωτος μπροστα απο το vbox στην υποστηριξη παιχνιδιων.

NAI!TA KATΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ!

Πεταει και με το παλιο μου συστημα!

Βεβαια δεν ξερω τι αποδοση θα εχει με την νεα εκδοση virtualbox,μιας και δουλευα περυσινη,μεχρι τωρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...