egonoego Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αγαπητοί φίλοι, Έχω βρει ελληνικό υπότιτλο ταινίας avi και αγγλικό υπότιτλο της ίδιας ταινίας αλλά σε mkv 720p με διαφορετικό συγχρονισμό. Γίνεται να μεταφερθεί ο συγχρονισμός του αγγλικού υπότιτλου στον ελληνικό προκειμένου να ταιριάζει με το αρχείο mkv 720p; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Με το subtitle edit δοκίμασε να τους αλλάξεις το frame rate από 25 σε 24fps. Μπορεί μετά να χρειαστεί και μια συνολική μετακίνηση. http://download.cnet.com/Subtitle-Edit/3000-2170_4-90536.html
egonoego Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ευχαριστώ, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Τι έγινε; Τι παρατηρείς όταν τον συγκρίνεις με τον αγγλικό; ( Που υποθέτω ότι είναι σωστός, ε; )
egonoego Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν άλλαξε τίποτα, καθώς μάλιστα το frame rate ήταν σχεδόν ίδιο (23 κόμμα κάτι). Μετά έκανα και μετακίνηση (είχα ξανακάνει άλλωστε) και συγχρονίστηκε μόνο στο σημείο που δούλευα, η υπόλοιπη ταινία είναι αλλού... Αν ενδιαφέρεσαι οι υπότιτλοι είναι εδώ: http://ul.to/1qgrly1u Μπορώ να ανεβάσω και την ταινία: Catherine Corsini - 2009 - Partir
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Νομίζω μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις τον χρόνο του πρώτου και του τελευταίου και να δεις κατά πόσο θα έρθουν στη θέση τους. Είμαι εκτός, δεν θυμάμαι να σου πω πώς λέγεται η εντολή στο μενού. Εννοείται ότι έχεις ψάξει στο Internet. Σ´ ένα σχετικό θέμα στο insomnia έχεις ρωτήσει; Νομίζω λέγεται "ψάχνω υπότιτλους" ή κάπως έτσι.
egonoego Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Κάπως βελτιώθηκε το πράγμα με την τελευταία σου οδηγία, φίλε. Έχει ακόμα μικρή απόκλιση (διαφορετική στην αρχή και στο τέλος της ταινίας), αλλά αυτό αντιμετωπίζεται κατά την προβολή. Σ' ευχαριστώ πολύ.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Παρακαλώ. Μπορείς φυσικά να κάνεις και επιμέρους διορθώσεις αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο στην περίπτωσή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα