sistah Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Με ενα δεκαρικακι σου λεμε. Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB971033)
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν απο τις 13 αυγούστου που έκανα τα update στα windows μόνο μία φορά μου βγαλε BSOD .Πάμε πολύ καλά δηλαδή. 1
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Με ενα δεκαρικακι σου λεμε. Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB971033) Εγώ τα κάνω όλα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σπασμένα είναι φυσικά.
sistah Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ τα κάνω όλα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Σπασμένα είναι φυσικά. Το συγκεκριμενο update ειναι για να βρισκει αν τα windows ειναι γνησια οπως μπορεις να διαβασεις στο description του update. Εμενα μου το ειχε βρει πριν χρονια που το ειχα κανει, εσενα δεν ξερω γιατι δεν το βρηκε αλλα καλυτερα να ειναι το κεφαλι μας ησυχο κανοντας το disable.
xaniared Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τελικα τα updates ειναι παρα πολυ σημαντικα και λυνουν σημαντικα προβληματα αρκετες φορες. Εγω προσωπικα κανω τα important αλλα και τα optional χωρις εξαιρεσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα