BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 7 στις 10 φορες το pc μου βγάζει blue screen of death σε videos zougla.gr . Βοηθήστε και μη μου πείτε να διαβάσω το topic του "BSOD και μετα τι?"
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Πως πας απο hardware? Ειναι 100% λειτουργικο? Εχεις προσθεσει/αφαιρεσει κατι? Overcloking? Βios ρυθμισεις? Τασεις? Πως πας απο software? Τι λειτουργικο εχεις? Τι αλλαγες εκανες προσφατα σε software (απο drivers μεχρι windows updates)? Απο ποτε σου εμφανιζει αυτο το προβλημα? Το εμφανιζει μονο στα video του zougla.gr και με κανενα αλλο τροπο?..σιγουρα? Εχεις απενεργοποιησει το αυτοματο restart σε περιπτωση μπλε οθονης? Tι bugcodes παιρνεις? Ειναι σταθεροι ή αλλαζουν? Παιρνεις minidumps/ kernel dumps/ full dumps ή ειναι κενος ο φακελος τους? Τα εχεις ενεργοποιημενα? Εαν θελεις βοηθεια, βοηθα. Εκει αποσκοπει και το thread το οποιο δεν θελεις να διαβασεις. 1
kostas_dr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν είναι πολύ περίεργο να συμβαίνει αυτό, μόνο στο συγκεκριμένο site;
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δεν είναι πολύ περίεργο να συμβαίνει αυτό, μόνο στο συγκεκριμένο site; Θα πονταρω πως δεν ειναι η αιτια αλλα ενα απο τα συμπτωματα. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πως πας απο hardware? Δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα Ειναι 100% λειτουργικο? Νομίζω ναι Εχεις προσθεσει/αφαιρεσει κατι? αρκετα αλλά δε θυμαο Overcloking? οχι Βios ρυθμισεις? τις default Τασεις? normal νομίζω Πως πας απο software? ποιο software απο ολα Τι λειτουργικο εχεις? windows 7 64bit σπασμένα Τι αλλαγες εκανες προσφατα σε software (απο drivers μεχρι windows updates)? εχω τους τελευταίους drives της AMD. windows updare δε κάνω καθώς τα έχω σπασμένα Απο ποτε σου εμφανιζει αυτο το προβλημα? 3-4 μήνες Το εμφανιζει μονο στα video του zougla.gr και με κανενα αλλο τροπο?..σιγουρα? τώρα που θυμηθηκα και σε άλλα site με video.Στο youtube δεν μου βγάζει BSOD Εχεις απενεργοποιησει το αυτοματο restart σε περιπτωση μπλε οθονης? Οχι .θα ψάξω στο google να το κάνω disable Tι bugcodes παιρνεις? δε ξέρω Ειναι σταθεροι ή αλλαζουν? Παιρνεις minidumps/ kernel dumps/ full dumps ή ειναι κενος ο φακελος τους? Τα εχεις ενεργοποιημενα? δε ξέρω Εαν θελεις βοηθεια, βοηθα. Εκει αποσκοπει και το thread το οποιο δεν θελεις να διαβασεις. θα γράψω αναλυτικά ποιο pc έχω και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις αυριο .πάω για ύπνο τώρα
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ειναι 100% λειτουργικο? Νομίζω ναι Το "νομιζω" δεν βοηθα ιδιαιτερα. Εχεις προσθεσει/αφαιρεσει κατι? αρκετα αλλά δε θυμαο Μια χαρα. Τασεις? normal νομίζω See above. Πως πας απο software? ποιο software απο ολα Μυριζω τα νυχια μου αλλα δεν ξερω να σου πω. Τι λειτουργικο εχεις? windows 7 64bit σπασμένα Μια χαρα. Τι αλλαγες εκανες προσφατα σε software (απο drivers μεχρι windows updates)? εχω τους τελευταίους drives της AMD. windows updare δε κάνω καθώς τα έχω σπασμένα See right above. Απο ποτε σου εμφανιζει αυτο το προβλημα? 3-4 μήνες Σε συνδυασμο με το "δεν θυμαμαι τι εχω πρωτοαλλαξει σε hardware", τις σιγουρες προσθαφαιρεσεις software που εχουν γινει και την παντελη ελλειψη windows updates, ειναι πολυ μεγαλο το χρονικο διαστημα. Το εμφανιζει μονο στα video του zougla.gr και με κανενα αλλο τροπο?..σιγουρα? τώρα που θυμηθηκα και σε άλλα site με video. Κατι ηξερα που ρωτησα. Εχεις απενεργοποιησει το αυτοματο restart σε περιπτωση μπλε οθονης? Οχι .θα ψάξω στο google να το κάνω disable Μαντεψε που αλλου μπορεις να βρεις την συγκεκριμενη πληροφορια. Hint: Στο thread που δεν θελεις να διαβασεις. Tι bugcodes παιρνεις? δε ξέρω See right above. Παιρνεις minidumps/ kernel dumps/ full dumps ή ειναι κενος ο φακελος τους? Τα εχεις ενεργοποιημενα? δε ξέρω See above. θα γράψω αναλυτικά ποιο pc έχω και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις αυριο .πάω για ύπνο τώραΚαλη ξεκουραση Δικαιωμα σου προφανως, αλλα το να ξεκινας ενα thread ζητωντας βοηθεια για καποιο προβλημα που αντιμετωπιζεις, αναφεροντας ρητα πως δεν δεχεσαι απαντησεις που θα σου υποδειξουν να διαβασεις κατι που εχει γραφει με στοχο να σε βοηθησει σε αυτο ακριβως το προβλημα, μου φαινεται κομματακι οξυμωρο. Cheers και ευχομαι να βρεις ακρη 1
sistah Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Semi off topic: windows update δε κάνω καθώς τα έχω σπασμένα False, μπορεις να τα κανεις ολα κανονικοτατα εκτος απο 1 που το κανεις disable.Mην μενεις τρυπιος. 3
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εχεις δίκιο..Χαζομάρα μου που είπα οτι δε θέλω να διαβάσω. Τώρα το συνειδητοποιησα. οκ πάω για διαβασμα 2
firewalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Απενεργοποίησε το hardware acceleration στον flash player και δοκίμασε πάλι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Εχεις δίκιο..Χαζομάρα μου που είπα οτι δε θέλω να διαβάσω. Τώρα το συνειδητοποιησα. οκ πάω για διαβασμα Οπου κολλησεις, ζητας διευκρυνισεις, σχολια, οτιδηποτε. Βασικο: Μην παρεις τυφλοσουρτη ολο το post. Βρες/υποθεσε τι μπορει να φταιει και ξεκινα απο κει. Για παραδειγμα, απο τη στιγμη που εισαι σε stock ρυθμισεις bios και λογικα (υποθετω) δεν εχεις προβλημα με τασεις, δεν υπαρχει λογος να αρχισεις ελεγχο σταθεροτητας της CPU. Και παει λεγοντας. Προφανως μια και το κοινο που εχεις εντοπισει στις μπλε οθονες ειναι πιθανοτατα ο flash player, δοκιμαζεις οτιδηποτε σχετικο με αυτον, ξεκινωντας με αυτο που λεει ο firewalker. Επιπροσθετα, ακολουθησε την συμβουλη της sistah στο #7. Κερδιζεις σε ασφαλεια και compatibiliy/bug fixing (..δεν θα εκπλαγω εαν καταληξει να διορθωθει το προβλημα καθαρα μεσω Windows Update). Τελος, με συγκεκριμενο browser σκαει η μπλε οθονη ή με 2-3 διαφορετικους? Πχ, εχεις δοκιμασει Chrome και IE?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Semi off topic: False, μπορεις να τα κανεις ολα κανονικοτατα εκτος απο 1 που το κανεις disable. Mην μενεις τρυπιος. Καλησπέρα. Ποιο είναι το πρώτο που δε πρέπει να κάνω update?Πως λέγεται?
sistah Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα. Ποιο είναι το πρώτο που δε πρέπει να κάνω update?Πως λέγεται? απαντηθηκε σε πμ για ευνοητους λογους
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ok έκανα όλα τα windows update και εδώ και 2 ώρες μετά update δε μου χει βγάλει BSOD σε βίντεο απο zougla.gr κτλ Ευχομαι να ήταν αυτό
Eliaskat Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 μπορειτε να μου πειτε κα εμενα πιο αρχειο πρεπει να κανω disable για να κανω windows update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα