Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα Windows 8.1 64 bit και τώρα τελευταία δεν μπορώ να κάνω ενημερώσεις. Βρήσκει κανονικά τις ενημερώσεις αλλά μόλις πατήσω "εγκατάσταση ενημερώσεων" το παράθυρο κολάει, δεν μπορώ ούτε να το κλείσω ούτε να το σείρω και μένει έτσι μέχρι να κάνω επανεκκίνηση. Τι μπορώ να κάνω? (εκτός από format)<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
το έκανα αυτό με την αντιμετόπιση προβλημάτων αλλά το πρόβλημα συνεχίζει!

Sent from my iPhone using Insomnia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα το παρακάτω εργαλείο, το έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν 2-3 φορές και έκανε δουλειά.

http://www.majorgeeks.com/files/details/tweaking_com_repair_windows_updates.html

Κάνω εκτέλεση ως διαχειριστής, πατάω start και λέει "Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου"

Τα windows ειναι αυθεντικά ;

Δοκίμασε να κανεις και ενα repair με το cd των windows

Αυθεντικά είναι αλλά μου λέει ότι το CD δεν είναι έγκυρο. Ίσος επειδή το CD που έχω είναι για windows 8 ενώ έχω κάνει αναβάθμιση σε 8.1. Κάποια άλλη λύση??

Έχω βαρεθεί να κάνω φορματ χωρίς λόγο με αυτά τα windows έλεος πια.....!!!!!

Δημοσ.

Κάνω εκτέλεση ως διαχειριστής, πατάω start και λέει "Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου"

Ποια είναι η ακριβής διαδρομή;

Δοκίμασε να μετακινήσεις το αρχείο στην ρίζα του δίσκου και να το τρέξεις ως administrator από εκεί. Όταν λέω ρίζα, εννοώ στην αρχή του C: άρα η διαδρομή θα ήταν C:\file.exe

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...